Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Legalny (Prawnie Nie W Metinie) Sposob Na Darmowe Sm-Y

hrabia14

228 użytkowników zagłosowało

1. 1. przyda? si? sposób?

• tak
      112
    • nie
      124

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

macie teraz jakas reklame ? to tylk oz tchibo dziala ?? dacie mi cynka na pw jak bedzie ta reklama tchibo ??

(przepraszam za spam to przez ta ochrone anty spamowi ze blokuje sie w takich malych odstepach czasu wysylanie postow ja wyslalem i to wyskoczylo potem jeszcze raz i 2x przyszlo bardzo prosze o usuniecie niedawajcie %% PROSZE WAS!!)

Opublikowano

Wystąpił błąd!

Jesteś zbanowany, proszę wysłać zgłoszenie poprzez http://support.gamepay.de.

hehe wtf ? wczoraj na moim koncie odswiezalem stronke przez okolo godzine zeby reklama tchibo sie pokazala. wkoncu sie wkurzylem i loglem, i nic nie doladowalem. wiec za co BAN na ladowaine sm ?:O za to ze z 200 razy odswiezalem stronke ? tez tak macie ?

d04306e9c9d8682019d619c.jpg

Zbieram ---

Opublikowano

na jednym koncie doladowales 391sm ?:P przytocz blizej jak to robiles ?;p ja raz doladowalem, i potem juz reklama pokazac sie nie chciala ;p

Ja tam po 3-5h spedzam na super rewards + sponsor pay..., ale nie doladowywuje tylko z tchibo ;d

Juz 610 sm!

Justin Bieber: Pan bóg* powiedział, że jestem najlepszy.

Eminem: Ja nic nie mówiłem.

* - błąd zrobiony celowo. Bóg jest tylko jeden.

Opublikowano

Wystąpił błąd!

Jesteś zbanowany, proszę wysłać zgłoszenie poprzez http://support.gamepay.de.

hehe wtf ? wczoraj na moim koncie odswiezalem stronke przez okolo godzine zeby reklama tchibo sie pokazala. wkoncu sie wkurzylem i loglem, i nic nie doladowalem. wiec za co BAN na ladowaine sm ?:O za to ze z 200 razy odswiezalem stronke ? tez tak macie ?

Raczej zbieg okoliczności za hacki,boty i bugi w przeszłości teraz odczytują logi. Life is brutal

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Dla mnie nie potrzebne ryzyko.. I żebyś wiedział, że o głupi czajnik mogą cie ścigać, bo to że ty ukradłeś czajnik warty np 60zł to nic. Musisz wiedzieć, że istnieje coś takeigo jak straty moralne, bo przykładowo ukradłeś czajnik babci która ma syna prawnika, i poniosła straty moralne bo nie mogła podgrzać wody, co dalej? Już mówię, pokrywasz koszty sądowe, i płacisz pani odszkodowanie za kradzież czajnika oraz za straty moralne, dla tego ja podziękuje, zaznaczyłem nie ponieważ nie przydał mi się. Ale - ani + ci nie stawiam.

Pozdrawiam

S.5 Warrior 67 Mental OFF

s19 Warrior 61+ Body zabanowany OFF

s19 Sura 70lv+ ON

Opublikowano

Jezeli wpisze sie bez proxy prawdziwe dane itd i usunie konto to jest to 1005 egalny sposob niema w nim nic nielegalnego chyba ze autor niedoczytal jakiegos pkt zwiazanego z tym zdaniem " jezeli usuniesz konto to usowasz rowniez zamowienie" czy jakos tak jjbc. to ja nadal niewyprubowalem bo oferta tchibo sie niepojawia chyba juz sie niepojawi ;p

Opublikowano

ja zrobilem tak weszlem w zakladke SP i nie mam zadnej reklamy tchibo :(( Możesz powieedzieć gdzie ona może być albo jak ja znaleźć?

bombseedslogo.jpg

Opublikowano

ja zrobilem tak weszlem w zakladke SP i nie mam zadnej reklamy tchibo :(( Możesz powieedzieć gdzie ona może być albo jak ja znaleźć?

moze ja usuneli?

najprawdopodobniej usuneli tez nie mam juz tej reklamy;/

A nieznajdzie sie jakas inna reklama ? bo jest ich tam sporo poprubujesz cos hrabia ? plis bo ja ani razu nienapotkalem sie z ta reklama zal;/

Opublikowano

To stary buG....

Robiłem też tak jak UP tylko że za 16 razem siedze w domu a tu kurier przywozi Kawe dokładnie jej było 32kg.... Mama się nieco wkurzyła, i kazałą mi za to zapłacić ^^

Tak To W Życiu Bywa Raz Pęka Serce Raz Prezerwatywa :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra smocze doszly. mam jeszcze jedno pytanie: co mi po tym ze mam 57 smoczych jak prawie nic za nie nie kupie, moge jedynie zakladac nowe konta, ale to tez nie przezuce nic z jednego na drugie. macie jakies rady? ktos tu pisal ze ma ok 3k smoczych tym wlasnie sposobem. Beda +

sygnaturaau.jpg
Opublikowano

Nie mozna kilka razy na 1 konto to 3k monet to mit ale na przyklad do przpustek do v2 jak znalazl robisz noob chara i przerzucasz eq z v2 albo fryzurka albo zmiana bonow co kto chce :D

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Zrobilem ten sposob teraz czekam na sm mam lekka schize ze panowie policjanci wbija na chate ;D jutro dam edita ;)

@edit SM doszly ;) +sik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...