Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Pewne Reklamy Super Rewards

FreeSz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ja wiem czy to ściąganie takie dobre. Robiłem kilka reklam takich i nic nie przychodziło a po skanie 4 antywirami okazało się że mam 2 trojany i 1 keylogera więc pozdro :)

• Odpowiedzi 376
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra wszystko spoko fajnie ale jak mam znaleść te wasz epewne raklamy bo np w grze 4story gdzie są KK to nagle mi nic nie dochodzi a dobrze wypełniam reklamy więc podopwiedzcie jak najlepiej wypełniać i jak najszybciej się wzbogacać.

ZBIERAM + PLUSY

Opublikowano

A mi niestety ciągle wywala że zł adres domowy wpisuje chociaż biorę z fake ..o co kamann?.. o.O

65776504175913733440.png

00354592618056377658.jpg

Opublikowano

witam doszlo mi z super rewords 612 sm i tutaj moje pytanie

jak sprawdzic ktore reklamy mi doszly bo nigdzie nie widze tego an super rewards

na sponsorpay jest to bardzo widoczne ale odnosze wrazenie ze na super rewards tego nigdzie nie ma

za pomocm dam 5 i +/-

Opublikowano

Witam! mam pytanie co do reklamy za 143 smy.

Wypełniam ją 5x i za każdym razem wyskakuje to samo okno...

beztytuutdv.jpg

Czy mógł by ktoś zamieścić jakiś mały poradnik co po kolei wybiera?

Ewentualnie napisać mi na pw ;)

Pozdrawiam i z góry dziękuje

Exar

xxx

Opublikowano

witam doszlo mi z super rewords 612 sm i tutaj moje pytanie

jak sprawdzic ktore reklamy mi doszly bo nigdzie nie widze tego an super rewards

na sponsorpay jest to bardzo widoczne ale odnosze wrazenie ze na super rewards tego nigdzie nie ma

za pomocm dam 5 i +/-

Jak wchodzisz w superrewards to w takim pomarańczowym tle pisze Get Help kliknij w to i tam będziesz miał

Opublikowano

A mi dochodziło bez żadnych zmian IP bo byłem w stanach xD

I wtedy dużo , duuużo więcej przychodziło bo w ogóle inne oferty były ...

Opublikowano

Jest jakiś sposób na reklamy które wymagają podania kodu który dostaniemy jeżeli zadzwonimy pod podany nr telefonu. :) Da się to jakoś ominąć?

Opublikowano

Jest jakiś sposób na reklamy które wymagają podania kodu który dostaniemy jeżeli zadzwonimy pod podany nr telefonu. :) Da się to jakoś ominąć?

Niestety nie da się.

Opublikowano

Ej. Jest reklama : Discover Escape Card - unlimited double Air Miles on all purchases ... jest ona za 867sm pisze że w ciągu tygodnia przyjdą... wypełniać? Jak myślicie przyjdzie?

Jeżeli spodobał ci się mój temat lub odpowiedź postaw + !!!

Opublikowano

Mi dzisiaj doszło 69 SM, ale teraz się męczę żeby doładować chociaż 8 na buffa i od godziny nic...

0362339cf52e6e13b8449ea67e30c707.gif

Opublikowano

Ale możecie powiedzieć, które na dzień dzisiejszy reklamy robić aby te SM przychodziły??Ale takie z 15 SM+ bo wczoraj jak zacząłem rozkminiać to zrobiłem 5 reklam z czego 5 SM doszło z 1 reklamy...Będę dawał + i 5 za prawdziwe info;]

ronaldov.png

banner.gif

Opublikowano

Ja od pewnego czasu wogole nie mam dostepnych reklam SR. A SponsorPay wyswietla mi sie tylko na nowych kontach (ze starym wyglądem metod płatności). Może ktoś wie jak rozwiazac ten problem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...