Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Komenda Rozwalająca Serwery

damomo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja wam powiem 1 za jakiś max rok nawet PL-a nie będzie przez takie popierdolone dzieci . Privy hamachi już nie mają najmniejszego sensu bo zaraz ktoś wbije i rozwali z dedykami podobnie ale osoby zakładające je są bardziej obeznane . U mnie na serwie dzisiaj nie było żadnego GM-a a ktoś robił sobie dzień/noc dał 999% expa dla całego imperium i ogólnie się bawił ;/ . A gm mod był off ;//

Opublikowano

@UP to są dopiero spekulacje oni niewiedzą czy taka jest właśnie ta komenda

mi chodzi o ten skrypt a nie o komende

Opublikowano

damomo masz jakiś problem? Jak TY nie umiesz to TY masz problem. W dodatku jest napisane jak zainstalować FireWalla mózgobetonie

@Down

No a co mam ku*wa zrobić? Szukanie nie boli jest piękny TUTORIAL -,-

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

Tak ja mam problem! I co, twoja samoocena się zwiększyła? :)

...

mózgobetonie? Od razu P. Prezesie...

Skoro wiesz gdzie jest napisane jak go zainstalować, to podziel się wiedzą ;]

Wyzywać też dobrze, przyjdziesz, palniesz i do widzenia...

Opublikowano

damomo masz jakiś problem? Jak TY nie umiesz to TY masz problem. W dodatku jest napisane jak zainstalować FireWalla mózgobetonie

@Down

No a co mam ku*wa zrobić? Szukanie nie boli jest piękny TUTORIAL -,-

Powiem Ci, że zachowujesz się teraz jak dziecko.

Dam Ci też przykład:

Codziennie powstaje dużo tematów na MPC, często takie, na które sposoby (tuty) są, ale ja staram się użytkownikom pomóc:)

Ciebie proszę o cokolwiek pierwszy raz, a nawet nie masz zamiaru mi podsunąć tematu.

Nie każdy musi znaleźć dany temat!!! Od tego jest reszta userów, aby pomogli.

Mógłbyś wykazać się większą inicjatywą i mi pomóc :)

no ale cóż, zmusić nikogo nie zmuszę.

Opublikowano

Jakim programem otworzyć plik Game?

Żeby było widać ten tekst?

Nie ma tutaj jeszcze nic,ale będzie coś zajebistego w swoim czasie

:D

a3366e12880844d4adcc68dcbfa1a224.0.gif

55ddf780cb80401f982da65674cd25ed.0.gif

Zbieram delete.png

Opublikowano

To nie jest zadna ukryta komenda ani kamer mod neoski... Dzis rozwalilem pare servow i leca na mnie obelgi, wiec to chyba dowod, ze to "cos" mam. Ale nikomu nie dam, bo ach, te polskie dzieci neo <3 Tak tak, daj minusa, pokaz patologię <3 Jesli ktos ladnie poprosi zabezpiecze serwer przed tym czyms.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

google, YT i wiele innych... Wpisujesz poprostu "jak zainstalowac firewall", " instalacja firewall" i masz poprostu cala noc nieprzespana, bo nie bedziesz wiedzial ktory temat/film wybrac.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

to nie jeste zadna komenda tylko Skrypt php zrobiony przez goscia z elitepvpers.de ... dzisiaj wlaczylem na jednym serwerze Gm mode .

ale teraz sie cos zjebalo i nie dziala mi ten skrypt <.<

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

To nie jest zadna ukryta komenda ani kamer mod neoski... Dzis rozwalilem pare servow i leca na mnie obelgi, wiec to chyba dowod, ze to "cos" mam. Ale nikomu nie dam, bo ach, te polskie dzieci neo <3 Tak tak, daj minusa, pokaz patologię <3 Jesli ktos ladnie poprosi zabezpiecze serwer przed tym czyms.

Masz to samo co każdy inny może mieć, link do tego skryptu już padał nawet w tym temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...