Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wielki Event, Dla Każdego Znajdzie Się Miejsce!

Weest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z forum "DawcaRozkoszy" nick z gry keasr223 LVL 20 lecz posiadam 87 % więc może się zmienić na 21 Brak konta premium .Posiadam tylko standarduwki może bede mial RPG 7 nada się ?

wszystko sie nada

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ohloldupa1 - nie - 7 albo 8 lv cos kolo tego. Pare dni nie gralem ie nia pamietam

10 more

Opublikowano

yuma35---------yuma30--------------------nie------------------------13v.

Pokój i bezpieczeństwo, bracia.

Działamy w mroku by służyć światłości. Jesteśmy Assassynami.

Nothing is true, Everything is permitted.

Requiescat in Pace

yuma30.png

Walnij delete.png

Opublikowano

@Up

Mamy swoje sposoby na sprawdzenie

Mecze będą Team vs Team

3 Graczy w każdej i 1 sędzia

wiesz co, szanuję to że wasz event etc ale to jest chyba najlepsza droga na sprawdzenie czy ktoś gra uczciwie, bo gpsa ciężko wykryć bez żadnych programów do sprawdzania :)

Cheatujesz - jesteś zerem.

Opublikowano

@Up

Ja nie zamierzam na czyichś komputer wchodzić.

A Mecze i tak pewnie będą rozegrane jak up hs będzie lub co innego

Wiem, że jestem nachalny ale zależy mi żeby mecze były rozgrywane w 100% uczciwie, akurat gpsy działają przez jakieś 2 max 4 upy hs'a więc to już z góry odpada, proszę o ogarnięcie i zapewnienie graczom ochrony przed wszelakim sk**wysynstwem called cheaterzy. :)

Opublikowano

tak... popieram... bo założę się, że większość tutaj pofatyguje się o jakieś gówno... :angry:

jak jakiś turniej to wszyscy powinni w 100% podchodzić do tego z sercem i uczciwie... bez żadnych wspomagaczy, dopalaczy czy innego dopingu... :P

niestety świat nie jest idealny... <_<

Opublikowano

fajl.

prosić o uczciwą gre na forum cziterskim.

A czytnij sobie pierwszego posta na tym temacie, to po primo

Po secundo, to nie jest forum tylko cheaterskie. Można na nim znaleźć ciekawostki o innych serverach warrocka, różne bugi etc, tematy o cheatach są przeznaczone dla dzieci 10-13 lat, bądź zer które każdy ciska i nie pozwolą sobie na to, ściągną cheaty i ledwo wyrobią KD 1.0.

POZDRAWIAM :*

tak... popieram... bo założę się, że większość tutaj pofatyguje się o jakieś gówno... :angry:

Cotycoty oni mają "skilla" i grają w to od bety. Jeszcze raz apeluję założyciela eventu żeby dopracował ten niezły pomysł do perfekcji, czyli był na 100% pewien, że nie będzie cheaterów. Bo gpsa nie da się udowodnić, czasami widząc cień przez scianę zdarzy mi się gpsiarsko wyjść na kolesia i niektórzy piszą gps, niektórzy cień ; są też sytuacje w których gracz do k**wy nędzy jedzie na ewidentnym gpsie i niektórzy piszą że cień, a niektórzy że gps. Jedynym sensownym wyjściem jest team viewer, bo na event wbiją się mentalnie zakrzywione dzieci w wieku lat 10 którzy grają w to od lat 15 i byli przy tworzeniu gry, z tego tytułu mając kd 0.20 grają na 6.0

POZDRAWIAM SKILLZORDÓW :*\

// oh ffs double post, soz

energy:

Proszę nie pisać swoich postów jeden pod drugim gdyż nie jest to zgodne z regulaminem, a kontynuacja tego poskutkuje ostrzeżeniami w postaci warnów a po nich trwałą blokadą konta.

Pozdrawiam,

Opublikowano

Cotycoty oni mają "skilla" i grają w to od bety. Jeszcze raz apeluję założyciela eventu żeby dopracował ten niezły pomysł do perfekcji, czyli był na 100% pewien, że nie będzie cheaterów. Bo gpsa nie da się udowodnić, czasami widząc cień przez scianę zdarzy mi się gpsiarsko wyjść na kolesia i niektórzy piszą gps, niektórzy cień ; są też sytuacje w których gracz do k**wy nędzy jedzie na ewidentnym gpsie i niektórzy piszą że cień, a niektórzy że gps. Jedynym sensownym wyjściem jest team viewer, bo na event wbiją się mentalnie zakrzywione dzieci w wieku lat 10 którzy grają w to od lat 15 i byli przy tworzeniu gry, z tego tytułu mając kd 0.20 grają na 6.0

POZDRAWIAM SKILLZORDÓW :*\

// oh ffs double post, soz

double fail.

A czytnij sobie pierwszego posta na tym temacie, to po primo

Po secundo, to nie jest forum tylko cheaterskie. Można na nim znaleźć ciekawostki o innych serverach warrocka, różne bugi etc, tematy o cheatach są przeznaczone dla dzieci 10-13 lat, bądź zer które każdy ciska i nie pozwolą sobie na to, ściągną cheaty i ledwo wyrobią KD 1.0.

POZDRAWIAM :*

triple fail.

1285279961299.gif
Opublikowano

nick-jajowl0syki2340 lvl 2 i mam m4 spectre

nick-jajowl0syki2340 lvl 2 i mam m4 spectre a nick na forum bobo222

energy:

Proszę nie pisać swoich postów jeden pod drugim gdyż nie jest to zgodne z regulaminem, a kontynuacja tego poskutkuje ostrzeżeniami w postaci warnów a po nich trwałą blokadą konta.

Pozdrawiam,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...