Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Darmowe Sm

BePower

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomoze ktos z Robieniem strony do doladowywania bo mam kody i jak ktos pomoze to wam doladuje

@Ja pierdole nikt tutaj nie pomaga jakie Żydy a Kody to by chcieli.

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomoze ktos z Robieniem strony do doladowywania bo mam kody i jak ktos pomoze to wam doladuje

@Ja pierdole nikt tutaj nie pomaga jakie Żydy a Kody to by chcieli.

Kto tu mówi o żydach,

@lash

Nie liże mu dupska, po prostu szanuje to co zrobił

Opublikowano

ehh dzieci, to nie zadziała wam, to tylko będzie lecieć kasa dla właściciela Dotpaya naiwniaki, tzn tego kto założył konto i podał tam swoje identyfikatory itp.. myślicie, że Dotpay by się na takie coś nie zabezpieczył ?

eh...

zrozumcie, że to nie bedzie wam działąć to tylko taki chwyt, aby se zarobić kase....

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

mi sie wydaje , że do tych SM to nie potrzeba żadnego konta dotpay.;)

Kiedyś naprawdę powstanie tutaj coś zajebistego, ale to kiedyś..

Opublikowano

hmm

trudno mi pojąć że mógłby być błąd że w 1 oknie wpisujemy kod a na 2 coś nam dodaje.. IE jest dziurawe ale nie aż tak :| (chyba)

z resztą to jest nie realne bo nie ma raczej żadnych powiązań tam a na dodatek można było by na stronach gdzie kody są spr przez skrypty dotpaya doładowyać sobie konta za friko :|

z drugiej strony opcje że znalazł luki przy spr na tych stronach kodów lub posiadanie dostępu do baz danych odpada bo na jakiej podstawie dodawał by pkt skoro nie zna loginu ,nick , id osoby która u niego wykupuje usługę..

bardzo ciekawi mnie na jakiej zasadzie działa ten błąd. :)

Opublikowano

Ok wkoncu mi sie udało mam na elite,anime.triverie,i yitiana kody:) kto zainteresowany pw zrobilem za 2,44 999 smow chyba to ni emało?;DPw kto zainteresowany!

W świętego mikołaja też wierzysz? Udostępnij to tu... Pewnie przekręt chcesz zrobić na PW.

Czytajcie

Nie czytałiście nic a zakładacie konta na DotPay i próbujecie zarabiać kasę pozdrawiam wszystkie dzieci ,które myślą że będą na tym zarabiać!

Z tego co się orientuje z DotPay trzeba się rozliczać więc życzę powodzenia :)

Proponuje najpierw poczytać:

http://www.dotpay.pl/Informacje/FAQ_dla_sprzedajacych

http://www.dotpay.pl/Oferta/Oferta_handlowa

http://www.dotpay.pl/Informacje/Regulaminy_serwisu_Dotpay

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...