Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe Silki? Pomoc.

kubiak_Elana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie. Udało mi się uzbierać 500 pkt. Wymieniłem je na epin do 50 silkow i w momencie wprowadzania go do itemala okazuje sie ze jest not valid ;/ Próbowałem 4 razy i za każdym razem wyskakuje ta sama informacja. Czy ktoś wcześniej miał już problemy z nieprawidłowym epinem od Playspanu?

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja takiego nie mialem przepraszam nie wiem co poradzic .

2x up

fakenamegenerator wpisz w google i tam wyskoczy generujesz sobie amerykanina i masz wszystko gotowe

Opublikowano

Ja widziałem jak kolo na allegro sprzedaje patent na free silki za 40zł O_o I Ludzie to kupuja :D chyba jednak sie pomecze i odwidze jakies tureckie strony moze akurat jak cos znajde dam wam znac ;)

Opublikowano

Powiem tak.

Siedziałem na tej stronie 2h. rejestrowałem się gdzie popadnie i punktów nie widzę.

Jeżeli by ktoś był miły i chciał by mi pomóc to bym bardzo był wdzięczny. ;)

GG: 685205

=)

4584542ffe205e000c2573a782e39401.jpgdb731819973fecb29d0ef495ae4b44ef.jpgbe4950c9a490c2e99fa107be690079b2.jpg

Opublikowano

Znalazłem pewna Str. Gdzie można otrzymać silki i działa ;) jest to niewielka kwota ale zawsze coś

http://www.silkroadsilki4free.npx.pl/news.php 

Proszę o + :D

Ostro jebnięci są ci Którzy dają - za nic? co pomogłem to pomogłem ze wy nie umiecie z tego korzystać to nie moja wina ale nie wiem co za zjeby i dzieciaki dają - za pomoc!!!

Pomocnik
Opublikowano

Znalazłem pewna Str. Gdzie można otrzymać silki i działa ;) jest to niewielka kwota ale zawsze coś

http://www.silkroadsilki4free.npx.pl/news.php 

Proszę o + :D

coś mi to na oszustwo wyglada... tymbardziej że formularz typowo kontaktowy z PHP-Fusion

zresztą, nigdy nie słyszałem o opcji 10 silków, odkąd gram w sro (ponad 4 lata).

_____[brotherHooDz]

_ Chief General Dicas

Lv 110 | Bicheon / Cold / Lightning

_________CLICK

sig2.gif

Opublikowano

coś mi to na oszustwo wyglada... tymbardziej że formularz typowo kontaktowy z PHP-Fusion

Puki co ja dostaje silki mam zmienne IP :D i niezle to idzie ;)

Opublikowano

Ostro jebnięci są ci Którzy dają - za nic? co pomogłem to pomogłem ze wy nie umiecie z tego korzystać to nie moja wina ale nie wiem co za zjeby i dzieciaki dają - za pomoc!!!

Opublikowano

@Up:

I poco ta napinka? Są ludzie i taborety zrozumcie to wreszcie.

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano

działać to działa, ale każdy zbiera inaczej bo inaczej mu nalicza. Albo masz farta albo nie, na pewno im więcej rozwiązujesz tym robisz to szybciej...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

działać to działa, ale każdy zbiera inaczej bo inaczej mu nalicza. Albo masz farta albo nie, na pewno im więcej rozwiązujesz tym robisz to szybciej...

No nic, będzie trzeba spróbować.Wkońcu nic nie płace.To powie mi ktoś ile mniej więcej będę zbierać te 100 silków?

Opublikowano

Wszystkie pytanie dotyczące darmowych silków proszę składać w tym temacie:

http://www.mpcforum.pl/topic/241974-darmowe-silki/

Zamykam.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...