Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasz wymarzony serwer - wymiana zdań

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

OOO WIDZE ZE ZAPOWIADA SIE SUUPER NAPEWNO ZAGRAM LECI LIKE :)

wtf?

Hard w podobie do pla, mozliwe jakies 1-2 epiki, max lv 125.

na start eq +9, w npc +4 ulepszacze od +7 , wiadome low lv itemy z m1/m2 a lepsze z wyzszych.

pietro po dt z smiercia, a z niej jakies kd +max, i kowal 100% ale z itemami.

1 rzeczy ktore wpadly mi do glowy ;D

Opublikowano (edytowane)

zróbcie ktoś wkoncu jakis fajny serwer i stabilny bo teraz co jest albo co wychodzi to albo za duzo epikow albo pada zanim dobrze się rozkręci

nie wiem jak innym alle mi sie podoba serwer

-max 127lv

-epik to tylko syrek itd.

-kd 35%

-bez 6/7

w mpc

-zmianki, dodania i pelerynki, bodzie

-fmsy itd.

-zbr max na 34lv +7 a % na ulepszenie 80%

-bizu podstawowe

ogolnie

-średni drop Yang dopasowany do cen w sklepie

-exp tak do 75lv w miare szybki a później trzeba było by się troszkę pomęczyć

-ulepszacze dropiły by z metinow 75-100 lub z bossow

nie wiem jak wam ale mi taki serwer bardzo się podoba i ze zniecierpliwieniem czekam na taki

z miłą i pomocną administracją

ps. za wszystkie błędy przepraszam :P

Edytowane przez borek350
Opublikowano

Mój wymarzony serwer to HARD na którym:

-max lv 99

-brak 6-7

-brak petów itp ( wszystkiego co daje dużo ataku/obrony)

-Bardzo duża liczba doungeonów ( takich najlepiej w PT 3osoby+ )

-Serwer musiałby być tak dopracowany żeby się dało na wszystkim zarobić -- łowienie ryb, kopanie rud, metki, bossy, doungeony,DT, Ale żeby się zarabiało odpowiednio do wysiłku włożonego :)

-Serwer trudny 2x exp co do PL

-Stabilny serwer

Porządna administracja która będzie naprawiać nabierząco bugi, różne nowości itp, bez żadnych odpałów tak jak to zrobiła administracja triad*** żeby w pierwszym tygodniu istnienia serwera robić ZUO bez zapowiedzi, i ludzie którzy z niego skorzystali byli ustawieni do końca gry ( która już tak prawie dobiegła końca ;p)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czy według was drodzy gracze serwer Inorist odchodzi za bardzo od Metina, czy też dobrze że kieruje się innowacjami?

ftcs.jpg

7j66.png
Opublikowano

Czy według was drodzy gracze serwer Inorist odchodzi za bardzo od Metina, czy też dobrze że kieruje się innowacjami?

ftcs.jpg

Właśnie dobrze że trochę nowości jest :)

Opublikowano

ftcs.jpg

Jak dla mnie server odstaje i to dużo . Cięzko go nawet nazwać metinem , ale to powoduje , że jest poprostu świetny i nie jest w kołko powstającym serverem .

Opublikowano

Dla mnie wymarzonym serwem była almantia sie super grało miałem tam 135 mentala i szamana smoka 135,szkoda ze upadł ale teraz z for game jest afera to nie powróci

Opublikowano

Mój wymarzony serv to powrót Inorista lub Aline2, może kiedyś się doczekam tak fajnych servów.

Opublikowano

Gdyby ekipa z Dreanor'a2 zrobiła reaktywacje tego cudownego serwera, a nie jakiś SZIT ASTIUM, to byłbym w " Metinowskim Siódmym Niebie " , to byłby serwer, a tak to same szity, gówna itd ( przepraszam za wulgaryzmy :D ) .

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Z utęsknieniem czekam na dobry medium, z takim systemem ulepszeń, jak kiedyś na PL'u, bez tych pancerzy diabelskiego rogu, itp. Najlepsza byłaby druga Ravia ze zwiększonym expem. Nie wiem, co ludzie widzą w takich Xenoxach, na których milion epików i ulepszaczy sprawia, że metin przestaje być metinem...

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Z utęsknieniem czekam na dobry medium, z takim systemem ulepszeń, jak kiedyś na PL'u, bez tych pancerzy diabelskiego rogu, itp. Najlepsza byłaby druga Ravia ze zwiększonym expem. Nie wiem, co ludzie widzą w takich Xenoxach, na których milion epików i ulepszaczy sprawia, że metin przestaje być metinem...

Dokładnie, te jaskrawe zbroje itd, aż się rzygać chce ... Serwer Medium, system ulepszania z PLa i serwer marzeń :)

Opublikowano

A ja chciałbym taki 2007 czyli biała aura, brak levela obok nicku, brak jakiegokolwiek rankingu, brak lochu dwójki z maksymalnym 99lvl.

Taki oldschool =)

Opublikowano

Ja bym chciał taki serwer gdzie :

-zdobycie stalki i broni na 65 lvl jest bardzo trudno , a co dopiero ulepszyć

-kilka nowych dungeonów żeby było jednak jakieś urozmaicenie

-brak lvla obok nicku

-najlepsza zbroja to hwang

-tylko stare domyślne epiki , a nie jakieś nowe badziewia.

1375686746-U987417.jpg

"Ujrzyjcie prawde , którą przesłania wam świat , albowiem mrokiem będą dotknięci ci , którzy widzą tylko przez własny wzrok"

Members | exMPC Modder Team

Opublikowano

Mój wymarzony serwer?

- Maks lvl 250

- Epiki : tylko broń i zbroja.

- Bony maks.

- Ulepszacze: tylko perly

Tak mało, a tak trudno a taki serwer..

josemousignature.jpg