Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot]Rom Bot

meth0d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przedstawiam wam bota do Runes Of Magic :

Wymagania:

MicroMacro 1.0, które można uzyskać tutaj

http://www.solarstrike.net/downloads.php

skrypty ROM (zobacz na dole tego postu do pobrania tych)

Setup:

Wyodrębnij zawartość zip w micromacro / scripts /. Całości "rom" folder powinien być w środku "skrypty".

Zobacz wiki Szczegółowe informacje na temat jak skonfigurować i używać bota.

Umiejętności ponad-Jazda:

Można na-ride kilka opcji do swoich umiejętności. W szczególności, te umiejętności chcesz ograniczyć się tylko do wykorzystania w walce, lub zestaw do zastosowania na określony procent, (takich jak leczy).

priorytet: oznacza wyższe pierwszeństwo będzie go używać przed innymi umiejętności. Użyj 100 + za ataki otwarcia.

Procent HP do korzystania z umiejętności w.To zbyt jazdy HP_LOW dla uzdrawia!

inbattle : prawda lub fałsz. Oznacza to, że tylko prawda może być używany w walce, false oznacza, że jeśli tylko może być używany z walki.

pullonly : może być stosowany w fazie zaczyna szarpać się z walki. Nie będą one używane przez resztę walki

maxuse : Umiejętności z tej możliwości będą wykorzystywane wyłącznie "maxuse'-razy w ciągu walki.

Przykład:

name="PRIEST_REGENERATE" <skill priority="110" hpper="90" inbattle="true" />

Opcje wiersza polecenia:

Możesz podać argumenty wiersza poleceń do skryptu przez dodanie po nazwie polecenia skryptu.Na przykład, wpisz "rom / update bot.lua", aby zaktualizować skrypt.

aktualizacja

To pozwala na skanowanie wykonywalny gry są zaktualizowane wskaźniki, które automatycznie przepisać i zaktualizuj plik addresses.lua. Takie działanie powinno pozwala naprawić błędy po aktualizacji gry.

profil: <Nazwa

Ręcznie ustawić, które można załadować profilu, a nie zakładać na nazwę charakter. Powinno być stosowane, jeżeli nazwa twojej postaci zawiera znaki spoza zestawu ASCII, takie jak "e". Nie należy dołączyć. Xml. Profil ten musi znajdować się w katalogu profilu, podobnie jak inny profil będzie.

Jest to wysoce wskazane używać tylko znaków ASCII w nazwę profilu, nawet jeśli nazwa twojej postaci zawiera znaki spoza zestawu ASCII.

Przykład: rom / profile bot.lua: MYNAME

ścieżka: <nazwa skrypt <waypoint

Ręcznie ustawić skrypt, który waypoint do obciążenia (nie obejmują. Xml!). Ten musi znajdować się w "wapoints" folder.

Przykład: rom / ścieżka bot.lua: anthive

retpath: <nazwa skrypt <waypoint

Dokładnie tak, jak "droga" polecenia powyżej, z tym że ustawia ścieżkę powrotu do naśladowania, gdy umrzesz.

Uwagi:

"Modyfikatorów" (np. VK_CONTROL, VK_ALT, VK_SHIFT) obecnie nie działa, więc dokonać skrótów tylko pojedynczych kluczy.

Najczęstszych problemów:

Moje umiejętności nie działają. Why? Dlaczego?

Naciśnij escape i przejść do interfejsu ustawień. Turn on Self Cast. Włącz Self Cast. Pomoże to dla miłośników przynajmniej.

RoM tylko aktualizacja i teraz bot już nie działa! What do I do? Co mam zrobić?

Run: rom / update.lua

info Stwierdza, i przepisuje addresses.lua z aktualizacja informacji Run: rom / update bot.lua

Czy tak samo jak powyżej, ale również bot automatycznie uruchamia nowe info.

SVN - Zawsze należy mieć najnowszą wersję:

Advanced:

Proste:

Po pierwsze, proponuję zainstalować Tortoise SVN . Raz zainstalowany, może być konieczne ponowne uruchomienie komputera. Teraz zlokalizować "rom" folder (powinien być wewnątrz micromacro / scripts /) i kliknij go prawym przyciskiem. Wybierz "SVN Checkout.

Teraz powinien otworzyć okno.Wewnątrz "URL repozytorium:", wprowadź ten adres URL:

http://rom-bot.googlecode.com/svn/trunk/rom/

Wszystko, co można pozostawić na domyślnych. Kliknij przycisk OK i powinno rozpocząć pobieranie i aktualizowanie wszystkich plików.Teraz, że masz to wszystko ustawienie, wystarczy kliknąć prawym przyciskiem "rom" folder i wybrać SVN aktualizacji. Zazwyczaj czerwona ikona w folderze powinny wskazać, że są aktualizacje do pobrania.

Problemy z pliku konfliktów?

To zazwyczaj się dzieje, po dokonaniu jakichkolwiek zmian w skryptach.Aby to naprawić, należy usunąć wszelkie pliki, które konfliktów i spróbować ponownie SVN aktualizacji.

Bot jest z e*pvp .

Pozdrawiam :)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bywalec
Opublikowano

Dobra Wszystko Ok ładny poradniczek i wgl ale może by tak Skan co ? o.0 ^ ^

Potrzebujesz avatara lub sygnaturę ?

Napisz prywatną wiadomość, pomogę !

Opublikowano

Dobra Wszystko Ok ładny poradniczek i wgl ale może by tak Skan co ? o.0 ^ ^

to jest z ich stronki

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Bywalec
Opublikowano

aha to zwracam Honor :)

Bywalec
Opublikowano

Przeczytaj - . -

Opublikowano

a powiedziec to nie możesz bo czytam i nie za bardzo łapie:P

reklama w sygnie RMCF1902

Bywalec
Opublikowano

Wiesz ja nie będę za Ciebie czytał bo mnie takie zabawki jak chacki nie interere ;p Nie bawię się w takie coś, gram uczciwie :P (zazwyczaj)

Opublikowano

S&M

NIE SPAMUJ

Kurwa nie możesz zrozumieć że jeżeli nie masz nic do powiedzenia to nic nie piszesz? To co ty zrobiłeś to jest jak "Ktoś ma wh do crossfire" i cale forum odpowiada "Ja nie" ogarnij się takie coś to już jest nie do zniesienia... Za każdy twój post prócz pierwszego powinno być 10% warna...

kici :

W szczególności, te umiejętności chcesz ograniczyć się tylko do wykorzystania w walce, lub zestaw do zastosowania na określony procent, (takich jak leczy)
z tym że ustawia ścieżkę powrotu do naśladowania, gdy umrzesz.

Walczy, używa skilli, wraca kiedy zginie. Jeśli dobrze zrozumiałem ;]

@EDIT :

Hahahaha właśnie przyznałeś się że jesteś niedojrzały....

Zamknij tą jape z tobą nawet nie mam zamiaru rozmawiać

Ale jednak rozmawiasz.

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Bywalec
Opublikowano

Zamknij tą jape z tobą nawet nie mam zamiaru rozmawiać masz jakiś problem rozwiąż go tu

http://google.pl/

SeeYou

Opublikowano

S&M rozumiem że jesteś zdenerwowany po wypowiedzi DaPik ale opanuj nerwy i jeżeli naprawdze go ignorujesz to poprostu nic nie pisz.

dam ci DaPik plusika bo pomogłes mimo iz nie zrozumiałem za bardzo ale jednak pomogłes to dam +

reklama w sygnie RMCF1902

Opublikowano

Bardzo mnie to cieszy :)

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

A ten bot pozwala na zbieranie surowcow? Bo w sumie tylko na tym mi zalezy. No i druga sprawa jak to wyglada jesli chodzi o wykrywalnosc tego bota? Bo jak wiadomo nie od dzis za korzystanie z bota jest ban, a tego bym nie chcial

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie ma problemow, raczej nic nie wykrywa bota bo jest dobrze oscryptowany.

Tak Bot potrafi zbierac, ale jest jeden warunek, trzeba samemu porobic waypointy czyli skrypta ;] bo to jest czysty bot, ale dziala jak najlepiej

poza tym wszystko jest opisane na oficjalnym forum do ktorego jest podany link

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie wiem nie gralem w Metina ale wiem, ze ta gra tak nie skonczy, bot nie jest popularny poniewaz nie ma co w tej grze farmic, gold nie leci z mobow a lvlowanie ciagle postaci jest bez sensu, oczywiscie czasem sie spotyka bota ale jest to sporadyczne i mija sie z celem.

Teraz przejde do drugiej rzeczy, otoz Twoj post wcale nie wniosl do tematu nic pozytecznego, sadzac po jego tresci oraz po opisie, ktory dales w sygnaturze, jestes bez mozgiem :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mało ludzi używa tego bota , i rom nie padnie :)

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

update'ach* Sprawdzić nie łaska? Tak działa.

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...