Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Candylongju

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W woja ciagne po 7 k z hita a w moby po 4-5 wiec nie jest tak zle . Zobaczymy co wyniknie na 100 lvl jak pojde do DT , ale chyba odam obsydiany to bedzie te 40 %

Edit.

Macie jakies info o serwie ???

Czekam na Battlefield'a 3

Od 26.12.2011 do XX.XX.201X ???

Opublikowano

@Rower1310 tak ciężko poświęcić tą minutę, włączyć metina i sprawdzić? Nie, oczywiście że nie, lepiej nabić bzdurnego posta. Nie działa

@Edit Wiecie czym różnią się na kliencie te Login1 Login2 Login3 Login4 ? I ską wziąć do tego informacje. Jaśli pomożecie to będe miał sposób na zalogowanie się

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Serwer ON !!!!!!!!!!!!!!

@EDIT DOWN : jak sprawdzic status serwa bo kurde mi nie wyswietla obrazkow na głownej stronie a tak bym sie zalogowal pewnie na login4

kostekh.png

Opublikowano

@grociuch dzięki widze że włączyli Login1 bo wcześniej można było tylko na Login4 dlatego pytałem ską to wytrzasnąć ;>

Opublikowano

Mam Pytanie bo cghce zrobic konto.. potrafilem zrobic jak bylo na us bo byly bramki proxy gdzie sie tylko wpisywalo link .. a tu podajecie ip i port.. jak to zmienic zeby mozna bylo zrobic konto? ;( prosze o szybka odpowiedz

Opublikowano

Napisze mi ktos ile chodza wszystkie 3 perły ? i jak rozstawić sklepik gram na cliencie cl z modem kamera

Odpowie ktos chce handlować!

sygnature.png

Opublikowano

Mancio4 zeby znalezc musisz miec monitor.

Na stronie jest... candy~ 3.8

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

@Xerio aby handlowac musisz być na kliencie. Kupujesz tobół, klikasz na niego PPM, klikasz YES i przenosi Cię na handlową mapę. Tam ustawiasz tobołek. Pamiętaj aby ustawić go w kółku. White perła-50kk Red-10kk Blue-10kk (jeżeli się mylę proszę mnie poprawić)

@mancio4 proszę bardzo.

http://www.megaupload.com/?d=21BWFLZO

@RusherTub a Ty co kurwa przyszedłeś tu pospamować? Wypierdalaj koleś z takimi postami. Raport

Opublikowano

Kurde, mam taki problem.

Do tej pory (do 92lvl) dropilem sobie kaske tam gdzie sie kupuje rybki, i dropilo mi po 700k, teraz gdy mam 93lv dropi mi tam tylko po 300k, ma ktos moze jakies dobre miejsca gdzie mozna dropic kase na 93+ ?

Z eq mam 750 deffa i 21k hp.

Myslalem o v2 DT, ale nie wiem od ktorego mozna tam wejsc.

Gram wojem body.

Z gory dzieki.

Pozdro

sugna70kz.png

Opublikowano

v1 groty na żołnierzach nawet dobrze kasa leci i szybko lvl wbijesz ja od 99lvl do 100lvl wbijałem około 45 min i zarobiłem ponad 150kk

ale ja nie patrze ile mi dropnie bo ja zarabiam na perłach

do6qfp.jpg

Opublikowano

@ Atroth pisałem już to w tym temacie z 5 razy błąd w tłumaczeniu wierzchowce są od 101lvlu

@ KoksKoks DT v2 jest od 100lvlu grota v1 nawet na golemach ładnie kasa leci.

@ mancio4 na modzie czy orginalnym cliencie bo ostatnio zauważyłem, że na modzie ciężko czasami się zalogować.

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Chce sie teleportnac do atlantydy i pisze mi cos "...Cristallo..." i nie wiem o co w tym chodzi, moze ktos wytlumaczy ?

@EDIT spoko juz wiem jak sie teleportuje, trzeba kupic te krysztaly za 1kk

sugna70kz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...