Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Szybko Nabić 1075 G1 C

demonic

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 230
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z pomoca Hide my ip mozna spokojnie znalezc ta reklame .

Z fakenamegenerator bez problemu sie uzupelnia .

Wszystkie idzie gladko bez problemow - po wcisnieciu start po wybraniu 10 filmow zadnych credytow nie dodaje . Przychodzi email od nich i na tym sie konczy . Kilka razy uzupelnilem innymi danymi ta reklame i dalej nic .

Więc napisz do nich tickieta z ss tego emaila.

Dodadzą Ci credyty i jeszcze nagrodę dadzą w przeprosiny.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Na tej stronce http://pl.fakenamegenerator.com/ to jaki czeba ustawić kraj żeby było UK? I moje 2 pytanie dlaczego nie moge wysłać ticketa z tym e-mailem co od nich dostałem jest napisane coś takiego : Sorry, the offer you clicked on is no longer available. We apologize for the inconvenience. Chce wysłać tego ticketa na pl ip czyli tym moim.

icon_ban.gif
Opublikowano

Zrobilem ta reklame dwa razy i wszystkie dane w reklamie wypelnilem poprawnie i przyszedl mail od nich i na tym sie skaczylo bo nie dostalem kredytow za ta reklame

Opublikowano

Pytanie da ktos post code

I mały poradnik :

1.zaloguj si na gf i badz na tej stronie na ktorej jest bankeier z monetami

2.zmien ip na to co koles podal w temacie tylko na chwile i nacisnij rekalame

3. zmien ip na swoje i zacznij robic wedlug poradnika

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek tekstu).

Opublikowano

mam tylko jeszcze jedno pytanie czy jak juz mi dojda g1 to czy istnieje mozliwosc zrobienia 2 razy tej reklamy?

Opublikowano

Cześc

Zrobiłem wszystko tak jak napisane, jednak po godzinie nie dostalem punktow, a odpowidz na maila ze jest klopot z karta kredytowa.

Wiecie moze co trzeba z tym zrobic? Prosze o odpowiedz

Opublikowano

juz wiem co i jak ale mam jeden problem jak klikam na ta reklame to strona sie laduje laduje i laduje i wyskakuje blad wczytywania strony ;//

znajdz inne proxy mi to pomoglo

napisze ktos jak zrobic ta reklame za 406 g1?

Opublikowano

YOUR ACCOUNT IS ON HOLD, PLEASE READ

Dear fsdfsf,

We've been trying to contact you as we were unable to authorise your debit/credit card. As a result of this we've had to put your account on hold.

What you need to do...

STEP 1

Check there is no problem with your payment card. Make sure it has not expired and has enough credit on it.

Your current debit/credit card details are as follows:

Card type: Visa

Card expiry date: 12/11

Reason given by credit card bureau: Declined

STEP 2

If your card has expired, you will need to update your account with the new credit/debit card details.

It's easy, simply log in and update your card details within your 'My Account' page.

STEP 3

Alternatively, you may need to restore the credit on your card in order to reactivate your account. You will be pleased to know that once you have done this, we'll do the rest. We will automatically deduct your next payment from your card and reactivate your account normally within 1 hour.

If you need further assistance please check our help centre.

Let's watch another one,

The LOVEFiLM team

P.S. Please note, both RBS/NatWest and HSBC are currently in the process of moving their debit card customers for the Maestro payments system to VISA. If you are a customer with one of these banks and have recently changed your debit card, please follow the steps above to restore your service.

mi wysłali to na e-maila co to znaczy coś źle zrobiłem z tą reklamą?

Wędkarz telefonuje do kolegi:

- Wpadnij do mnie jutro rano, pojedziemy na ryby.

- Ale ja nie potrafię łowić - odpowiada ten drugi.

- Co w tym trudnego? Nalewasz i pijesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...