Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe Silki? Pomoc.

kubiak_Elana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem ze istnieje na 100% taki sposob, koles odemnie z gildi doladowuje sobie co pol godziny po 50 silkow tylko ze musi non stop klikac cos ( tak pisal ), a wiem ze to prawda bo kolesiowi dal juz ponad 300 silkow za taxi. Mowil cos o zmianie ip przy doladowaniu konta bo to nie dziala w polsce czy cos takiego... zna ktos moze jakis sposob na darmowe silki?

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak "darmowe silki".

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

wiem ze istnieje na 100% taki sposob, koles odemnie z gildi doladowuje sobie co pol godziny po 50 silkow tylko ze musi non stop klikac cos ( tak pisal ), a wiem ze to prawda bo kolesiowi dal juz ponad 300 silkow za taxi. Mowil cos o zmianie ip przy doladowaniu konta bo to nie dziala w polsce czy cos takiego... zna ktos moze jakis sposob na darmowe silki?

Przestań mu wierzyć.To jest fake z jego strony.

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak "darmowe silki".

Są takie stronki na których za klikanie reklam dostaniesz silki po jakimś czasie, ale nabicie 50 silków zajmie Ci ponad miecha albo nawet 2.

vinners.png

Flash xbox 360 do najnowszej wersji iXtreme LT + 2.0 w Bartoszycach

Wszystkie napędy tylko w wersji PHAT

Info na PW lub GG

Opublikowano

@UP

Zawsze mógł sobie kupić silki.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

tak fake z jego strony jak koles ktory biegal bez silkow nagle ma 2 avatary i grab peta ;) no rzeczywiscie z kosmosu sobie wziol...

Skąd wiesz czy nie zamówił? Albo nie kupił poprzesz natychmiastową transakcję?

Opublikowano
Skąd wiesz czy nie zamówił? Albo nie kupił poprzesz natychmiastową transakcję?

Skoro pisze ze kupił nie należy go negować od razu ;)

Też nie raz slyszałem o takiich stronkach , kilka razy sie nawet z taka spotkalem ale bylo to dla mnie zbyt monotonne i nie warte świeczki , osobiscie wole kupic silki za gold na stronie internetowej.

a to co pisal w 1 poscie na temat zmiany ip to chodzi na bank o proxy z racji ze w polsce nie mamy wielu mozliwosci kupna silkow , np playspan który mial swoj okres bardzo tanich silkow , sam od " znajomego " z kanady

za 400kk kupilem 300 silkow 2x . wiec po prostu mozna :]

WHAT PART OF

SHUT THE

FUCK UP

DONT YOU UNDERSTAND?

Conan.png Tapai.png Shogo_PL.png ___MagiC___.png

Opublikowano

na pewno nie kupywal za kase real bo sprzedal na poczatku od nas z gildi chyba 2 osobom za 10kk -50 silkow wiec nie oplacalo by sie.

i to co napisales @up to wlasnie tak jak bym juz slyszal. Cos w tym stylu wlasnie.

Opublikowano

www. silkroad -gold. com z tej strony mozna kupic silki za GOLD , mozna kupic gold i sprzedac IM gold

Nie mają oni polskich epinow wiec mozna podac im passy i oni załadują

mam 105 bowera 107 rogala i inne postacie 105 107 lv i nic nie ukradli mi z nich a passy zmienilem odrazu bo kupieniu wiec nie ma obaw :]

trzeba kliknac na ikonke Live chat i normalnie z nimi rozmawiac , po angielsku ;)

WHAT PART OF

SHUT THE

FUCK UP

DONT YOU UNDERSTAND?

Conan.png Tapai.png Shogo_PL.png ___MagiC___.png

Opublikowano

Tak, polecam stronkę jedna z najlepszych ;)

W dodatku taniej wychodzi w goldzie lub porównywalnie, a chyba łatwiej wymienić gold-->silki niż sprzedać gold i kupić silki :P

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Jakiś czas temu był jakiś bug z tureckimi epinami , że ludzie kupowali silki tyle ile im się podobało. Skoro ziom jest z twojej guild to nie łatwiej się go poprostu zapytać jak to robi , albo kupować od niego 50 silków za 10kk ? xD

Opublikowano
no dzieki dzieki tylko ja nie mam jeszcze 60kk zeby wymienic za silki. a zna ktos moze ta metode na darmowe?

tumanie pasiaty, nie ma darmowych silków, zaraz mnie weźmie jakieś jebut twoja mać na tym forum przez takie tematy :P

@Po co wyzwyska? Ostrzeżenie

NuclearSun

Zaufaj Dobrym Radom - Zdrada Dobrych Rani !

Pomocnik
Opublikowano

Owszem istnieje strona :) www.playspan.com Ale rozkmina co i jak pozostawiam każdemu z osobna... W każdym bądź razie prosze o nie umieszczanie zadnych tutoriali. Niech kazdy popracuje sam i sie wysili choc ;) Ogolnie rzecz biorac juz ponad 7k silkow na tym zrobilem czy wiecej.

W kazdym badz razie, nie lubie typow ktorzy wypowiadaja sie na temat, nie wglebiajac sie przedtem w tematy z tym zwiazane...

O dziwo juz ze dwa dobre lata jade na premku za darmo i reszczie silkowych itemow.

_____[brotherHooDz]

_ Chief General Dicas

Lv 110 | Bicheon / Cold / Lightning

_________CLICK

sig2.gif

Opublikowano

Co do PlaySpan.

Na forum pisze, że gra Silkroad Online jest widoczna tylko dla użytkowników z U.S.

Nie wiem ile w tym prawdy, ale ile kłamstwa, nie korzystam z tego.

10465336176777382411.png
Pomocnik
Opublikowano

Co do PlaySpan.

Na forum pisze, że gra Silkroad Online jest widoczna tylko dla użytkowników z U.S.

Nie wiem ile w tym prawdy, ale ile kłamstwa, nie korzystam z tego.

Otoz zgadza sie. Potrzeba amerykanskiego badz kanadyjskiego IP.

_____[brotherHooDz]

_ Chief General Dicas

Lv 110 | Bicheon / Cold / Lightning

_________CLICK

sig2.gif

Opublikowano

valenar - owszem znam sposób;)

tylko mój sposób jest nie legalny :P i grozi za to wiezienie.

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

@up

daj sposoooooooooooooooba xD

@topic

Gdzieś ktoś podał linkusa do tematu o tym shicie. Odpowiedzi były, że po 1 premce (Warrock) skończył, bo te strony (reklamy) były zawirusowane :P

LifeSro

FusionRoad

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...