Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] runesmagic.vn

erbel123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Weź ktoś upnij part 2 na jakiś serwer bez limitów bo mnie zaraz szlag trafi. Transfer 30kb w porywach do 50 przy necie 1mb. Najlepiej w 1 parcie żeby to było chyba że chcecie sponsorować mi konto premium... na turbobit np. wrzucić można

@edit

już nieaktualne. Odpaliłem gre bez tego parta. Może i grafiki i muzyki nie miałem ale skopiowałem z globala i działa o.O

• Odpowiedzi 398
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak coś mój nick Evolution

我是範林肯公園,演唱會在哪裡。

13.06.2009-Chorzów, Polska

17.06.2008-Bina, Czechy

27.06.2008-Berlin, Niemcy

02.08.2009-Grafenhainichen, Niemcy

Opublikowano

ooo sunshuke ^^ niestety all od nowa jadą.. serwer troche na gorsze się zmienił bo nie ma konia na 30lv, setów w IS ani nie dostaje się tego pakietu na start z kamieniami rafinacji ipt

Nie ma też 1kk PT na subkach. Gra całkowicie jak global tylko exp większy.. co nie zmienia faktu że miło jak znowu zagrasz :)

@Edit

Stworzyłem polską gildię i jakże wdzięcznej nazwie "Poland"

Jest to reaktywacja gildii sprzed resetu serwera (Sun chyba się nie obrazisz?). Celem jest zgromadzenie polaków z serwera żeby każdy miałdo kogo gębę otworzyć i z kim chodzić na instancje czy pomagać sobie we wykonywaniu questów. Mam ogromną prośbę o dołączenie się do gildii.

Na chwilę obecną jestem sam ale do jutra to na pewno się zmieni.

Zapraszam wszystkich na serwer.

O przystąpienie do gildii proszę pisać do:

- Pablos

- Camilla

- Luthien

- Masterlord

Opublikowano

Wlasnie koncze za 15 minut sciagac clienta do tego serwa, jak cos to bede gral magiem Veldrin, bardzo chetnie dolacze do gildii "Poland" :)

@edit

tam trzeba zgrac ClientUpdate.exe i CrashRpt.dll z globala

Opublikowano

Witam na noc ściągnąłem wszytkie party potem wypakowałem włanczam nic się nie patchuje myśle no dobra pierwszy prywat loguje się i Nie masz odpowiedniej wersji patcha czy jakoś tak po angielsku było.

Pozdrawiam PROSE O POMOC

Daj minusa co ci szkodzi ^_^!!!!

Opublikowano

Korec Sciagnij client.exe to ci nie,bd wyskakiwac ze masz zlego patha i bd dzialac no i mozesz zmienic jezyk

A z tym logowaniem to niewiem czemu tak masz

Opublikowano

Czekaj. Grasz na globalu albo masz chociaż aktualną wersję patcha? Skopiuj client.exe z globala. Jeśli to nie pomoże to napisz do mnie na gg 9854379 i ściągnij teamviewer wtedy coś pokombinuje

Opublikowano

Moglibysmy sie jakos umowic gdzies kiedys sie spotkac na serwie oczywiscie, przy okazji bardzo chetnie dolacze do gildii, moj nick Veldrin gram Mag/Kapłan 20/1 (narazie)

Opublikowano

Nie chce mi się sprawdzać jaki party itp. ale ściągnij narazie part 1. Skopiuj z globala te pliki, których nie masz. Zobacz czy ci wtedy odpali. Nie zapomnij oczywiście o podmienieniu client.exe z globala. Mi osobiście udało się odpalić bez parta 2 przez przypadek. Nie miałem wtedy tekstur i dźwięku ale skopiowałem pliki z globala i działa jak należy. Veldrin napisz do kogoś z wymienionych członków gildii. Oczywiście nie są to wszyscy gracze po prostu nie chce mi się aktualizować :D Ewentualnie możesz napisać do mnie na gg wyżej masz podane to wbije i cię zaprosze wtedy.

Opublikowano

Pobrałem clienta partami, ok.. Włącza się ładnie git i mam jak kolega wyżej, że mam wersje nieaktualną i żebym zaktualizował..

Skopiowałem client.exe z globala do plików priwka.. Dalej nic.. Pobrałem pliki które były umieszczone na 13 stronie czy tam 12 i wkleiłem wszystko.. Dalej ten sam problem z update gry..

Czy zainstalowany global jest przeszkodą żeby grać? ..

Opublikowano

No cóż próbowałem i próbowałem, ale dalej nic.. A globala nie będę usuwał bo nie będzie mi się chciało później update robić ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...