Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Darmowe Sm

BePower

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

My z Lyonsem wszystko ogarniemy , może uda nam sie zrobić na avalonmt2 , novamt2,shenlong, na wiekszości dedyków. ;)

Pozdrawiam

Kiedyś naprawdę powstanie tutaj coś zajebistego, ale to kiedyś..

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Yitiana tez prosze jak by sie dalo taniej. Bo mialo byc 7x taniej a yitian zamiast 3.66 > 1,22 wiec .. Tez bym prosil cos zrobic :mellow:

Opublikowano

a ja mam problemy ze zrobieniem konta na dotpay wpisałem jakieś dane które znalazłem w google ale minął 1 dzień a nie dostałem wiadomości od dotpay z danymi konta ;[

jeśli ktoś ma konto na dotpay to proszę o pw albo jeśli ktoś wie dokładnie co wpisać w rejestracji żebym dostał wiadomość z danymi konta

EDIT

I może ktoś by napisał dokładniejszy poradnik i podał prawidłowy kod

Opublikowano

koledzy, zrobi się :) co pierwsze to trzeba naprawić moją stronę smoczemleko.cba.pl a potem reszta. Jak narazie to naprawie jutro php i będzie git. Jeżeli ktoś jest ogarnięty i ma komputer to niech napisze na pw przyda się. Ta osoba musi znać np co to cmd, ping itd :)

Haha coraz bardziej zaczynasz mnie rozśmieszać co ma cmd czy ping do strony w php? nie masz swojego kompa i piszesz tu z telefonu rozumiem? Czekam na wyniki twojej pracy a szczególnie na stronke ale coś czuje że to tylko przechwałki :)

Ps Lyons napisał że ma sposób. BePower niby robi to z nim a prosi mnie o testowe kody na moją stronke :D dziwne co?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

co do cmd to nie pomyślałeś że dzięki niemu się sprawdzi ip str ? Coś mi się wydaje że to nie Ty do końca robiłes :)

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

co do cmd to nie pomyślałeś że dzięki niemu się sprawdzi ip str ? Coś mi się wydaje że to nie Ty do końca robiłes :)

Szukasz ludzi do sprawdzania ip strony? a raczej hosta którym jest cba... Gratulacje :) Jesteś juz chyba 4 hackerem który juz miał taką samą stronę ale w ostatniej chwili coś m usie popsuło i niestety nie mógł jej zamieścić. Ale nic chyba wszyscy czekamy na twoją prace jeśli bedzie działać sam wyśle smsa :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Szukasz ludzi do sprawdzania ip strony? a raczej hosta którym jest cba... Gratulacje :) Jesteś juz chyba 4 hackerem który juz miał taką samą stronę ale w ostatniej chwili coś m usie popsuło i niestety nie mógł jej zamieścić. Ale nic chyba wszyscy czekamy na twoją prace jeśli bedzie działać sam wyśle smsa :)

Tak, a ty Wers tylko dogryzasz innym, nie wiem żre cie niepewnosc a nóż może mu sie uda i zrobi Ci konkurencje? Niby jestes taki pomocny chcesz dobrze dla graczy a nawet ludziom nie pomozesz tylko sie z nich nasmiewasz. Nie rozumiem Cie.Zrobiles stronke widac bardzo Cie to jara bo nabijasz kase za free i nie chcesz za wszelką cene zeby ktos inny poszedl w twoje slady.Przykre, a wiec Wers tez trzymam kciuki i "dopinguje" ich zeby sie im nie udalo i zebys tylko ty tlukl kase na tym.

Pzdr.

Opublikowano

udało mi się, czekam do jutra na odpowiedź wersa. Jeżeli się nie zgodzi to koniec z min, wprowadze za 1,33zł 500sm na 5serwerów. Co do tego to proszę o to link. Smoczemleko.tk

Opublikowano

Czy wiesz że za użycie mojej strony w własciwie mojego źródła moge wyciągnąć konsekwencje prawne wobec siebie? Niestety fail to u ciebie nie zadziała a ja zgłosze w odpowiednie miejsce kradzież mojego źródła :)

<!--]>--><script type="text/javascript" src="http://a.cba.pl/r1.js"></script><style>
tr
{
background-color: gold;
}
</style>
<form action="skrypt.php" method="POST">
<table style=" margin: 0px auto; border: 0px;" cellpadding="0" cellspacing="0" width="20%">
<tbody>
<tr align="center">
<td colspan="2"><span>Wyslij SMS o tresci AP.kalahir pod numer: 71068 (koszt 1 zl + VAT = 1.22 zl) - 500 PunktĂłw) a kupisz prawo do: ,, Pij mleko, a bedziesz wielki''</span></td>
</tr>
<tr align="center">
<td><span>Kod SMS:</span></td>
<td><span><input type="text" name="check"></span></td>

</tr>
<tr align="center">
<td><span></span></td>
<td><span><input type="submit" value="SprawdĹş"></span></td>
</tr>
<tr align="center">
<td colspan="2"><span>Uwaga: strona jest w tej chwili testowana, prosimy o nie kupowanie sms'ow!
Za nieumiejetne czytanie tego nie ponosze odpowiedzialnosci! Robiac to w tej chwili sam jestes za to odpowiedzialny!</span></td>
</tr>
</tbody>
</table>
</form>

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

hahaha, idź się lecz. Hahaha, jakiś nie powiem kto. Myślisz że tylko Ty jeden masz ten tekst na świecie ? Haha, sam to robiłem. A ja Ci powiem że jesteś dzieckiem i to co robisz jest nie legalne i też zgłosze to w jedno miejsce. Tylko że ciebie za ten kod wyśmieja a mi powiedzą że zaraz skasuja tą stronę

Opublikowano

Na jaki serwer mam ten kod wstawic?

Nie rozumiem

Bo ten Dluuugi kod mam pomoze ktos?

:P

@Edit

Upss nie zauwazylem mojego posta wyzej

Prosze o usuniecie go ;d

Opublikowano
Tak, a ty Wers tylko dogryzasz innym, nie wiem żre cie niepewnosc a nóż może mu sie uda i zrobi Ci konkurencje? Niby jestes taki pomocny chcesz dobrze dla graczy a nawet ludziom nie pomozesz tylko sie z nich nasmiewasz. Nie rozumiem Cie.Zrobiles stronke widac bardzo Cie to jara bo nabijasz kase za free i nie chcesz za wszelką cene zeby ktos inny poszedl w twoje slady.Przykre, a wiec Wers tez trzymam kciuki i "dopinguje" ich zeby sie im nie udalo i zebys tylko ty tlukl kase na tym.

Pzdr.

Jak czytam takie posty, to robie prawdziwego facepalma.....

Kurwa

Wers zrobił stronę, macie to kurwa wszystko 7 razy taniej, padaliście przed nim na kolana, a jakiś debil (nie chce nikogo urażać) napisał "Ja wam to zrobie za darmo", i już mu dupe liżecie.

Nienawidzę takich lamusów, żydowskie podejście do wszystkiego, gdzie korzyści tam dupe liże.

Gdyby nie Wers to nikt by nie wiedział o tym sposobie, a niektórzy jeszcze mają tupet go obrażać. On to "odkrył", wy macie lepiej, to dlaczego on nie może mieć z tego korzyści ??

Jeszcze jedno "KURWA"

Opublikowano

Jak czytam takie posty, to robie prawdziwego facepalma.....

Kurwa

Wers zrobił stronę, macie to kurwa wszystko 7 razy taniej, padaliście przed nim na kolana, a jakiś debil (nie chce nikogo urażać) napisał "Ja wam to zrobie za darmo", i już mu dupe liżecie.

Nienawidzę takich lamusów, żydowskie podejście do wszystkiego, gdzie korzyści tam dupe liże.

Gdyby nie Wers to nikt by nie wiedział o tym sposobie, a niektórzy jeszcze mają tupet go obrażać. On to "odkrył", wy macie lepiej, to dlaczego on nie może mieć z tego korzyści ??

Jeszcze jedno "KURWA"

Tak KrakoO juz masz od Wersa 500SM za takiego posta, lec i mu pokaz pochwal sie jak mu lizesz dupsko :)

Opublikowano

Tak KrakoO juz masz od Wersa 500SM za takiego posta, lec i mu pokaz pochwal sie jak mu lizesz dupsko :)

Nie rozdaje sm za pozytywne posty przykro mi. To że chcecie sobie zrobić stronke za darmo jest ok ale to że dzieciak kopiuje moje źródło niewiedząc nawet co tam jest potem piszę ze już zrobił strone, już wie jak, zna sposób a następnie wysyła mi pw że wyslał na moja stronke smsy i mu coś nie działa jest poprostu żenujące. Chcecie robić stronke róbcie ale nie próbujcie kopiować czyjejś pracy.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1. Znam html i php2. Wysłałem sms'a dla testu3. Nie bój się, zrobię stronę

Opublikowano

Zrobi mi ktoś taką stronkę.Proszę pisać na PW jeśli jesteś zainsteresowny.

Opublikowano

@up radź sobie sam xD

Co do sposobu ładnie napisany więc co za problem samemu go zrobić wyszło by wam taniej niż korzystać z usług Lyonsa :P

Zróbcie sobie SMS'y za free np. numer 9000 dokładnie mi chodzi po głowie to z tymi konkursami co w TV reklamują za darmo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...