Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Legalny (Prawnie Nie W Metinie) Sposob Na Darmowe Sm-Y

hrabia14

228 użytkowników zagłosowało

1. 1. przyda? si? sposób?

• tak
      112
    • nie
      124

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Naprawde jestescie tępi. Co to da ze usuniesz konto mi powiedz... Kazdy krok w internecie zostawia slad. Namierza cie po IP i tyle...

Wystarczy ze by Tchibo zglosilo takie sprawy to by bylo przejebane dla Was. Myslicie ze proxy wam cos da? Powiem Wam, ze wystarczy telefon do operatora proxy i juz maja wszystkie logi.

Poza tym sa inne sposoby zeby namierzyc...

Opublikowano

Cześć ja mam taki problem ze kupuje coś 160 zł + daje fałszywe dane i robię konto lecz gdy chcę na konto wbić i je usunąć to pisze ze konto nie istnieje

i dane tez nie działają pomoże ktoś mam tak już 2 raz a chcę trochę sm nabić

Opublikowano

Mam bekę z ludzi którzy piszą że policja im gówno zrobi tak jak było wspomniane że zmienianie adresu IP wam gówno da :D iż jest jeszcze takie coś jak adres MAC karty sieciowej :) a warto dodać że każda karta ma swój indywidualny adres więc jeśli nie wiecie co dalej to polecam google :D dla hakerów amatorów i dodam że mimo iż to jest bug to wykorzystujecie go świadomie skoro robicie tak w kółko :)

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

Cześć ja mam taki problem ze kupuje coś 160 zł + daje fałszywe dane i robię konto lecz gdy chcę na konto wbić i je usunąć to pisze ze konto nie istnieje

i dane tez nie działają pomoże ktoś mam tak już 2 raz a chcę trochę sm nabić

Zrob nowe konto i jedz na tym nowym. :D

powtarzam jak ktos chce to moze podac prawdziwe dane bo w regulaminie jest zapisane ze usuwajac konta kasujesz zamowienia dlatego to sie nazywa BUG bo nic nie kupujecie a dochodza smy. Jesli tylko podacie prawdziwe dane to jest calkowicie czysty i policja nie ma prawa nic mu zrobic. W kodeksie karnym nie ma nawet wzmianki o tym. Niech sie wiec nie wypowiadaja pseudo-adwokaci bo potem ludzie opieraja sie na tym co mowicie.

PS. internet z routera z kabla nie uzywam karty sieciowej nie mam jej wogle w kompie :D

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

pomoze ktos ja nadal niemoge znalezc tej oferty tchibo niemoze dac ktos np filmiku ?? dam limit ++ :D

Jak tylko sie pojawi oferta to zrobie filmik :D

Opublikowano

Najlepiej zamawiać jak jest się w sql na infie. Ale ja zamawiam w biblipotece bo na iformatyce koles caly czas chodzi po klasie, bo opowiadal nam o zabezpieczeniach kompa ale my jestesmy ,,szympansy,, jak to powiedzial w swiecie neta, wiec nic z ta siecia nie zrobimy

Opublikowano

Mi normalnie :D a co do sposobu to 55 sm zarobiłem i rękawica złodzieja na 15dni ;d

kurde ja wczoraj 2h robilem zeby oferta tchibo sie pokazala i nic :/ a wczesniej na tym koncie tego nie robilem wiec wtf ? usuneli ta oferte czy co ? beda + za pomoc :PP

d04306e9c9d8682019d619c.jpg

Zbieram ---

Opublikowano

O Boziu. Mi już pobieraczek.pl spamował, że 100 nie zapłaciłem. Po 4miesiącach nadal nic. A ja jeszcze robiłem to na swoim mailu, nie na proxy. Robić to z loozem, nic sie nie stanie. DZIAŁA.. mam 391 sm :D

Justin Bieber: Pan bóg* powiedział, że jestem najlepszy.

Eminem: Ja nic nie mówiłem.

* - błąd zrobiony celowo. Bóg jest tylko jeden.

Opublikowano

Ryzyko jest minimalne ludzie proszą w procentach o takie rzeczy więc np 0,01% MAX a jesli tut sie przydal to prosze walnijcie +ska i wejdzcie na pajacyka. Obie rzeczy nic nie kosztuja...

Opublikowano

O Boziu. Mi już pobieraczek.pl spamował, że 100 nie zapłaciłem. Po 4miesiącach nadal nic. A ja jeszcze robiłem to na swoim mailu, nie na proxy. Robić to z loozem, nic sie nie stanie. DZIAŁA.. mam 391 sm :D

na jednym koncie doladowales 391sm ?:P przytocz blizej jak to robiles ?;p ja raz doladowalem, i potem juz reklama pokazac sie nie chciala ;p

d04306e9c9d8682019d619c.jpg

Zbieram ---

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...