Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe Silki? Pomoc.

kubiak_Elana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeden sposób już macie... Mój sposób jest nie legalny dlatego nie mogę o nim pisać jawnie...

do tego za ten sposób kilka osób dostało już bana...

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Robienie silkow jest nie legalne, jest to oszustwo.

kubiak_Elana, mowi ci cos nick _EmEry_ kto to zapoczątkował i kto płacil za taxi czekiemU?

Napisz nam tu swoj nick cooooo??

Nie pisać toriutali!!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Robienie silkow jest nie legalne, jest to oszustwo.

kubiak_Elana, mowi ci cos nick _EmEry_ kto to zapoczątkował i kto płacil za taxi czekiemU?

Napisz nam tu swoj nick cooooo??

Nie pisać toriutali!!!!

Jakim prawem podajesz kogos nick z gry na forum ? sam jestes anonimowy a kogoś podajesz , ludzie zrozumcie ze te wszystkie tematy o fre silkach to bujda

PROSZE ADMINA O USUNIECIE TEGO TEMATU ALBO CHCIAZ NICKÓW Z POSTÓW

Opublikowano

Silkroad online jest widoczna dla amerykanskiego ip ... wiem bo sam zaczynam robic teraz silki sa programy do zmieniania proxy ale chyba nie mozna o tym pisac na forum dam tylko nazwe programu zeby ten temat zby dlugo sie nie ciagnal : Hotspot shield . Ten program zmienia proxy na amerykanskie robicie sobie konto na playspanie zmieniacie proxy i jedziecie z punktami i za te punkty wymieniacie na silki 500 punktow=50 silkow . Pomoglem ? daj + ;]

Opublikowano

Silkroad online jest widoczna dla amerykanskiego ip ... wiem bo sam zaczynam robic teraz silki sa programy do zmieniania proxy ale chyba nie mozna o tym pisac na forum dam tylko nazwe programu zeby ten temat zby dlugo sie nie ciagnal : Hotspot shield . Ten program zmienia proxy na amerykanskie robicie sobie konto na playspanie zmieniacie proxy i jedziecie z punktami i za te punkty wymieniacie na silki 500 punktow=50 silkow . Pomoglem ? daj + ;]

Sposób z hotspotem już nie działa na playspanie

@edit

no coś takiego, pobrałem 1.52 i tak nie poszło, już przez aola lepiej... (tylko trzeba pozmieniać konfigurację)

@zaker

te egoistyczne wypociny zachowaj dla siebie

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

a sprawdzales i scigneles nowa wersje? sprawdz lepiej zanim napiszesz post mi dziala dzisiaj jeszcze robilem :) jak ci nie dziala to cos u ciebie jest nie tak sproboj hide my ip jak hot spot ci nie dziala albo sprawdz hotspota najpierw sciagnij z tad : hxxp://hotspotshield.com/ zamiast xx daj tt ;]

pomoglem? daj + xD

Opublikowano

Pieknie idioci :) Rozpowszechniajcie to jeszcze bardziej to gowno bedziecie mieli ,a nie silki, ale wazne ,ze dostaniesz +, nie ? Gratuluje inteligencji. To tyle co mam do powiedzenia.

Opublikowano

uwazaj sobie... ten sposob jest legalny wiec nie wiem jaki masz problem... za to nie ma bana -.- oczywiscie jest to dla anglikow ale napewno nic sie nie stanie po zmianie proxy -.- od dawna uzywam tego z kumplami i nic sie nie dzieje zadnych banow w grze ani nic innego...

Opublikowano

Pieknie idioci :) Rozpowszechniajcie to jeszcze bardziej to gowno bedziecie mieli ,a nie silki, ale wazne ,ze dostaniesz +, nie ? Gratuluje inteligencji. To tyle co mam do powiedzenia.

A czy ty jesteś wynalazcą tego? Bo jeżeli nie to dlaczego wyzywasz ludzi, którzy kto rozpowszechnili.Gdyby nie oni sam byś o tym nie wiedział nieprawdaż?

Opublikowano

dokladnie trzeba sie dzielic i pomagac innym :) ja tez bym o tym nie wiedzial gdyby nie inni ja sie dowiedzialem to czemu mialbym innym nie pomoc?

Aaa wlasnie jezeli komus hotspot shield nie dziala mozna uzyc hide my ip co prawda dziala to na 14 dni wiec jak sie skonczy sciagamy CCleaner i odpalamy go nastepnie ta przegladara ktora sciagnelismy hide my ip zaznaczamy tam cookies odpalamy ccleanera i sciagamy znowu :)

Opublikowano

Boze czytales wszystkie posty? zmieniles proxy? -.- po zmianie proxy czasami nie widac silka wiec sie wpisuje "silk" naciskasz enter i sie pojawia

@edit

jeszcze co do wirusow jak sie tak o nie boisz to poprostu nie rob reklam ktore wymagaja sciagania czegos :)

Opublikowano

Xerox94, weź mnie nie rozsmieszaj, okradanie playspana jest legalne?? skoro jest to dla anglikow czyli nie dla polakow ???

po za tym jest to oszustwo i rozpowszechniając to, gówno bedziesz miał bo juz tyle reklam jest zablokowanych ze szkoda słów ...

matys17th, nie podawałem nikogo nicku tylko moj ..

Siedze na playspanie dobry rok i wiem o co biega tam, po za tym xerox skoro chcesz sie tak dzielić to ci powiem ze na playspanie jest limit silkow na miesiąć ;]

jak nie wierzysz to wejdz tam gdzie masz silkroad i opczaj komentarze :D

Po za tym moge sie zalozyc ze gowno zrobicie, bo zeby kazda reklama dochodzila trzeba jeszcze jeden program, aa i na joymaxie jest teraz zabezpieczenie, tez mozna bana wylapac jak sie nie wie jak bezpiecznei zaladowac;D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja wam odrazu powiem ze to jest poradnik podobny jaki zostal dodany na forum tutaj, tylko troche zedytowany, nie ma sensu tego nawet kupowac;D

Bo jest 100% pewny ze wam nikt tego nie opisze kazdej reklamy itp, kazda reklame sie inaczej wypelnia:D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

moze i przesadzilem ze jest to legalne ale jakas reklamki normalnie mi wchodza i nie mam zadnego dodatkowego programu only hotspot i co? wchodza mi reklamki bo mam 539 punktow zadko robie bo mi sie niechce . Noi co ze jest limit na miesiac? jak sie skonczy miesiac to na nastepny sobie kupie wiec nie wiem jaki masz problem... i nie wiem oco ci chodzi z bezpiecznym doladowaniem -.- skad oni moga wiedziec czy nie kupilem za real kase chociazby na allegro?

Admin Cienia
Opublikowano

Zrozumcie że niema nic za darmo, w jakim świecie żyjecie (co niektórzy).

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Zablokują, to na playspanie i będzie git :D Silków nie ma za darmo w dosłownym znaczeniu tego słowa, zawsze trzeba coś zrobić / zapłacić... żeby je mieć !

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

ja juz 50 silkow sobie zrobilem w 4h to max . Robie jeszcze 350 silkow i wiecej nie robie ;d akurat bede mial full avatara i wilka nic wiecej to szczescia mi nie jest potrzebne ;d . Jak nie zdaze do wilka zeobic silkow to sobie kupie wazne ze avatara za free napewno bede mial ;d

Opublikowano

Xerox i powiedz mi jakie tam zadania robisz. Bo te za więcej pkt zazwyczaj się kończą w jakimś momencie np w podaniu nr.domowego i żaden nie pasuje albo na podaniu karty kredytowej. A z tymi za mniej pt tez w cale nie jest łatwo bo tez zawsze znajdzie się jakiś haczyk. Wczoraj siedziałem na tym pól dnia i zebrałem 100pkt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...