Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oficjalna dyskusja: Systemowe Blokady Kont Za Użycie Niedozwolonego Oprogramowania"

HarryPotter:*xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Uprzejmie informuję, że w dniu dzisiejszym programiści dokonali weryfikacji logów systemowych pochodzących z HackShield i dzięki nim nałożyli setki blokad kont za używanie niedozwolonego oprogramowania.

Blokada jest w 100% słuszna i bezdyskusyjna. Odwołania kierowane do Team Metin2.pl w sprawie tych blokad będą zamykane z informacją kierującą do tego tematu.

Jako ostrzeżenie, blokada ma charakter krótkoterminowy. Przy kolejnej kontroli logów, powiązane ze sobą konta otrzymają stałe blokady.

Link do oryginału:

http://board.metin2.pl/index.php?page=Thread&postID=5994316#post5994316

I jak komu poszedł ban ^ ^? i wypowiadajcie się w jaki sposób udało im sie wykryć na podstawie logów kto używał hacków :P

ae1d1005fe.png

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

[quote name=HarryPotter:*xD' timestamp='1288187445' post='1559584]

to daj link =,=

Proszę bardzo, mój temat...Tutaj

Tak btw, ja wiem za co dostałem...

Jedyno co uzywałem to kamermoda i zdalnego magazynu

I bankowo w logach ten magazyn zobaczyli, innej opcji u siebie nie widze.

Dowiedziałem sie tez od GMki ze ban na miesiac, a dokładniej do 24.11...

Nie jest źle :P

Dropkiem będe na razie grał i kase zbierał :)

Osobiście nie zależy mi na plusach i minusach, za stary chyba jestem na ganianie się w "Kto ma więcej", ale jeśli już jakimś cudem Ci pomogłem, doradziłem i masz zamiar coś postawić to będę wolał plusa zamiast minusa, zielony kolor ładniejszy :)

Opublikowano

@4x UP

Nie spam.Zobacz godzinę zakładania topicu tego i tamtego :)

Autor tego szybszy

@TOPIC

I Bardzo dobrze że banują ;)

Ale wszystkich raczej nie wyłapią :P

@2xUP

To oni nie banują na stałe ?? :D

Opublikowano

Mi nie zbanowali ani jednego konta, a mam 6 i na każdym grałem DMG + Kamer + Komenda na magazyn.

Dodatkowo na 2 używałem FB i ani jednego bana :D

Słaby ten system coś.

muzyka w sygnaturze :x.

Opublikowano
a gdzie sprawdzić kiedy dostane UNBANA ??? bo mi zbanowali konto ;///

na emeila powinno przyjsc za co i do kiedy(kiedys przychodzilo) a jak nie przyjdzie napisz do suppotu :P

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jaki żal zablokowali mi głowne konto, a 3 pozostałych nie ruszyli... Na głownym już tylko czasami na sh śmigałem, a na pozostałych dmg, dh, itp...

Moze jak na SH biegales filmik ci nagrali :P

Opublikowano

Proszę bardzo, mój temat...Tutaj

Tak btw, ja wiem za co dostałem...

Jedyno co uzywałem to kamermoda i zdalnego magazynu

I bankowo w logach ten magazyn zobaczyli, innej opcji u siebie nie widze.

Dowiedziałem sie tez od GMki ze ban na miesiac, a dokładniej do 24.11...

Nie jest źle :P

Dropkiem będe na razie grał i kase zbierał :)

ja używałem niedawno buga na magazyn i nic ;)

Opublikowano

Urwa a mi zablokowali 2 z 3 kont akurat te które z botem/modem/hackiem nie miały nic wspólnego. 3-cie konto to tam było wszystko hacki/mody/boty i nic nie ma.

Najbardziej mi szkoda kasy za sms na smocze monety... złodzieje jehbunni.

Maila oczywiście nie dostałem. Do suportu wysłałem zapytanie za co i na jak długo bo nie wiem czy przypadkiem nie wyłożyć na tą grę...

Banda złodziei

Pozdro!

Dobra, nie unoś się tak. Po co wyzywasz kogoś od bandy złodziei, jak jesteś sam sobie winny. Jak pakowałeś w tą grę realne złotówki, to nie trzeba było grać na hackach.

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Tak ale oni chyba banują powiązane konta(harki) a mój nadal jest niezbanowany;d Może dlatego że mnie okradli ale od nowa mam ładne eq albo farcik;d

League of Legends

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...