Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy bot stealthex!

Himelek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pierwsza sprawa bot dziala ale nie chce mi uzywac skili nie wiem czemu mam wstawione ale i tak nie uzywa.

druga sprawa jak chcem wstawic buffy na 2 bron pisze ze buff's full wie ktos o co mu chodzi?

ec5c717098b4fa95.pngwiewuj8.png

Gra jest dla ludzi, a nie ludzie dla gry. Pamietaj

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

l@l dzieki za info mimo to dobry bocik

BiLi wydaje mi sie ze jest ograniczenie na buffy (?) ogolnie na skille chyba 5 atakujacych i 3 normalne (?) jesli sie myle poprawcie mnie

Opublikowano
l@l dzieki za info mimo to dobry bocik

BiLi wydaje mi sie ze jest ograniczenie na buffy (?) ogolnie na skille chyba 5 atakujacych i 3 normalne (?) jesli sie myle poprawcie mnie

Z tego co wyczytałem na stronie bota to 4 buffy, 4 skille atakujące i imbue.

Opublikowano

a wam zmienia bron ten bot?? a tak po za tym gdzie sie wrzuca nazwe 2 broni na ktora ma zmienic bo ja tam nic takiego nie widze?

ec5c717098b4fa95.pngwiewuj8.png

Gra jest dla ludzi, a nie ludzie dla gry. Pamietaj

Opublikowano

ja nie patrzylem czy zmienia mozliwe ze nie zmienia albo zmienia automatycznie bez wybierania broni tylko trzeba ustawic bron w 1 slocie w eq jak w isrobocie mozliwe ale nie jestem pewien sprawdz dokladnie opcje buffowania i przydal oby sie oczyscic temat zamknac podpiac i faq zrobic zeby spam zablokwoac ktory sie tu robi ><

Opublikowano

A ja mam taki problem: przy odpalaniu nuconnectora ten bot niewykrywa go ,a jak włączam srproxy to bot się włącza ,wpisuje passy w tym okienku dusze start i error silkroad executed czy cos takiego.

Opublikowano

@UP

A spatchowałeś Silkroada?

WIADOMOŚĆ DLA POLSKICH KURW CHITUJĄCYCH NA POLSKIM SERVIE:
JEST PIĘKNY TŁUŚCIUTKI SERVER GERMANY, SPECJALNIE STWORZONY DLA HACKERÓW.
JEŻELI ZROZUMIAŁEŚ PRZESŁANIE, W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J Z POLANDA!!!!!!!!!!!!!!Jeżeli mnie popierasz, skopiuj to!

Opublikowano

sprobuj odpalic przez nuconnectora80 ja przez niego odpalilem. z tym ze kawalek dalej mam maly problem, pisze mi ze nie mozna otworzyc sromux.dll i zebym wylaczyl antywia i zapore... zrobilem to i dalej to samo... antywir wylaczony, a na zaporze ustawilem regule zeby go puszczala... wie ktos moze o co chodzi ??

Opublikowano

siema.powiem wam ze bocik clkiem calkiem i to ze nie wraca na spota w wersji freeto nic kto ma isro moze troche kredytow zaoszczedzic bocac tym za dnia a na noce isro pare kredytow zostanie w kieszeni.podoba mi sie obcja na jakim mobie dany skil ma byc uzyty

Opublikowano

zsritez a lukales czy dziala moze opcja nagrywanaia scryptu ?

bo w zakladce pro jest tylko kupowanie i sprzedawanie + alchemia jeszcze

Opublikowano

hey a jakie to jest login i haslo z tego forum co trzeba wpisac w bocie?

i jeszcze jedno jak wlaczam nuncorecta potem stealt to mi wyskakuje cannot connect to nuncorect, co mam zrobic?

Opublikowano

[/size]Jakby Ktos niewiedzial To Skan silkra kto ma bota jest w karzdy wtorek o 5:00 (W nocy)

Ale nie jestem pewny ale na 75% tak

Opublikowano

HMm mam zamiar to pobrac jak jeszcze softa nie ma ! Moglby ktos rozgarniety wrzucic jakas instrukcje bota i czy zmienia bronie zeby zarzucic blessa albo RD , bo moj ziomek mowil ze zrobil wszystko co i jak ale bot mu nie uzywal skilli i klepal chcial jakby nie mogl tzn jak mod do niego podszedl to tylko wtedy !

Opublikowano

mam tego bota ale cos nie chodzi :/ on powinien chyba jak sie wejscie to znac moje hp mp i nicka tak jak w agbocie widac jak mi hp skacze itd chyba wiecie o co mi chodzi ! mial ktos to samo ? jak to rozwiazac ?

Dobra doszedlem co i jak z tym botem ale nie jarze jak on moze zmienic bronie ze staffa na cleryc roda ! Jezeli ktos doszedl to prosze o odpowiedz bo bez RD albo bless spella to lipa zeby expil wizz

Opublikowano

omg przy każdym bocie czy to agbot czy do softmod można dostać bana... ale jak ktoś ma silki to nie dostanie.Jak dostaniesz Bana i miałeś silki na koncie to możesz od bana sie odwołać

Opublikowano

Dobra ej 1 szybkie pytanko.

Zarejestrowalem konto na tym forum i co dalej, bo jak wpisuje te pasy to cos jest zle xD

@down

idiote z siebie robisz "recyfer.info"

btw dalej czekam na odpowiedz ;]

97fb15378ae0.jpg

Pomogłem ? Zamiast klikać mi na plus lepiej kliknij na ten link http://www.pajacyk.pl i pomóż innym tak jak ja pomogłem tobie ;)

Moje tematy:

http://www.mpcforum.pl/topic/316943-tut-blokada-hs-w-windows-7-bez-firewalla/ - Blokowanie HS na Windows 7 bez instalacji firewall'a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...