Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Pewne Reklamy Super Rewards

FreeSz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potwierdzam te 2 ankietki :P Zaraz dam edita z jeszcze jednym potwierdzeniem :P

gamepay Voicing your opinion is more rewarding than ever 26 dynamic Nov 10th 2010 Picture Awarded

gamepay Take Reward TV's trivia game. 16 dynamic Nov 10th 2010 Picture Awarded

gamepay Your opinion counts at MindField 16 dynamic Nov 10th 2010 Picture Awarded

• Odpowiedzi 376
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A o co chodzi z tym:

superrewards.jpg

Podkreślone zielonym kolorem w czerwonej ramce.

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

Viewed- znaczy oglądany. Prawdziwy wynik tego czy doszły SM`y możesz sprawdzić w tej 2 tabelce na górze. Podałbym ci co jest w tej 2 tabelce napisane, ale nie chce mi się od nowa włączać AOL`a i potem na str. metka....

Ide spać...4h dropiłem szkaty blasku :)

Opublikowano

ej mam pytanie : jak wyszukiwac te reklamy ktore zrobilismy/ albo te co podajecie to musze jakos je gdzies wpisac, alob wyszukac? pomocy :* :) bedzie 5

paintilovemusicskeleton.jpg
Opublikowano

zrobiłem 3 oferty a insurence, jedna za 87SM druga za 113SM trzecia za 143SM, teraz jak na innym koncie próbuje zrobić kolejne wyskakuje komunikat po angielsku ze juz korzystałem z tych ofert i teraz następne oferty mogę wypełnic dopiero za 30 dni, czy aol daje nam ciągle takie samo ip? bo niezależnie jak wypełniam te oferty, jakie dane bym nie wpisywał, i na którym koncie bym tego nie robił, to ciągle wykryw że już te oferty wypełniłem:/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dzięki wielkie na 100% się przyda, oczywiście + :rolleyes: :rolleyes:

Pomogłem? Kliknij beztytuuubs.png

Opublikowano

zrobiłem 3 oferty a insurence, jedna za 87SM druga za 113SM trzecia za 143SM, teraz jak na innym koncie próbuje zrobić kolejne wyskakuje komunikat po angielsku ze juz korzystałem z tych ofert i teraz następne oferty mogę wypełnic dopiero za 30 dni, czy aol daje nam ciągle takie samo ip? bo niezależnie jak wypełniam te oferty, jakie dane bym nie wpisywał, i na którym koncie bym tego nie robił, to ciągle wykryw że już te oferty wypełniłem:/

Sprawdzałem, to AOL daje różne IP :)

Może podajesz w kółko taki sam email podczas wypełniania?

Ewentualnie może wyczyść wszystko w przeglądarce?

Cookie itp....

Osobiście nie zależy mi na plusach i minusach, za stary chyba jestem na ganianie się w "Kto ma więcej", ale jeśli już jakimś cudem Ci pomogłem, doradziłem i masz zamiar coś postawić to będę wolał plusa zamiast minusa, zielony kolor ładniejszy :)

Opublikowano

Problem nadal nie rozwiązany:

"zrobiłem bardzo dużo reklam te po 5/6/7/8/10/11/16/19/87/325 i stoją w "adwared" już 2 dni. A te np.5 to pisze, że dojdą po 10min a 2 dni ich nie ma...Proszę pilnie o pomoc !!!"

tyle, że już tydzień stoją w "adwared" i nie które w "viewed" !!

Moje TuT-y;

"Aol- connection log"

Opublikowano

gamepay Voicing your opinion is more rewarding than ever 22 dynamic Nov 13th 2010 Awarded Missing these dynamic?

gamepay Save hundreds a year on your insurance. 5 dynamic Nov 13th 2010 Awarded Missing these dynamic?

gamepay Free auto insurance quote 5 dynamic Nov 13th 2010 Awarded Missing these dynamic?

gamepay Find your Dream Job at Beyond.com 9 dynamic Nov 11th 2010 Awarded Missing these dynamic?

gamepay Your opinion counts at MindField 13 dynamic Nov 11th 2010 Awarded Missing these dynamic?

gamepay Need a government grant? 17 dynamic Nov 11th 2010 Awarded Missing these dynamic?

podajcie swoje

Opublikowano

Wy to macie fajnie..

A ja? Wtf!?

Klik

Mi doszło tylko tyle ;(

Klik

A69JQBD.png

Opublikowano

działają jakieś oferty powyżej 50 sm co trzeba podać Numer karty bankowej i czy mogą mnie za ten sposob jakos ukarać jak tak poprosze o linki ;)

Opublikowano

To co ty za oferty wypełniasz?.. Te z zakłądki Free? Jeśli tak to hmm.. Może posłużyć do "weryfikacji", tak jak na xBoxLive :)

A69JQBD.png

Opublikowano

Ale są w zakładce free oferty które wymagają podania numeru konta bankowego i zamówienia jakiś rzeczy i czy one wam działaja ???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...