Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Pewne Reklamy Super Rewards

FreeSz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gamepay Find your Dream Job at Beyond.com 11 dynamic Dec 3rd 2010 Awarded Missing these dynamic?

gamepay Fast, fun and easy surveys online 13 dynamic Dec 3rd 2010 Awarded Missing these dynamic?

gamepay Need a government grant? 11 dynamic Dec 3rd 2010 Awarded Missing these dynamic?

gamepay Save hundreds a year on your insurance. 6 dynamic Dec 3rd 2010 Awarded Missing these dynamic?

a tyle nie doszlo..

gamepay Keep up with your Facebook friends more easily with iBryte. 4 dynamic Dec 3rd 2010 Viewed... Missing these dynamic?

gamepay Play Big Animal On Campus 4 dynamic Dec 3rd 2010 Viewed... Missing these dynamic?

gamepay Your opinions are needed now for fun and exciting research studies. 9 dynamic Dec 3rd 2010 Viewed... Missing these dynamic?

gamepay The Savvy Student newsletter gives you free education news 8 dynamic Dec 3rd 2010 Viewed... Missing these dynamic?

gamepay AmpSurveys - Chance at a Nintendo Wii 16 dynamic Dec 3rd 2010 Viewed... Missing these dynamic?

gamepay Join MyView community today. 41 dynamic Dec 3rd 2010 Viewed... Missing these dynamic?

gamepay Get free Garfield Comics by email. 4 dynamic Dec 3rd 2010 Viewed... Missing these dynamic?

gamepay Your opinion counts at MindField 16 dynamic Dec 3rd 2010 Viewed... Missing these dynamic?

gamepay Send personalised letters from Santa 24 dynamic Dec 3rd 2010 Viewed... Missing these dynamic?

gamepay Get the best WebHosting plans from GoDaddy Today 68 dynamic Dec 3rd 2010 Viewed... Missing these dynamic?

gamepay Free Gift Cards for taking free surveys 36 dynamic Dec 3rd 2010 Viewed... Missing these dynamic?

gamepay Get Flowers Delivered by FTD Today 62 dynamic Dec 3rd 2010 Viewed... Missing these dynamic?

gamepay Search, discover, and explore with Bing and earn great rewards 82 dynamic Dec 3rd 2010 Viewed... Missing these dynamic?

gamepay Save up to 40% on auto insurance 41 dynamic Dec 3rd 2010 Viewed... Missing these dynamic?

gamepay Rising car insurance cost 87 dynamic Dec 3rd 2010 Viewed... Missing these dynamic?

co zrobic zeby zarobic te 90-100 sm ;/ konkretniej ta reklame za 87 sm ;// lub ta za 62 sm wszystko dobrze niby wypelniam a tu nie dochodzi;/ 3x juz próbowalem na 3 kontach i nie dochodzi

76561198017353072.png
  • Odpowiedzi 376
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Up ma rację ;) Mi nieraz wchodzi ta za 87 nieraz nie więc próbuje do skutku :D(Jak popróbujesz to na bank wejdzie)

Opublikowano

czemu do aola? a tak wogule to niektore nie działaja albo źle robie ;/

9:41 21 listopada 2010 - 333 odwiedzin w moim profilu jeśli chcesz mi pomóc wejdź

LUBIE ---

Opublikowano

Rising car insurance cost.

Mógł by ktoś zrobić videotutorial jak wypełnić ową reklamę? W ogóle reklam z ubezpieczeniami jakoś nie umiem wypełniać

Opublikowano

Witam już blokują tą opcje wprowadzają nowy IS gdzie w nowym niema super rewerds szczegóły na forum

Ja wiem bo na 1 koncie już mi zaktualizowali i już nie mogę zrobić reklam

Zallll metina :angry:

Opublikowano

Witam już blokują tą opcje wprowadzają nowy IS gdzie w nowym niema super rewerds szczegóły na forum

Ja wiem bo na 1 koncie już mi zaktualizowali i już nie mogę zrobić reklam

Zallll metina :angry:

Po pierwsze jest super rewards, na dole w pasku ciągle, a po drugie, jeśli nie potrafisz znaleźć, to twój problem ;).

bez spamu:

DOSZŁA MI REKLAMA ZA 87SM ; ))).

Jeśli ktoś niewierzy moge dać scrrena z +87 dynamics.

Opublikowano

Mi dawniej ( czyt . 2 ,3 tygodnie temu ) dochodziły reklamy za 87 SM robiłem je na 4 kontach , a od pewnego czasu (czyt.tydzień 1,5 tyg. ) już w ogóle nie dochodzą ...

Opublikowano

jupi! pare dni temu probowalem robic ta reklame za 87sm i nie dostalem sm, teraz sobie mysle a chuj tam zrobie moze akurat przyjdzie... skoro wy piszecie ze za ktoryms razem dojdzie ... no i doszlo :D +siki daje :P

Opublikowano

Elo czy u was tęż brakuje certyfikatów jakieś błędy w reklamach występują , mi tak się stało po ostatniej aktualizacji metina2 ?? :(

Jeszcze 1 pytanie macie tą reklamę za 87 sm mi znikła i to na wszystkich kontach hellp :angry:

Opublikowano

Informuje wszystkich userów że Direct to you: auto insuarnce za 143SM czy jakoś tak działa :) Jak za pierwszym razem nie przyjda, probowac nawet 10razy

Opublikowano

up zgadzam się w 100%, ale mi tylko raz przyszla na 1 koncie, potem na innych juz nie, ale i tak bede próbował "choćby 10 razy" oto dowód:

Awarded Nov 18th 2010 gamepay

Direct to you: auto insuran... +143 dynamic Awarded

Opublikowano

Tym razem ja mam problem. Wypełniając reklamę za 143 Sm otrzymuje komunikat, że numer telefonu jest nieprawidłowy. Po czym zmieniam 1 liczbę w numerze i śmiga:) Czy to może być powodem ostatniego niedostarczenia Sm ? Potrafi ktoś wygenerować osobę z prawdziwym numerem? Jaki podać pin, jeśli jest on wymagany w reklamie? Za sensowne odpowiedzi będą plusy :)

Opublikowano

a ja mam taki problem otoz od ostatniego patcha zadna reklama mi nie działa wyskakuje taki error

ewbrw.jpg macie tez tak??

czasami mam tak ze wejde na konto wszystko smiga wypelnie reklame i znow ten error o co kaman?:(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...