Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy bot stealthex!

Himelek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko, ściągłem stelthhex bota, odpalam nuConector odpalam stelixa, podaję ścieżkę z clientem silkroad, potem wpisuję ID oraz hasło robię star bot a tu mi wyskakuje błąd ;/ "nie wysyłaj" ktoś pomoże?

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bartek1987 nieodpalaj nun conectora ani nic z tych zeby jezeli masz loadera tego najnowszego 7,15 to wloncz go poczkeja az zaladuje sie stelatx wyskoczy ci blond wyloncz ten blond poprzez nacisniecie nie wysylaj i zostanie ci nun conektor zalonczony wtedy tylko wlonczasz loadera 7,15 klikasz lunch masz zaznacozne redirect IP i leci bot sie zalonczy bynajmniej tak jest u mnie wlonczam .loadera czekam az sie bot stelax zaladuje klikam start game wywala mi blond wciskam ( nie Wysylaj) i nun conector mam odpalony stelatx sie minimalizuje do paska narzedzi tylko wtedy zalonczam loadera i smiga? gra sie co prawda dlugo laduje ale jak sie zaladuje to pyka? JAk pomoglem to fajnie:D

Opublikowano

Witam mam problem a ten problem wygląda tak:

Wlanczam SroLoad wpisuje wszystko dobrze wpisane jest ale wyskakuje mi :"Error Login on Stealthex server!! User not found/wrong password/user ban"

Ale wpisuje te passy na forum i działają.... Proszę o pomoc

Opublikowano

CYTAT(Luki_xD @ Jan 28 2009, 08:47 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Witam mam problem a ten problem wygląda tak:

Wlanczam SroLoad wpisuje wszystko dobrze wpisane jest ale wyskakuje mi :"Error Login on Stealthex server!! User not found/wrong password/user ban"

Ale wpisuje te passy na forum i działają.... Proszę o pomoc

Up: juz działa

Opublikowano

Mógłbyś podać link ? Ja już nie łapię która wersja jest najświeższa >.>

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano

Ehh a ja mam problem z tym botem ... wszystko ładnie sięwłącza . loguje siędo gry .. wbijam na serwqa ide na spota włączam bota , zabije pare mobów i dupa zawiesza sie ... pisze invalid target .. nie wiem co jest patrze po tych ustawieniach i nie widze nic co mogło by rozwiązać ten problem : /

jakieś sugestie ?

Admin Cienia
Opublikowano
to dziala to na tym exsro czy nie bo sie juz pogubilem ;/

Jeśli chodzi tobie o ECsro, to nie działa.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Witam.

Bot jest ok bije bardzo szybko. Jednak mam pewien poważny problem. Często podczas expu bot przestaje bić i ogólnie w ogóle nic nie robi (nawet wolfa nie potuje). Gdy biore stop/start bot nic nie daje. Jeżeli ktoś ma lub miał taki problem to byłbym wdzięczny gdyby mi pomógł.

@down

Nowej wersji niestety jeszcze nie ma.

Opublikowano

Mam problem otóż nie moge wpisać żadnej wartośći tam gdzie wpisuje sie poty przy wilku to samo mam nic nie moge wpisać

Porsze o odp

WIADOMOŚĆ DLA POLSKICH KURW CHITUJĄCYCH NA POLSKIM SERVIE:
JEST PIĘKNY TŁUŚCIUTKI SERVER GERMANY, SPECJALNIE STWORZONY DLA HACKERÓW.
JEŻELI ZROZUMIAŁEŚ PRZESŁANIE, W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J Z POLANDA!!!!!!!!!!!!!!Jeżeli mnie popierasz, skopiuj to!

Opublikowano

wie ktos moze czemu mi wyskauje raport o bledach i od czego do moze wystepowac?? Jak ktos mial podobny problem i go rozwiazal to moze mi powiedziec o co kaman? ;/

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...