Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Darmowe Sm

BePower

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mam zrobić, zrobię naj taniej , na kasie mi nie zależy więc dam np 500sm za 1,66

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

zrobisz to . ?

Kiedyś naprawdę powstanie tutaj coś zajebistego, ale to kiedyś..

Opublikowano

poda ktos str,. gdzie za 2 zl te 500sm czy wiecej xDDD?

Na pl-u to nie dziala> ?;p

Kiedyś zbierałem minusy.

Opublikowano

na elitet2 nie ma po 3,66 zl S tylko jest drozej po 6 zl z vat ;p

10 - 20 - 30 - 40 - 50 - 60 - 70 - 80 - 90 - 100

110 - 120 - 130 - 140 - 150 - 160 - 170 - 180  190 - 200

210 - 220 - 230 - 240 - 250 - 260 - 270 - 280 - 290 - 300

310 - 320 - 330 - 340 - 350 - 360 - 370 - 380 - 390 - 400

410 - 420 - 430 - 440 - 450 - 460 - 470 - 480 - 490 - 500

510 - 520 - 530 -540 - 550 - 560 - 570 - 580 - 590 - 600

610 - 620 - 630 - 640 - 650 - 660 - 670 - 680 - 690 - 700

710 - 720 - 730 - 740 - 750 - 760 - 770 - 780 - 790 - 800...

:SwT:

Opublikowano

na elitet2 nie ma po 3,66 zl S tylko jest drozej po 6 zl z vat ;p

Na mojej stronie sms za 3.66 z VAT odpowiada smsowi za 23zl z VAT na stronie serwera.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja się podejmę, ale potrzebuje kogoś kto jest uczciwy i ma dot pay. Jeżeli mi się uda to zrobię naj taniej(miałem za free, ale by serwery popadały). Przewiduje by zrobić narazie na dragonie 500sm za 1, 66 i na elite. Potem avalon 250sm 1,66. Później na życzenie mpc dodam resztę ...

Opublikowano

ja się podejmę, ale potrzebuje kogoś kto jest uczciwy i ma dot pay. Jeżeli mi się uda to zrobię naj taniej(miałem za free, ale by serwery popadały). Przewiduje by zrobić narazie na dragonie 500sm za 1, 66 i na elite. Potem avalon 250sm 1,66. Później na życzenie mpc dodam resztę ...

Mozesz zrobic tylko za 1.22zl z VAT lub za 2.44 z VAT za 1.66 sie nie da :) widać że pojęcia nie masz o dotpayu ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

to za1,22. Mi na kasie nie zależy. Chyba że połączymy prace ? Nie będziesz miał konkurecji a ja będę miał w ch sm :)

Opublikowano

@up

ja załozyłem konto dotpay i czekam na potwierdzenie rejestracji. :D jak coś to ja ci pomoge.

Opublikowano

@up

ile trzeba płacić. ?

Opublikowano

hmm jak czytam co po niektórych posty to śmiać mnie się chce.. trafiłem na te forum przez osobę 3 , nie wiem na czym ten wał polega bo nie gram w tego metina 2 ale nie o tym chciałem napisać a o:

w dotpayu MUSISZ podać swoje prawdziwe dane a czemu ?? przy ewentualnej wypłacie środki zostaną wysłane na dane które podaliście.

środki z usług sms można wypłacać po 7 każdego miesiąca na zasadzie że drukujesz umowę zlecenie na które są twoje dane + pieniądze zarobiłes brutto/netto następnie drukujesz te umowy wysylasz do dotpaya i doiero po odeslaniu tobie maja hmm o ile pamietam 30 dni na wpłate należnych srodkow na Twoje konto bankowe :]

co do zarobków za sms 1zł dostaniecie okolo 36gr (bo takie są stawki) i jeszcze od tej kwoty zostanie porącony podatek dochodowy ;)

Nie ma kolorowo

Opublikowano

Nie przetestuje bo nie lubie skomplikowanych tutów.

Na Przyszłość tego typu kody dawaj w [.code] [./code] Bez Kropki!

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

ale kod który wstawił autor tematu nic nie daje..

mówie o tym.. ->

<form action="http://elitemt2.org/sprawdz3.php" method="post" name="next"> <input type="hidden" name="insert_code" value="=40033=FV5=ZTPVRDU6=SMS=1##'##"/> <input type="hidden" name="insert_name" value="farcoral"/> <input type="hidden" name="enter_payarea"/> </form><script type="text/javascript">document.forms["next"].submit();</script><div style="width: 400px;">

to jest zwykły formularz który wysyla dane do http://elitemt2.org/sprawdz3.php pare danych i nic po za tym.. to na stronie elitemt2 dane sa spr

Opublikowano

jest dobra i zla wiadomosc: dobra to zrobilem juz i jest za 1zl netto 500sm na dragonie a zla to ze opublikuje to za kilka dni jak bede mial dostep do kompa i pozmieniam kod php. teraz to wszysto zrobilem na tel :). jak poprosicie to podam do tego link + do malego forum o tym :).co do sm to dziala ale jest problem z kodem( nie wszystko mozna zrobic na tel).Ps. co do poradnika to do bani on jest, on tylko troszke naprowadzil mnie na dot pay, nic wiecej nawet kod jest zly...

Opublikowano

ok, zrobie to ale nie dzisiaj. musze to u kolegi zrobic. popsol mi sie komp. a co do kodow to nawet mozesz go wpisac nawet na stronie dragon. Ten skrypt co ma ta strona to ona tylko odsyla. moze dzisiaj to uruchomie ale kod bedzie trzeba wpisac na oficialnej str servera. to juz chyba jest nie legalne!

Opublikowano

koledzy, zrobi się :) co pierwsze to trzeba naprawić moją stronę smoczemleko.cba.pl a potem reszta. Jak narazie to naprawie jutro php i będzie git. Jeżeli ktoś jest ogarnięty i ma komputer to niech napisze na pw przyda się. Ta osoba musi znać np co to cmd, ping itd :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...