Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy bot stealthex!

Himelek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

QlimaX nie pisałem że wszyscy mają banalne problemy tylko, że większość i napisałem również, że jakby się postarali, poczytali to wszystko to jest opisane wcześniej a przynajmniej większość.

Jak tobie dalej nie działa to spróbuj ściągnąć sobie stealthlite.exe z innego forum albo poszukaj w wyszukiwarce albo zobacz czy masz wszystkie pliki jak to nie zadziała to nie wiem o co kaman

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Weteran
Opublikowano

@UP Co do tego linku co dałem w tym temacie to skopiowałem go właśnie ze strony producenta.

A co do Agbota to wszystkie pliki zawarte w paczce pochodzą również ze stron producentów.

Moje pliki są czyste człowieku... Nikt nigdy mi nie napisał, że przez moje pliki stracił konto albo coś w tym stylu..

Tylko krytykować potraficie...

...

Opublikowano

popieram l@l dopóki ściągałem od niego wszystko grało i ładnie chodziło... to inni wrzucają jakieś zawirusowane pliki... l@l jest solidny i polecam od niego ściągać pozdro

0843f39a24b9989d6267a90c39.png
Opublikowano

moze z capsem wpisales login albo haslo bo musi smiagac.a dosstales linka z potwierdzeniem konta ?

Opublikowano

to spokojnie powinienes juz miec wp odpada wes jakis hotmail.com zaraz ci dojdzie i bedie smigac pozdro

Opublikowano

1 wielki problem ;]

Wlaczam bota, ustawiam go, robie start i stoi stoi stoi... ani sie nie zbufuje nic

ocb?

JUZ SOBIE PORADZILEM ;] nie wiem jak ale dziala ^^

97fb15378ae0.jpg

Pomogłem ? Zamiast klikać mi na plus lepiej kliknij na ten link http://www.pajacyk.pl i pomóż innym tak jak ja pomogłem tobie ;)

Moje tematy:

http://www.mpcforum.pl/topic/316943-tut-blokada-hs-w-windows-7-bez-firewalla/ - Blokowanie HS na Windows 7 bez instalacji firewall'a

Opublikowano

jak załączam bota to sie nic nie dzieje nie zalącza sie silk a jal odpalam przez loadera z zaznaczonym IP to mi bot nie znajduje postaci co jest? jak to zrobic ?

Opublikowano

Na pierwszy atak mam ustawionego long shota a na drugi power shota. Czasem dzieje sie tak ze uderz z longa i czeka az zaladuje go znowu i uderza ponownie z longa zamiast z powera. Wie ktos czemu to sie dzieje/ jak to naprawic?

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

@dziasza

Niestety ten sposób mi nie działa ;/

Proszę o odpowiedz jak włączyć na XP home edition tego bota przez srproxy

Opublikowano

A masz oryginalnego sro_client.exe?? Jak nie to musisz zainstalować od nowa silka albo ściągnąć oryginalnego sro_clienta

Opublikowano

A gdyby zrobić skrypt tym programem co jest na forum i stealhexie go otworzyć?

bedzie działać?

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

hey a teraz mam inny problem, poniewaz jak juz zaloguje sie do silka z tym stealthlite to bot mi nei widzi hp ani skilow, co mam zrobic?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...