Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy bot stealthex!

Himelek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

recyfer.info

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pisac nie umiesz to juz nikogo wina nie jest ;]

btw :::

Zarejestrowalem konto na tym forum i co dalej, bo jak wpisuje te pasy to cos jest zle xD

97fb15378ae0.jpg

Pomogłem ? Zamiast klikać mi na plus lepiej kliknij na ten link http://www.pajacyk.pl i pomóż innym tak jak ja pomogłem tobie ;)

Moje tematy:

http://www.mpcforum.pl/topic/316943-tut-blokada-hs-w-windows-7-bez-firewalla/ - Blokowanie HS na Windows 7 bez instalacji firewall'a

Opublikowano

zal...;/ powiedcie co mam zrobic mam zrobione konto jestem na nim nawet zalogowany a gdy chce wbisac dane do tego bota w pierszzym oknie gdzie potrzeba loin i haslo z forum wyskakuje mi ze zle dane a na 100% sa dobre bo nawet sie zalogowalem tam i robilem to z zalogowanym klientem prosze o szybka odp.

Opublikowano

zarejestrowanie to nie wszystko trza uaktywnic konto po przez klikniecie na link z e-maila ktory powinien ci przyjsc na poczte

ec5c717098b4fa95.pngwiewuj8.png

Gra jest dla ludzi, a nie ludzie dla gry. Pamietaj

Opublikowano

hey a ja odpalilem to przez srproxy potem stealth hacka wpisalem passy potem start i mi sie taki pasek pojawil na gorze i potem mi wogule sro clienta nie wczytalo i sie wylaczylo czego tak?

Opublikowano

Otóż ja mam taki problem: wlaczam nuconector, pozniej bota i wszystko jest ok nuconector laczy sie z botkiem i pozniej czeka na connceta z sro_clientem>i tu jest problem. Odpalam silkroada i nic nuconector nie laczy sie z silkiem. A na bocie nie pokazana jest dana postac. Prosze o szybką poradę

Opublikowano

Niemozecie poprostu wkleic TuT do tego Bota i instrukcje tak jak do innych botow..

przez te 5 stron nawiane jest to wszystko z 10 razy--.--

Opublikowano

Ja mam problem którego jeszcze nikt niemial mianowicie: czasami znajduje postać lecz czasami nie!!!!! Mam zainstalowane: netframework 3.5 i próbowałem wchodzić przez nuconnectora 80 i srproxy. Próbowałem też odistalowac silka i bota. No i dupa. Proszę o pomoc bo słyszałem że jest zajebisty!!! Też jestem za oddzielnym działem dla tego bota!!! Nuconnector wykrywa mi bota i silka!!!

Qrczaczek.png

Pisze poprafnie po Polskiemó

NOWA GWIAZDA YOUTUBE.

http://www.youtube.com/watch?v=OjVrR9MEjc8...e=youtube_gdata

Wejc obejzyj a sam się przekonasz. Proszę w jak najlepsze ocenianie tego filmiku.

Opublikowano
A teraz do dziasza: jeżeli odpalasz przez serwer proxy zaznaczyles rev compability czy jakos tak i nacisnoles start???

no zazlaczylem rev compatibility i nacisnolem start przy zmienionym ip z 26 na 27. i teraz mi sie cos zrobilo ze mam problem: please execute teh silkroad

Opublikowano
Nie... a jaki masz system operacyjny?

Windows XP Professional

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Opublikowano

Qlimax pozostaje Ci chyba tylko format kompa ponieważ masz coś nie tak w windowsie skoro masz taki błąd

@UP do większości

Te wasze problemy są banalne, jakbyście trochę użyli głowy to byście wszystko wiedzieli, wystarczy nawet ten temat przeczytać i znajdziecie odpowiedź na swoje pytania ale naprawdę jak ktoś jest mądry to sam doszedł by do tego jak rozwiązać swój problem bo jak to czytam to są one naprawdę banalne

Opublikowano

Bo nie włącza się default tylko rev6!!!!!! Przecież to wystarczy aby kliknąć aby sprawdzić czy to tak wiele??

Opublikowano
Qlimax pozostaje Ci chyba tylko format kompa ponieważ masz coś nie tak w windowsie skoro masz taki błąd

@UP do większości

Te wasze problemy są banalne, jakbyście trochę użyli głowy to byście wszystko wiedzieli, wystarczy nawet ten temat przeczytać i znajdziecie odpowiedź na swoje pytania ale naprawdę jak ktoś jest mądry to sam doszedł by do tego jak rozwiązać swój problem bo jak to czytam to są one naprawdę banalne

Powiem tak twoje rozwiązanie problemu też jest banalnie proste w moim przypadku, tylko że wczoraj robiłem formata i to nie od windowsa zależy... Czemu prosiłem o pomoc? Od tego jest forum...

Opublikowano

sluchajcie nic nie musicie zmieniac to sa jakies brednie jak masz loadera zaznaczasz tylko redirect ip nawet nie musisz patchowac ja tylko sciagnolem i odpalilem i dziala.zarejestrujcie sie tylko na forum polecam poczte z hotmail.com i dochodzi w 5 min potwierdzenie logowania wpisujemy w bocika i jazda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...