Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][Eu]New Private Serwer - Olfenmt2

przemo97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie może ktoś dlaczego po tym jak wybiorę postać to kicka? Wszystko jest online, założyłem nowe konto i też kicka ;| Wie ktoś co może być powodem tego? Będę bardzo wdzięczny za odp.!

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mnie też kicka przy logowaniu do świata gry ;/

winisygna.jpg

"Obawiać się należy nie tych, którzy walczą, lecz tych, co unikają walki."

26495931301941812087.png

Opublikowano

Mi tam wrzystko gra.. na poczatku mialem spol.. i tam gralo.. nabilem 99 lv w jakas nie cala minute .. Alleee prawe wgl wcale nie wylecialo mi kase.. tylko z 3 pierwszych psow ktorych zabilem.. potem jeden powiedzial zebym clienta sciagnal i sciagnalem ale jak sie logalem to cos tam falied to connect server czy jakos tak.. ale na spol dzialalo !!!!

Opublikowano

Jak komuś działa to niech wrzuci całą gre. Mnie także wywala jak wybiorę postać. Napisałem na tym ich forum niemieckim, i napisał mi GM że nie blokowali ludzi z innych krajów. Powiedział iż możliwe że mam złe pliki w olfenmt2 folder. 99 lvl w kilka minut=fake.

Opublikowano

Jak komuś działa to niech wrzuci całą gre. Mnie także wywala jak wybiorę postać. Napisałem na tym ich forum niemieckim, i napisał mi GM że nie blokowali ludzi z innych krajów. Powiedział iż możliwe że mam złe pliki w olfenmt2 folder. 99 lvl w kilka minut=fake.

Ciebie wywala przy wyborze postaci? To zmień kraj, pewnie jakiś bug jest czy coś.

Mi nie chce w ogóle zalogować sie... pokazuje blad polaczenia i tyle :/

Opublikowano

Jest 11:04 (przynajmniej u mnie) a stronka dalej nie działa ^ ^

Przecież nie powie, że serwa włączą o 11:07....

Mówiąc o 11 może mieĆ na myśli 11:10, 11:30 ...

113331483371297180698.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...