Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2]Last Chaos 777

marcoverone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę cię bardzo znalazłem pierwszy lepszy filmik o LC 777 jak gościu robi qwesty

http://www.youtube.com/watch?v=C1JThVsVxsk&feature=related

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

• Odpowiedzi 969
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja na katchar ale aktualnie przestałem i gram w c.s

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Proszę bardzo ale na spolszczeniu dc przy nowym NPC w juno jest

http://chaosprojekt.com/translator/

Mój komputer:

Opublikowano

Proszę bardzo ale na spolszczeniu dc przy nowym NPC w juno jest

http://chaosprojekt.com/translator/

DLACZEGO MI PISZE COŚ TAKIEGO

Ein Fehler ist aufgetreten, bitte versuche es später erneut.

????????????

Dałem w 1 oknie last chaos 777 , a w drugiem polski i takie cos mi wyskoczyło.

Opublikowano

mi tam chodzi normalnie Możesz jeszcze spróbować w pierwszym nic nie ruszać a w drugim polski

Mój komputer:

Opublikowano

Jamal71

Na jakim servie grasz jak na Katchar to napisz na gg

Mój komputer:

Opublikowano

dla czemu mi nie działa ani lc bo pisze : connect info pen FAILED i po chwili wyskakuje okienko cannot conect to server, ani strona i forum się nie otwiera.

Proszę o odpowiedź !!

Opublikowano
Boże dajcie spolszczenie ze sparwonego źródła a nie jakiś shitt co nie działa...

Spolszczenie działa tylko jest dc przy nowym NPC Aktualnie nie ma spolszczenia zgodnego z nowym NPC

Zazwyczaj popełniane błędy przy wgrywaniu spolszczenia to wgrywanie ich na kupę czyli macie jedno wgrane które nie chodzi i wgrywacie drugie i to są częste przyczyny które powodują że wam LC nie chce odpalić. Za każdym razem LC trzeba rozpakowywać od nowa i wgrywać tylko jedno spolszczenie

Na Win 7 spolszczenie z tego co wiem nie chodzi !!!

Chyba że wgrali jakąś łatkę o której nie wiem

Mój komputer:

Opublikowano

sprzedam zaklinacza, mały lvl bo 109 ale przyszykowany do wykoxania ;> Ma chyba 10k pu (nie pamiętam ile dokładnie) 109 lvl xD all set +15 (b5e g5e i coś tam xD) broń 121-10 +15 (mam karte połączenia i cover jeszcze nierozpakowane) chyba 600kkk, legwana niebieskiego, selto, esek expa ok.300 (dokładnie informacje podam zainteresowanym, ewentulanie screeny bo nie chce mi sie teraz patrzeć do gry ;o ) ma jedną platynę expa. Ogólnie postać wykoxana tylko wbić lvl ;p ale takim zaklinem sie przyjemnie bije. Ja nie gram bo gram w wowa a szkoda konta ;p Jeżeli ktoś nie wie jak sie gra zaklinem to mówie xD: właczasz sobie niebieksi bufek xD zamieniasz w demona i walisz śmiertelnymi po 15k xD Z tego co pamietam to w tobie expiłem z tytanem to on zanim rozwalił moba ja już lałem drugiego moba ;D W puszce ponad 5k defa, chociaż zaklin ma takie uniki że mu nie potrzeba bić w puszce. Jak coś ktoś jeszcze chce to pisać. Tego, chcem 50zł (płatność doładowanie konta [kod]).

Opublikowano

Mati na 50 zł nigdy nie sprzedaż takiej postaci Za 50 zł można kupić postać 165 lvl + z eq i petami Za to co masz według mnie max cena to jakieś 18 zł

Mój komputer:

Opublikowano

witam. mam problem scaignalem ten serwer wypakowalem itp. wlaczam gre klikam start i czekam z 10min a gra nie nie wlacza, a jak wylacze atywirusa (mam avasta) to wlacza sie normalnie tylko ze przy wczytywaniu wyskakuje send report probowalem duzo razy i caly czas tak jest. prosze o pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...