Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Chcielibyście Dostać/Dostaniecie Pod Choinkę? :P

Gość WhiteSTAR1906

Rekomendowane odpowiedzi

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Pisać. :P

Ja chciałbym nowego kompa dostać, jakiegoś wyjebanego w kosmos ;P

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo duzo hajsu, pare milionow.

Z bardziej przyziemnych to nowe auto.

Z jeszcze bardziej przyziemnych to pieniadze.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

wuchtę pierogów z kapustą i zdrówka dla rodziców

@wkurwia mnie te pokolenie ludzi spędzających wolny czas przy kompie, konsoli itd, kiedyś nie było boisk a i tak z chłopakami sobie zawsze radziliśmy teraz są boiska ale puste, to jest chore (przytoczone z słów pelsona)

Opublikowano

Hymm Xbox 360 albo w chuj dobry komp taki za 2700 zeta ^^.. W tym roku możliwe , że się spełni bo mi obiecali i nawet mam dobre ocenki w gimnazjum a jak nie to kaska tak po 50-100 zeta :D Albo net bo ten stary jest do hajsu ...

bfh00x.png

ZAPRASZAM DO GALERII !

Opublikowano

kompa wyjebanego w kosmos by byla nawalanka w BC 2 :D i Cod MW 2 :D

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano
@wkurwia mnie te pokolenie ludzi spędzających wolny czas przy kompie, konsoli itd, kiedyś nie było boisk a i tak z chłopakami sobie zawsze radziliśmy teraz są boiska ale puste, to jest chore (przytoczone z słów pelsona)

To co tu robisz?

Takie jest już życie i nic tego nie zmieni.

@Topic

To może dwie cysterny piwa.

Me gusta.

Opublikowano

Ja to chciałbym po 200 zł od każdego  = około 2 tys , nowy kompuerek taki od 4 tys , zgrzewke piwa (LECH) , admina na NK i Kinecta 

Opublikowano

@wilku93 Popieram ( w sensie zdrówko na 1-szy plan) bo z boiskiem to nie... Nie mam tyle wiosen za sobą co Ty xD hehe

A potem to wiadomo kaska ;)

1313652013-U173186.png

Opublikowano

Ludzie prosze was... Nie wyjezdzajcie mi ze swietami w polowie listopada (nawet nie ma polowy).. Wystarczy ze juz widze swieta w super marketach ^^

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Gość Mounthains
Opublikowano

wuchtę pierogów z kapustą i zdrówka dla rodziców

+1 ;)

Spędzenia czasu z rodziną i bliskimi

Opublikowano

To co up. Czas z rodzinka u babci jest najlepszy. Jak mozna posmiac pogadac z rodzinka. To jest cos nie wasza kasa auta itp

20330958.jpg

Opublikowano

A ja Zgrzewke piwa szlugi malboro 100st i tak ze 200stówki ale i tak od dziada dostane z 500zł jak nie wiencej

99% idiotów czyta ten opis z ręką

na myszce xD już nie zdejmuj ZA PÓŹNO ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...