Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Szybko Nabić 1075 G1 C

demonic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie nie moge znależć tej reklamy za 406.. A proxy USA to mam ustawione i nie ma jej -,-. Dodam że za 1000 pkt nie miałem problemu żadnego.

Edit: Czy chodzi o reklame w Popular za 406 pkt. na ip USA o nazwie "New Proactiv is our fastest & Gentelest system ever ?

mam gdzies czy dacie mi + czy -.

• Odpowiedzi 230
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

reklama jest własnie wypełniłem

Jak pomogłem daj +

7273_3431.jpg

,,Myślałem, że uczę się, jak żyć, a uczyłem się jak umierać.""

Opublikowano

wszystko oki, tylko KUR.... przy 4 podpunkcie mi sie wszystko jebie.... coś pisze tam że numer kart jest zły... juz wszystkiego próbowałem... nie działa ;/

b9b2c23333504257ba9ad2c7e7559f6d.0.gif

COŚ CI SIE NIE PODOBA?! CTRL + W !

Opublikowano

Zamknicie sie kidy !!! Same płacze jak zrobicie all z poradnika i dane z fakegenerator to G1 dochodza juz na 2 kontach to zrobilem !!!!

[extract]Zbieram minusiki :) Bo plusów nikt nie daje ^^[/extract]

kabuto.png

Opublikowano

Tam pisze że 15 min dochodzi ja zrobilem wszystko ladnie pięknie .. doszłem do tego zielonego napisu jak w TuT i wybralem 10 filmów cos tam kliklem pokazalo mi sie coś tam DVD to myślałem że ok no i wylączyłem juz czekam z 1 h i g1 nie ma ;/

Opublikowano
8. To co na screenie

-Wybieramy 10 filmów klikajać rent

-Potem gdy wyskoczy okienko klikamy na start....

no dobra pojawiło mi się to okienko z napisem START CHOOSING FILMS TO WATCH , dałem start wybrałem 10 filmów, i co dalej? mogę już zamknąć tą stronę czy jeszcze coś trzeba zrobić ?

Screen :

http://img832.imageshack.us/f/screennt.jpg/

@

Ok , cofam pytanie wszystko DZAŁA G1 Przyszły natychmiastowo !!! +++

32354141673387527780.png

Opublikowano

chyba może jakieś opuznienie mają daje im czas do jutra ( środy ) jak nie dojdą g1 to robie te same proxy co robiłem reklamę i piszę ticketa . ;]

Opublikowano

Sorry, the offer you clicked on is no longer available. We apologize for the inconvenience U mnie jest coś takiego jak kliknę w tą reklamę .

Opublikowano

można na google chrome zmienić proxy? bo na mozilli tak mi się tnie że masakra.

Wędkarz telefonuje do kolegi:

- Wpadnij do mnie jutro rano, pojedziemy na ryby.

- Ale ja nie potrafię łowić - odpowiada ten drugi.

- Co w tym trudnego? Nalewasz i pijesz.

Opublikowano

ja zmieniam na uk przez hyde my ip i wchodze w te reklamy i nie mam jej ;/ Mam GamerMissions 1 reklame a tej wogole nie mam...co mam robic?

Opublikowano

zmieniam proxy znalazlem rozne na necie to mi pyta ciagle o nazwe uzytkownika i haslo...co tam wpisac?

Opublikowano

Ogłaszam wszem i wobec że jeżeli jeszcze raz zobacze nowy temat o tej reklamie z g1 o 1075 g1 to zamknę ten temat i wywalę do kosza.

Macie pisać w tym temacie a nie zasmiecacie mi dział jakimiś durnotami, nie umieice nabić to sie za to nie brać.Koniec

Dziękuję RMCF1902

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Nie wiem czemu ,ale wypełniam wszystko dobrze a G1 mi nie dochodzą. Hmm proszę o pomoc oczywiście + ^^

33983.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...