Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] runesmagic.vn

erbel123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 398
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam tylko jedno szybkie pytanie. Czy da radę grać bez pobierania ich clienta? bo nie mam niestety tak szybkiego neta, żeby pobrać z miejsca około 8 GB

Opublikowano

bot z TEGO tematu działa

a ja mam pytanie czy ten serwer posiada jakieś forum, czy jest tylko ta strona główna?

Opublikowano

A ja tymczasem mam dziwniejszy pomysl, a mianowicie, stworzyc druga polska gildie i umawiac sie na wojny gildii, troszke by bylo ciekawiej niz tylko misje, misje, klepnac troche itemki dalej misje i tak w kolko do oporu.

Opublikowano

Witam też macie problem ? nie można się zalogować.

Wczoraj grałem więc to nie problem clienta

A dokładniej przy pozyskiwaniu serwerów wyskakuje mi "Połączenie przerwane"

Opublikowano

Albo servery padły, albo moja prośba o poprawienie PT, którą wczoraj do nich wysłałem podziałała xD

Oby to drugie.

Opublikowano

Z przeprowadzonej jakimś cudem rozmowy z administracją wynika, iż przeprowadzane są aktualizacje a serwer ma być dostępny w najbliższym czasie.

Żadnych konkretów jednak nie uzyskałem.

-Shotter

Najsłabszym ogniwem w każdym zabezpieczeniu jest człowiek - socjotechnika.

Czasem najprostsze rozwiązania najtrudniej odnaleźć.

Nie zawsze inni są takimi, na jakich się kreują.

Ilu ludzi tyle opinii na temat otaczającego nas Świata.

Nie pomagam poza forum.

Opublikowano

Oooo kur*a no to shoter się postarałeś :P Ja tym napom 2 wiadomości wysłalem 0 odzewu było widać kolega obeznany w angielskim to podziałało. Jak poprawią PT(wyrównają z PD) to zaraz gram. No chyba że tam jakieś badziewie wprowadzą no to..

@edit

Korzystając z mojego bezcennego źródła informacji dorwałem takie coś w języku angielskim

@Nordgard

please tell me more about this "inders Server". where can i find it and why was nobody knowing the server from the past?

Im really disappointed of this privat server right now. the only thing is + 15x XP and i think a bit higher drop-rate.

But there must be more TP rate and of course more things to make this game easier on a privat server like free diamonds or custom gear.

Well, - written english got rusty but i'll try ;D

"Inder" (german for hindu), or better: "Zamuel D'Aoe" and the one that'd stolen the serverfiles from frogster test-server on prahas gamescom "Phraim" ("The Inder").

Zamuel the Developer fixed all known bugs in at least one month and used the official forums - cocky eh?

He gathered all the bugs in german and us forum and made it - But how?!

With ease - most bugs were open source bugs, - client sided thingas or just stuff you could edit in serverfiles.

How come that i know of a server that is not even published on youtube?

Well.. ehm >_> Zamuel was my boyfriend ... <3 and damn, if he wouldn't had to relocate ...

Well...

What's different to the server 'ere?

- 100x EP

- 50x TP

- 5kk gold ~ 1k diamonds, 5 times a day.

- +12 weapons hard-mode ~ 5kk gold

- +12 armor hard-mode ~ 15kk gold the set

- start-up level: 50, all skills maxed

- level-cap 100

- own created bosses

etc. pp.

BUT... there is a small problen: Inders Server got f*ked by some hackers (seems as kryptodev / kreian got their fingers into it, idk) and got down for about 5 months... they have to fix all bugs, - 'rescue' all datas and files...

the funny thinga: u just have to edit the romdev-file and change the login-ip

^^

but anyway.. server is down.. and i dont know when it will be up again, or either IF it will be up again.. because Inder is not accepting donations, - he planned it as his own candyland ...

idk... ...^...^....

Opublikowano

Jak dla mnie to jest tu mowa o innym serwerze bo, po pierwsze :

How come that i know of a server that is not even published on youtube?

Well.. ehm >_> Zamuel was my boyfriend ... <3 and damn, if he wouldn't had to relocate ...

Well...

<------ nasz serwer był reklamowany na yt przez GM

What's different to the server 'ere?

- 100x EP

- 50x TP

- 5kk gold ~ 1k diamonds, 5 times a day.

- +12 weapons hard-mode ~ 5kk gold

- +12 armor hard-mode ~ 15kk gold the set

- start-up level: 50, all skills maxed

- level-cap 100

- own created bosses

etc. pp.

<----- jeśli dobrze rozumiem dodane po server "'ere" to końcówka ang. czas. were czyli czasu przeszłego i tutaj też pozwolę sobie zauważyć iż takich rzeczy czy też rate'ów u nas nigdy nie było.

Być może się mylę, piszcie co sądzicie o mojej wypowiedzi...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja juz sam nie wiem co mam o tym myslec, z angielskiego jakims bossem nie jestem ale byleby wlaczyli ten serwer w ciagu najblizszych 48h bo jak nie to bedzie lipa.

Opublikowano

@ Nordgard

Powiedz mi coś więcej o tym "inders Server". gdzie mogę znaleźć to i dlaczego nikt nie wiedząc serwer z przeszłości?

Im bardzo rozczarowany, to prywatna serwer już teraz. Jedyną rzeczą jest to + 15x XP i myślę, że nieco większy spadek stawek.

Ale musi być więcej stawki TP i oczywiście więcej rzeczy do tej gry łatwiejsze na prywatnym serwerze jak wolny bieg lub diamentów zwyczaj.

Cóż, - języka angielskiego, ale zardzewiały, ale spróbuję: D

"Inder" (niem. hindu), albo lepiej: "Zamuel D'Aoe" i jedno z nich, którą ukradł serverfiles z test-Frogster serwer na prahas gamescom "Phraim" ("Inder").

Zamuel Developer Znane błędy zostały poprawione w co najmniej jeden miesiąc i używane oficjalnym forum - zarozumiały co?

Zebrał wszystkie błędy w języku niemieckim i nas forum i uczynił z niego - Ale jak?!

Z łatwością - większość błędów zostało otwarte błędy źródła, - jednostronne thingas klienta lub po prostu rzeczy można edytować w serverfiles.

Jak to się stało, że znam serwera, który nie jest jeszcze opublikowany na youtube?

No cóż .. ehm> _> Zamuel był moim chłopakiem ... <3 i cholera, jeśli nie będzie musiał przenieść ...

Cóż ...

Czym różni się z serwerem "ere?

- 100x PE

- 50x TP

- 5kk złota ~ 1k diamenty, 5 razy dziennie.

- +12 Broni hard-mode ~ 5kk złota

- +12 Twardy pancerz-mode ~ 15kk gold zestaw

- Uruchomienie poziomie: 50, wszystkie umiejętności maxed

- Poziom-cap 100

- Własny stworzony szefów

itd. s.

Ale ... jest mały problen: Server Inders jeszcze f * ked przez niektórych hakerów (wydaje się, kryptodev / kreian ale ich palce w to, idk), ale przez około 5 miesięcy ... mają naprawić wszystkie błędy, - "ratowanie" wszystkie dane teleadresowe i plików ...

śmieszne thinga: u wystarczy zmienić romdev pliku i zmienić login-ip

^ ^

ale i tak .. serwer nie działa .. a ja nie wiem kiedy będzie się ponownie, albo też czy będzie się ponownie .. bo Inder nie przyjmowania darowizn, - planował to, jak jego własne Candyland ...

google translator xD

Opublikowano

Taa.. Ale co nieco idzie się dowiedzieć jak się poukłada w głowie trochę ten tekst ehehehe

Znalazłem 2 p serv RoMa :> Pobieram Lauchera 100 mb

stronka

http://kvazz.square7.ch/account/

Opublikowano

Więc sprawdzamy....

a wracając do tematu - historia lubi się powtarzać - http://runesmagic.vn/Register.aspx jest nadal aktywne - to samo download.

Co o tym sądzicie? Czy wcześniejsze zapewnienia administracji mogą okazać się choć po części wiarygodne?

Po ostatniej rozmowie podchodziłem do tego aspektu raczej sceptycznie, ale wygląda na to, ze to nie tylko czcze obietnice.

Najsłabszym ogniwem w każdym zabezpieczeniu jest człowiek - socjotechnika.

Czasem najprostsze rozwiązania najtrudniej odnaleźć.

Nie zawsze inni są takimi, na jakich się kreują.

Ilu ludzi tyle opinii na temat otaczającego nas Świata.

Nie pomagam poza forum.

Opublikowano

Ciekawe bardzo.. Zobaczymy co czas pokaże, a przez ten czas sprawdzę tego prv którego znalazłem, bo laucher się pobrał :>

@Edit

O-o jest hasło zaraz trzeba sprawdzić jakie..

Opublikowano

@skrabix23

coś czuję że nieźle wirusów będzie w tym luncherze :) Ale daj znać jak pobierzesz

Ja osobiście nie mam czego żałować bo zacząłem grać dopiero od poniedziałku, a we wtorek serwery off. Jakiś pech normalnie :D

Osobiście myślę że podniesienie rate PT nie byłoby niczym trudnym jeżeli podnieśli PD. Ale mogę się mylić.

Myślę że to grubsza sprawa i poczekamy dobrych parę dni, albo nie doczekamy się już nigdy na powrót serwera.

Dziwi mnie to że taki serwer nie ma żadnych not informacyjnych na stronie głównej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...