Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] runesmagic.vn

erbel123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 398
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, mam problem, mianowicie w grze nie widzę tekstur, mógłby mi ktoś pomóc? muszę pobierać klienta FULL (tego 9GB) czy jest na to jakiś inny sposób??

Pozdrawiam

PanKobi

Sygna.jpg
Opublikowano

Całe szczęscie, że tak myślałem:D

Już na noc pościłem, mam niestety neta 1 MB/s:(, ale połowa już ściągnięta jeszcze z 8H i mogę wbijać do gry, narazie pogram trochę bez teksturek, nie mam innego wyjścia.

Po ściągnięciu, muszę go zaktualizować do najnowszej wersji i dopiero pozniej wrzucic lunchera od Xor ROM czy mogę odrazu??

Pozdrawiam

PanKobi

Sygna.jpg
Opublikowano

@takiseonick

wątpie żebyś znalazł FULL Clienta w całości wrzuconego nie przez downloadera, plik jest zwyczajnie za duży.

Polecam sciągać przez Downloader, zawsze możesz przerwać i dokonczyć kiedyś indziej.

Pozdrawiam

PanKobi

Sygna.jpg
Opublikowano

@ dragranis

Z itemami słabo.

Dom aukcyjny pusty, może się coś rozkręci, ale to i tak beta i później będzie reset. Więc na razie można się pobawić

Opublikowano

Jeszcze 900MB do ściągnięcia klienta... przy necie 1MB/s zajmie mi to jeszcze co najmniej 1,5h:(

Może mi ktoś kto już gra trochę na tym serwerze powiedzieć czy opłaca się robić misje? Jest za nie zwiększona ilość expa i golda które dostajemy?

Może mi ktoś odpowiedzieć na moje poprzednie pytanie:

Po ściągnięciu klienta muszę go zaktualizować do najnowszej wersji i dopiero później wrzucić lunchera od Xor ROM czy mogę od razu??

Z góry dziękuję:)

Pozdrawiam

PanKobi

Sygna.jpg
Opublikowano

@Kobi55

1. Ja wrzuciłem lunchera do chaptera 3(pliki z poprzedniego priva) i samo mi się zaktualizowało wszystko.

2. Tak za wszystkie misje dostajemy 10x większy exp i pt (np normalnie dostajemy 50expa to tutaj 500expa), kasy tez dostajemy dużo bo ja na 30lvl uzbierałem już ponad 6kk

Opublikowano

miszczowie jeśli ktoś pobierał clienta z torrenta demogroza to proszę seedować bo stoi od 2 dni na 30%.

Ewentualnie jeśli ktoś wie jak rozwiązać problem z brakiem możliwości zaznaczenia serwera to też fajnie :D

Opublikowano

@up

Jak nikt nie będzie grał to niby jak mają usunąć bugi? Z twoim podejściem nigdy byśmy nigdzie nie zagrali

A i jeszcze jedno mógłby ktoś wrzucić plik interface z folderu fdb?

Opublikowano

@2xUP

Zgadzam się z legolasem jeżeli nikt nie będzie grał bo beta to beta będzie cały czas gdyż nie będą mieli jak zapoznać się z błędami w grze, sami admini nie sa wstanie wszystkiego sprawdzic...

Beta służy też graczom do zapoznania się z serwerem, wybrania dla sibie odpowiedniej klasy itd.

@UP

Usuń plik cvp.iif, włącz lunchera to Ci sie od nowa aktualizacje ściągną, razem z nimi powinien się sciągnąć również ten plik (na 90%).

Pozdrawiam

PanKobi

Sygna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...