Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Pewne Reklamy Super Rewards

FreeSz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 376
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Up:

1.Zakładając konto na aolu tworzy się twój mail który jest najlepiej podawać bo niektóre trza potwierdzać, a aol.com to amerykańska poczta więc tam najlepiej potwierdzać niektóre reklamy.

2.Najczęściej są to reklamy z ubezpieczeniami samochodowymi i są one dość długie więc wątpię by komuś się chciało to opisywać. A i wypełniaj wszystkie reklamy a nie pewniaka za 80sm bo pewniak ci nie dojdzie a np. dojdzie ci reklama za którą inni nic nie dostali.

League of Legends

Opublikowano

- bo jesteś głupią szmatą która oszukała (wszystkich przeglądających regularnie easy metin2) z projektem darmowy Easy Metin 2 :) p0ZdRoFFF :*

Opublikowano

A co mam zrobić z tymi reklamami co podaliście? Wpisać w google i wyskoczy? Czy mam sam szukać ich w Superrewards?

Zbieram + i 5 :P

" Nie powiemy nigdy STOP , bo kochamy Hip - Hop "

Opublikowano

A co mam zrobić z tymi reklamami co podaliście? Wpisać w google i wyskoczy? Czy mam sam szukać ich w Superrewards?

Jak jesteś idiotą z iq poniżej 80 nie bierz się do tego. Na logike wynika jak masz robić te reklamy lecz nie wiem co to da jak z pewniaków tylko trivia zawsze dochodzi.

Dzieki za minusy:<

League of Legends

Opublikowano

@co do tematu

Może ktoś napisać jak wejść w tę stronę, bo nigdzie nikt nie napisał ;d

Będą +'iki ;]

@już znalazłem :DD

@ Robicie wszystkie reklamy nie tylko z free??

@Ja zrobilem takie reklamy

My Home Alerts is the 100% Free Home Service Newsletters 8 dynamic

Join the free online community that understands heart disorders 8 dynamic

Superpages.com, find a super business near you 2 dynamic

Take Reward TV's trivia game. 16 dynamic

Find your Dream Job at Beyond.com 11 dynamic

Save hundreds a year on your insurance 8 dynamic

Get affordable healthcare coverage. 21 dynamic

Need a government grant? 6 dynamic

Save hundreds a year on your insurance. 6 dynamic

Free auto insurance quote 6 dynamic

Opublikowano

Kurde nie mam reklam takich co Wy ;d tzn. niektóre mam ale nie mam tej np. za 87 sm ;/

@a nie mam ta reklamę jako pierwsza w zakładce free ;f już ja zrobiłem, teraz czekam na sm ;d.

@Ta reklama za 87 sm była Waiting for offer to report.. a teraz jest spowrotem viewed... i sm nie doszły ;/

Opublikowano

Słuchajcie co do tego że na pierwszej postaci wchodzi za pierwsyzm razem dużo sm a potem mało to zależy chyba od tego że:

1.Na fakenamegenerator.com powtarzają się kody zip i adresy

2.Jakoś wyczytuje żę to na tym samym kompie robione reklamy bo teraz dużo reklam mi pisze że już zrobiłem

3.Pare osób może dostać te same ip i dlatego też może nie zaliczać nam smów

To są moje domyślenia co do tego że za pierwsyzm razem dużo sm wchodzi a potem prawie nic.

League of Legends

Opublikowano

Proszę kogoś żeby pokazał jak wypełnić reklamę za 87sm, ponieważ sam nie mogę sobie poradzić ;/

Opublikowano

"Your opinion counts at MindField " zrobilem wczoraj i nie dostalem :<

Pamietajcie o potwierdzeniu linku na emailu

W tym przypadku trzeba wejsc na emaila i potwierdzic link aktywacyjny !!!!!

pomoglem licze na plusika

Opublikowano

od 2 dni nie doszły mi ani jedne sm nawet te z tych pewny reklam i nie wiem co mogło się stać....macie też taki problem???

reklama

Opublikowano

onway mianem taboreta określasz siebie....mi to działało przez długi czas ale już nie chcą dochodzić.....pech.....

reklama

Opublikowano

Kurde robię tą pewną reklamę za 87 Sm już 4 razy na e mail przychodzi se ok bo tłumaczyłem tłumaczem . , a za 20 min jest w tej 1 zakładce tak to te do 20 Sm mi dochodzą tylko ta nie chce

a mógłby ktoś podrzucić SS z wypełnioną reklamą ta 87 sm zerknął bym pozmieniał dane i możne by się udało :)

Opublikowano

Wypełniłem trzy reklamy i sm doszły później na drugi dzień próbowałem wypełnić następne reklamy(wypełniłem koło 50) i nic nie doszło ciągle pisze Viewed wie ktoś może od czego to ?:D

65776504175913733440.png

00354592618056377658.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...