Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][Eu]New Private Serwer - Olfenmt2

przemo97

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zamiast pisać tutaj polecam zarejestrować się na forum i tam czytać na bieżąco co i jak z serwerem. Może zamiast takiego spamu podzielimy się informacjami, osiągnięciami i expowiskami.

Ja wbiłem 104 lvl. Siedze w Jinno. Mój nick to Bless . Jestem szamanem smokiem.

Jeżeli komuś brakuje $ to polecam wybrać się na zombiemap, bardzo dobry drop i fajny exp. Moby wcale nie są takie silne. Duże spoty zaczynają się od 3 platformy.

Na bossmapce za czerwonym smokiem są dwa moby. Śmierć i smaczydło z atlantydy. Smok nie drop nic fajnego ale kostucha tak - są to szkaty z których leci eq na 90 lvl + strategie kontraktu (300kk w sklepie).

W EQ miałem zajęte sporo miejsca - dlatego jeżeli ktoś ma problem to polecam pobrać ORGINALEGO clienta. Opłaca się jeżeli chcecie robić epickie EQ.

Nie wiem co dropi z metinów na 100 lvl (oponki) z bossmapy. Nie wiem gdzie expić po 100 lvlu (czy są jakieś inne spoty z silnymi mobami czy zostaje tylko zombiemapa).

Jeżeli ktoś znalazł inne fajne smaczki z serwera to prosiłbym o podzielenie się tutaj na łamach forum.

Chciałem też podziękować Wam ludzie z MPC że na czacie nie ma spamu w naszym języku. Uwaga na haxy - pełno GMów plus na forum ludzie często raportują screenami.

Pozdrawiam i czekam na wasze posty.

@down

Dzięki . Poleciał +

Jeżeli ktoś ma problemy to polecam pisać u nich na forum w dziale "Help for beginners"

f.png

Opublikowano

@UP

Musisz pobrać serverinfo z ich strony. Albo zmienić w mc.txt z omt2.ath.cx na omt2.dyndns.org i odpalić przez multistarter.exe i wtedy Ci zadziała. A na serwer nie możesz wbić, bo są konserwacje

Śmieszny Filmik Śmieszny filmik :P

(L) EveR

Opublikowano

Ej stronka działa ... wszystko ON.... ale .... mam clienta lecz jak się loguje to błąd oraz spol by Suda też błąd .... podajcie nowe spol.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

[

Zbieram PLUSY :)) ++

Opublikowano

Mnie server śmiga, lecz mam problem gdyż mam ponad 2kkk i w eq mam 0yang. Za nic nie mogę powrócić do normalnej ilości yang... Wie może ktoś co zrobić? Byłbym bardzo wdzięczny;]

Opublikowano

Nie ma już dobrego spol, trzeba ściągnąć clienta+patch+serverinfo.py+mc.txt (nowe). Mi tam all działa, chociaż już mi się znudziło granie w M2.

NIE TRZEBA CODZIENNIE NOWEGO SPOL!

Opublikowano

spoko dziala niby na tym spol co zrobilem tzn loguje sie gram , ale nic nie jest spolszczone :x Jakies sugestie:D? mniejsza o to juz serwer sypie sie jak zamek w checinach ;d

8adad81701a75f66m.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...