Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Legalny (Prawnie Nie W Metinie) Sposob Na Darmowe Sm-Y

hrabia14

228 użytkowników zagłosowało

1. 1. przyda? si? sposób?

• tak
      112
    • nie
      124

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie Neo-stradę to macie zmiennie IP dodatkowo maskowanie i zanim rozgryzą ci IP to wiesz ... Bug działa +'sik

A policja wam nie wbije bo po ch** za stracone 10 zeta dla serwera Tchibo mieli by jechać ?? Za nędzny Bug -.-'

bfh00x.png

ZAPRASZAM DO GALERII !

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa , lecz ja dorobiłem się troszkę mniej mianowicie : 342 SM :) zawsze coś 20 zwoj egzo mam ;p

BEZPIECZNY TRANSFER DANYMI NA CHOMIKUJ.PL

Opublikowano

e jak wy te wypełnicie reklamy ja robie i niechca dojść niech ktos zrobi porządnego tutlka ale mi nie chodzi o tą reklame tchibo tylko o wszystke amerykanskie reklamy!!

Opublikowano

Mi wszystko działa tylko czasami nie wiem dlaczego jak kupie SM to przychodzą w "kawałkach" najpierw np. 27SM potem 30SM :D ale najważniejsze ze działa :P leci + :D ja na przykład mam mobilny internet Play i się nie boje wizyty policjantów :D to tylko bug i jak napisali koledzy wyżej policja nie będzie Cię ścigać dla 10zł lub czajnika :P

1390144171-U592769.png

Opublikowano

jeżeli oni stracą 200zł + to nawet o kawke cie pozwą .. lepiej uzbierać te 30 zł i kupić samemu..

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zdejmij troszkę % z warna Bardzo Proszę!

Opublikowano

Wiec tak:

1. Wpisywanie falszywych danych to przestepstwo.

2. Kupowanie na falszywe dane to przestepstwo.

Zapraszam na Forum Prawne. Już wiele razy to pisałem.

Sposób 100% nielegalny, w rl jak i w metinie.

Radziłbym legalnie zamawiac SM.

Opublikowano

a ja by zrobić tak

-robisz nowego e-mila

-robisz konto z fałszywymi danymi na tym e-mailu

-robisz zakupy i usuwasz e-maila

Namierzą wtedy?

reklama

Opublikowano

kur.. chcialbym, ale się boje.. :P

win7user.png

21571.jpg

21495j.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Już to zablokowali :/

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Opublikowano

Oj dzieci W internecie nawet proxy nie dziala ^^ wszystkie dane sa przechowywane 5 lat takie prawo jesli prze prosy sie laczyles np godzian 21:10 to program napewno zapisauje to i wysyla gdzies na serwer i wtedy moze byc log ip np 343.232.45.23 zmienilo na Proxy 22.235.346.42

nie wiesz więcej od nich więc się nie wypowiadaj... w adresach IPv4 (tak samo jak i w IPv6) nie może być liczby rzędu 343 czy 346... zawsze są tam wartości z zakresu 0-255. Co do tematu - faktycznie, przez proxy nadal można łatwo wyśledzić komputer, ale przez trasowanie cebulowe (np. TOR) jest to znacznie utrudnione...

Opublikowano

Gdy wbijam na Proxy to wyskakuje:

Zablokowany dostęp

W związku z nietypowym zachowaniem lub próbą dokonania oszustwa zmuszeni jesteśmy do zablokowania dostępu do tej oferty. Przyczyną może być:
Próba wprowadzenia nieprawdziwych danych
Próba skorzystania z tej samej oferty z różnych kont
Skorzystanie z tej samej ofert w innej grze
Wypełnienie tej samej oferty przez innego użytkownika twojego komputera 
Boty, skrypty i innego rodzaju narzędzia zostały użyte w celu automatycznego wypełnienia oferty

SponsorPay dostarcza wysokiej jakości oferty oraz ruch zarówno dla Ciebie jak i dla naszych partnerów reklamowych. Oznacza to, że z daną ofertę możesz wypełnić tylko raz, nawet jeśli korzystasz z innej gry lub odrębnego konta. Więcej informacji na temat użytkowania ofert reklamowych jest zawartych w zasady Fair Play, które zaakceptowałeś kiedy pierwszy raz skorzystałeś z naszego systemu.

Jeśli uważasz, że dostęp został zablokowany w wyniku błędu, prosimy o skontaktuj się z nami .

Na to wygląda, że darmowe SM'y się skończyły ;D

Opublikowano

człowieku teraz policja ma taki system ze w 5min bedą mieli twoje ip a w 1h zapukają to twoich drzwi <_<

Opublikowano

Nie polecam tego sposobu na kompie stacjonarnym. Można to zrobić w bezpieczny sposób na laptopie pod warunkiem, że wiesz jak się zmienia IP np: na amerykańskie (to IP przydaje się, kiedy grasz na Combat arms America). Zmieniasz se na pierwsze lepsze IP wtedy to robisz co wymienił w tym poście. Po kasacji konta wracamy do poprzedniego IP i mogą się oni jebać d dupsko. :)

Opublikowano

Duzy:)

A co do wylapania przez policje:)

Nie wiecie jakie oni teraz maja mozliwosci:)

Na kazdym dysku twardym zapisuja sie dane nawet nie wiecie o nich:)

Takze gdyby chcieli zajmowac sie takimi sprawami spokojnie 80% przypadkow byloby zakonczone sprawa karna lub kara;)

Takze bugujcie narazie i modlcie sie zeby policja miala jak najwiecej pracy i nie musiala sie wam do ''dupy'' dobierac.

35677.png27235.png

34025.png28520.gif

Dixon37

Opublikowano

To powiem tak dla tych co pieprzą o policji można podać fałszywe dane a usuwając konto z tchibo nic do was nie przyjdzie bo kasuje to zamówienia natomiast to że dostaliście SM to jest BUG i to nie wasza wina więc jeśli poda się prawdziwe dane to jest się czystym ( ja połowe z 3000sm co na tym zarobiłem to na prawdziwe dane robiłem więc przestancie spamic).

742611478555387739101.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...