Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Legalny (Prawnie Nie W Metinie) Sposob Na Darmowe Sm-Y

hrabia14

228 użytkowników zagłosowało

1. 1. przyda? si? sposób?

• tak
      112
    • nie
      124

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Ok a więc tak w ofertach sponsorpay w zakladce doladuj sm na metin2.pl czasem sa oferty firmy tchibo daja one 57 sm za wypelnienie.

2.Kiedy zobaczymy taka oferte klikamy na nia na nastepnej stronie zakladamy konto z PRAWDZIWYMI danymi

3.Kupujemy cos na tchibo.pl za 160 zl lub wiecej np. roczny zapas kawy :D

4. Jakas godzine po zalozeniu kasujemy konto na tchibo.

5.Jestes "na legalu" a 57 sm dochodzi najpozniej za 2 dni.

Mam nadzieje ze tut pomogl jak tak to prosze o +

@EDIT

znalazlem dzialajacy bug prosze o zdjecie 20 % pliz :D

742611478555387739101.jpeg

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie nic nie mozna ci zrobic bo wszystko jest legalnie kasujac konto anulujesz zamowienia dlatego jest to bug bo nie powinienes dostac zadnych smowa ci je wyplaca.

Opublikowano

Nie da się ściągnąć Ip po emailu itp. poza tym na to trza miec nakaz sadowy a watpie czy policja bedzie sie gryzla o 1 czajnik i szukala cie po calej polsce

Opublikowano

Powiem tylko ze robie tak od 4 miechow i nachapalem ponad 3000 smow a z panami policjantami utrzymuje dobre kontakty :D

@EDIT

evo gratuluje myslenia (bez sarkazmu) a neosy niech se minusuja

@EDIT 2

aha jesli chodzi o namierzanie ip to strachliwym polecam wynalazek zwany proxy i juz 100% bezpieczenstwa najwyzej ban :D ale to dajesz item na konto do smow wrzucasz bona /usuwasz kd przerzucasz z powrotem i gra gitara :)

Opublikowano

Zmiana proxy tu nic nie da. Jak mają cie namierzyć to i tak namierzą, ale wątpie by ganiali za każdym kto wykorzysta ten bug

Opublikowano

Oj dzieci W internecie nawet proxy nie dziala ^^ wszystkie dane sa przechowywane 5 lat takie prawo jesli prze prosy sie laczyles np godzian 21:10 to program napewno zapisauje to i wysyla gdzies na serwer i wtedy moze byc log ip np 343.232.45.23 zmienilo na Proxy 22.235.346.42 i po sprawie jeszcze jest druga metoda host tego nie zmienisz adres MAC karty sieciowej jest to wpisany i po tym tez cie znajda. w Internecie nie jest nikt aninimowy wszystko jest zapisywane inny przyklad kupujesz cos i to idzie na konto metina2 twoje czyli SM wiec firma ktora przekazala sm ma twoj login  jak ma sie login ma sie IP tylko wystarczy ze Prokuratua czy Policja napisze pisamo do GF o Udostepnienie danych w sprawie dochodzenia  i macie lipe,

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano
Nie da się ściągnąć Ip po emailu
A w nagłówkach to co jest jak nie IP?...

druga metoda host tego nie zmienisz adres MAC karty sieciowej jest to wpisany i po tym tez cie znajda
W sklepach nie zapisują MACa. W PHP nawet nie da się odczytać adres MAC (spoza sieci lokalnej). Co innego w javie.

Ale masz rację z tym przechowaniem IP itd.

Ja jest nakaz to dostawca udostępni logi w których będzie kto z jakiego IP korzystał. Dostawca proxy tez udostępni.

Oczywiście o jeden "przekręt" nie będą ścigali (jeśli oni na tym nie stracą). Bo jak anulujesz zamówienie to oprócz tej kasy na promocyjne SM nie stracą.

Ale jak zacznie robić tak więcej osób to najpewniej zablokują buga. Ewentualnie wyciągną konsekwencje z tego programu partnerskiego = ban na konto (a do tego mają wszystkie dane).

Bo w regulaminie pewnie jest notka, żeby tego nie robić.

Nie to żebym straszył :P

Ogólnie bug chyba jak większość tego typu.

__

Opublikowano
Nie da się ściągnąć Ip po emailu itp. poza tym na to trza miec nakaz sadowy a watpie czy policja bedzie sie gryzla o 1 czajnik i szukala cie po calej polsce

Mylisz Sie ... Można .. ;] Kliknij Tutaj

77169193832044603396.png

Opublikowano

Najgorzej jak się pomylisz, wyślą Ci blokadę na sponsorpay za nieprawidłowe dane :( Ale za sposób + mimo że był na forum, warto czasami odświeżyć informacje.

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

Opublikowano

Najlepiej robić to gdzieś na kafejce internetowej lub w szkole na informatyce xD To cię na pewno nie namierzą :)

Opublikowano

Oj ja bym tak nie zrobil ani razu . Po prostu oszustwo prawie na legalu ale jednak nielegal. Juz wole na ip amerykanskie wskoczyc i sobie zamawiac

Opublikowano

ale ortografie to macie PR0!!! najbardziej to "OsamaBinZło" warto czasami jak piszesz posta i masz czerwoną kreską podkreślone to kliknąć na to PPM i wybrać wyraz z listy :) ja tak robie bo nie mam czasu na "ą ż ę ó ń ź" itp.

Najlepszy Bux na którym się dorobisz

banner9.gif

Opublikowano

Prosze o szczere odpowiedzi w ankiecie a nie neo caly czas tylko nie

Ja ci tez postawilem NIE i - bo ten temat juz byl wczesniej. A ty tylko napisales inna instrukcje -.-

xxx

Opublikowano

eh ja robiłem juz to w troche czasu na noobskich kontach i kupowałem zmiane boonosow i do np buow bony zmieniam az nie wejdzie 2k hp i jestem 100kk to przodu na twierdzy

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...