Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś dostałem bana na Obsydianie....(62 lvl)

Nie było żadnego powiadomienia na maila ani nic.

Postanowiłem do nich napisać i się kłócić...

GM Santonia odpisał, że ban za używanie EM2, najlepsze że w ciagu ostatniego miesiąca go nie używałem ,kiedyś tak, teraz nie.

Ostatnia odpowiedź od nich:

Odpowiedź od: Santonia 2010-10-27 14:36:38

Witaj ******,

1. Nie udostępniamy dowodów.

2. Nie my nałożyliśmy blokadę, tylko została ona nałożona automatycznie dzięki logom z hackshielda.

Z poważaniem

Santonia

Administrator Gry

Do czego zmierzam?

Ktoś kiedys tu na MPC napisał, że jeśli dostanę bana na jednym z pierwszych serwerów(a mam na Obsydianie)

To można napisać do SGM czy kogoś i po cichu za kase konto odblokuje.

Czy jest to prawda czy bujda?

Jeśli ktoś tak zrobił i to załatwił to do kogo napisać? Xaar?

Jak dorwać bezpieczną linię kontaktu na której będę mógł to załatwić?

Proszę o konkretne odpowiedzi...

EDIT@@@@@@@

Tak mi odpowiedzieli:

Ciekawe kiedy odblokuja.... już zapytałem i czekam na odpowiedź....

Osobiście nie zależy mi na plusach i minusach, za stary chyba jestem na ganianie się w "Kto ma więcej", ale jeśli już jakimś cudem Ci pomogłem, doradziłem i masz zamiar coś postawić to będę wolał plusa zamiast minusa, zielony kolor ładniejszy :)

Opublikowano

wyślij do nich odwołanie do Bana ja tak zrobiłem odpisali mi ze dają mi 2 szanse (radze ci to samo zrobic )

Odpisałem , wymieniłem z nimi kilak maili i niestety nic to nie dało...

Napisałem do SGMa z Obsydiana, czekam na odpowiedź... ale zrobie po Twojemu i sam poprosze o druga szanse, moze akurat się uda :/

Osobiście nie zależy mi na plusach i minusach, za stary chyba jestem na ganianie się w "Kto ma więcej", ale jeśli już jakimś cudem Ci pomogłem, doradziłem i masz zamiar coś postawić to będę wolał plusa zamiast minusa, zielony kolor ładniejszy :)

Opublikowano

Weź człowieku mu nic nie pisz, bo cię jeszcze podkablują o korupcję i lezysz synu.

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

A w ogóle wiadomości od Santonia nie jest powiedziane, że dostałeś bana za EM2 tylko, za nielegalne oprogramowanie.

Wypada prosić o drugą szansę, ale mi napisali, że drugich szans nie dają(Endrwin to pisał, czy jakoś tak, GM S2

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

o co w tym właśnie chodzi ;/ nie bardzo to rozumiem . Jak będę używał 2h easymetin2 to też zbanują ???

TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD KONIEC BOCENIA NEO KINDERKi :D! XDDDDDDDDDD

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@up ...

To wypad z forum cieciu.

Jak sama nazwa mowi MPC FORUM MULTI PLAYER CHEAT .. WIĘC TO FORUM O BOTACH/ CHEATACH WIĘC CO TY TU ROBISZ PRO ELO OGARZE?.

@ Topic

Odwolanie ci nic nie da

Opublikowano

Co tu napisać? Czekam na automatyczny unban za miesiąc....

Topic do zamknięcia... :/

Opublikowano

Trochę za ostro jedziesz, nie strasz supportu bo załatwisz się na amen. Pisz spokojnie, wręcz ułomnie bo z doświadczenia wiem, że to działa najlepiej :rolleyes:

RMCF

Opublikowano

Możliwe, że już się załatwiłem, ale cóż czekam na odbanowanie, z jednej strony to tylko miesiąc, kara musi być :P

Poczekam miesiąc, ale jak już gdzieś tu napisałem, pieprze hacki, jak dla mnie to mam nauczkę i mam zamiar grać Fair, choć dalej bedę się upierał, że nie używałem EM2 na tej postaci, a to mi też podali za powód bana.

Trudno, miesiąc ze skillami będę w plecy, zajme się expieniem i skillami szamanki bo ją zaniedbałem. a za miesiąc Unban :)

Opublikowano

Kwestia punktu 2:

2. Nie my nałożyliśmy blokadę, tylko została ona nałożona automatycznie dzięki logom z hackshielda.

---> jak tego uniknąć ??

I play on s23 and s15 pozdro dla ludzi grających na Kronosie i Eteorze!!

Opublikowano

Co tu napisać? Czekam na automatyczny unban za miesiąc....

Topic do zamknięcia... :/

OK

Kwestia punktu 2:

---> jak tego uniknąć ??

Nie dasię.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...