Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Pewne Reklamy Super Rewards

FreeSz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem gdy odpale aola i daje doładuj sm to nie mam ofert superRewars(czy jakoś tak) wg tam jest taki bajzer licze na szybką odpowiedź bedzie +

reklama

• Odpowiedzi 376
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sprawdz jakie masz IP jak włączysz aola

Edit dam 5 i + jak ktoś da tuta jak wykonać te reklamy powyżej 80 bo niewiem co robie źle jak wszystko jest ok..

2401477507.png\
Opublikowano

Walić to siedzi człowiek 2-3h i nic 0 null sm ...

a rano posiedziałem 20min i 35sm.. najbardziej mnie to wkur*ia

więc opuściłem to

2401477507.png\
Opublikowano

No nie jest to łatwe, ale oferty się powtarzają. Jeśli już raz jakaś wypełniłeś to wiesz jak ja 2 raz zrobić. Z resztą trzeba się niestety męczyć.

Ja nie rozumiem dlaczego mi te większe nie przychodzą robię je dokładnie tak jak karze (sponsor). :( Dostaje ofertę np. ubezpieczenia na e-maila, ale smoczych monet nie. o.O :angry:

Aktualnie tylko s25

Opublikowano

Widać że nie czytałeś postów wcześniejszych. :P Heh rozumiem mi też by się nie chciało. :rolleyes:

Wielokrotnie już padało to pytanie. Nie ma za to bana, team jeszcze na tym sam zarabia. :)

@Edit

Hah właśnie coś takiego mi ze skrzynki wyleciało. To tak jakby druga szansa :P

skrzynkap.jpg

Aktualnie tylko s25

Opublikowano

Elo !

Mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak używać tego wszystkiego ?

Jak zarobić na Sm ? =.=

z góry dziękuje

bleach%20tag.png
Opublikowano

Gdzie te ''linki'' cz co to jest powkładać ? do aola ? czy co ? jak tak to gdzie ? sorrka jestem w tych tematach zielonych ..

bleach%20tag.png
Opublikowano

Na tym da sie nabic sporo SM.. Ja np zrobilem tak , ze zalozylem 2 - 3 konta i wypelnialem reklamy te do 20 sm ( wyzsze nie dochodza ) i na kazdym dokladnie wypelnialem wszystko jak prosi sponsor. Potem sprawdzilem na wszystkich z korych reklam dochodzi i spisalem je na karte. DZieki temu nie marnuje czasu i wypelniam tyle te reklamy ktore mi dochodza

refy RMCF

Opublikowano

Error

There were errors with your request:

We're sorry, that offer is currently unavailable

:/ Cały czas mi to wyskakuje;/

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Prosiłbym kogoś ogarnietego o zebranie wszystkich pewnych reklam SR i podanie ich tutaj. Z góry dziękuje :P

f1cdec43673528831c9fb4e288959b75.gif
Opublikowano

Boshe ! Zrozumnie to wrescie.. NIE MA PEWNYCH REKLAM NA SUPER REWARDS, niektóre dochodza, niektóre nie.. niezależnie od tego, jak wypełniasz, masz około 70%, ze dojda do ciebie smocze monety, więc nie spamcie juz tekstami typu "podajcie pewne reklamy super rewards".... ile mozna pisac :|

Opublikowano

@ to co up :D ta wasza pewna reklama cos tam beyond nie dochodzi :}

btw szkoda ze bylem tak glupi i tylko na 1 koncie zrobilem ta reklame za 102 sm. Zrobilbym 20 kont i bym wybonowal kozcko stal kolcza buty :(

Opublikowano

Lol bana za to dostałem a już się tak fajnie zapowiadało mogę się od niego odwołać ?

@edit odbanowali mnie lol ...

cudo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...