Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oficjalna dyskusja: Systemowe Blokady Kont Za Użycie Niedozwolonego Oprogramowania"

HarryPotter:*xD

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja mam kilkanaście kont i gram na haxax :) a bana dostałem tylko na 1 :D i w dodatku na główne 40+ lvl ! :( ale ban na miecha <3

Bana dostałem wczoraj, dziś nic , zero banów :D

RMCF

Opublikowano

Ban Ninja Dager 61lvl na miesiac , na emaila nic nie przyszlo mi , dopiero kiedy napisalem do supporta to mi laskawie odpisali.. chociarz nie uzywalem cheatow przez 4 dni od dostania bana. Gralem na obejsciu jak na hackach jechalem. i nie wiem skad te logi trafili... jedyne co zrobilem z folderem HS to sciagnalem z Forum jak Hex upoblikowal free ver em2 jeden gosciu zuploadowal swoj folder z hs i wtedy nie kickalo z free em2. mysle ze w tym folderze byly logi tego goscia ktory to zuploadowal i na 100% gral na hackach , Moj problem jest wlasnie z tym powiazany... a jak sadze duzo osob to sciagalo :D

Opublikowano

dostałem bana wczoraj :D bo przedwczoraj uzywalem dmg hacka i troche speed hacka

ale nie wiem na ile ban bo nic nie przyslali itp :/ ale i tak zalozylem nowe konto :P

Opublikowano

troche głupio zrobili że te blokady tylko krótkoterminowe... skoro te bany są niepodważalne (na podst. logów z HS) to czemu dają drugą szanse..? sądzę że was wychujali i bany poszly dożywotnie bo jak by Cie w grze złapali na hackach to leci perm ... a tak to wam tylko nadzieje robią

ae1d1005fe.png

Opublikowano

No nie wmówicie mi, że GF ruszyło dupsko, żeby ludzi pobanować...

Nie pobanowali wszystkich, dalej im się sprawdzać nie chciało. Byle by kasa rosła za SM'y ;)

u7zdc8-2.png

Opublikowano

niestety jak wielu dostałem bana na koncie które nie było odpalane na hackach a konta na których ciągle hackowały są nie zbanowane....idiotyzm...żeby się nie okazało że większość kont zbanowanych jest bez eq po UB za miesiąc bo takie sytuacje były.GMy banowali okradli konto i ban sie zakończył....

Opublikowano

Ludzie, Oni chcą Wam pokazać, że hacki to zUo, żebyście nie hackowali, bo możecie dostać perma na all konta...

Nie dlatego, że chcą aby gracze nie używający hackow mieli łatwiejszą gre, ale jak porzucisz hacki, to może będziesz korzystał z is :O

Parę dni, i znów gówno będą mogli zrobić ^_^

52287137559562145640.png

Opublikowano

Witam Was , Równiez otrzymałem bana we czwartek 28 pażdziernika na miesiąc tresc bana ...nielegalne opragramowanie.

Jezeli jestes Kozakiem to daj +

Jezeli jestes Pojebany/a to daj -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...