Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][Eu]New Private Serwer - Olfenmt2

przemo97

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znów zmienili IP servera jak chcecie to zrobcie sobie nowe spolszczenie. Tu macie ip: 87.175.101.16

Opublikowano

Tak probowalem... wklejalem tez serverinfo z ich strony i wklejalem razem z launcherem tez nie dziala... wyskakuje blad load locale error (locale_pl locale_game)

EDIT @ ; Dzieki za ip ... oni chca sie nas pozbyc czy co ? to juz chyba 3 zmiana ip ...

Opublikowano

nie dziwiłabym się jakby chcieli nas się pozbyć... ale dobra, nwż.

spolszczenie (mi działa)

http://w483.wrzuta.pl/plik/4BdnVd8CZba/omt2

skan

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=81c8ee17b85343b140c7bf95bbfa6c2d5524d09a50b2d6d98a386c44c29b9b17-1286108709

7 wirów jak zawsze.

Opublikowano

teraz natomiast i spol, wykonane przeze mnie nie działa :/

na stronie baza padnięta... GM nie ogarniają... i ktoś cały czas psuje srv. gratulacje dla tego kogoś.

//napiszcie jak będzie działać.

Opublikowano

Nie działa ;/ Niestety chyba będzie już stale off ;/ Taki super serwer... Jak będzie działał to napiszcie mi na gg:1054969 (będzie +). A serwer oczywiście polecam, bo gra/ło dużo polaków, a co najważniejsze nie ma wiele "Dzieci neo". Reklama również super. Pozdrawiam.

Opublikowano

sciagnal bym kleinta ale tydzien sie bedzie sciagal z ich strony ;/ jak by ktos wrzucil na rapishare lub megauplouad da;bym +/- i 5

Opublikowano

Debilu... Nie trzeba ROBIĆ NOWEGO SPOL !!!! Ściągnij sobie MC do PL i wpisujesz tylko link strony i TO ZOSTAJE NA Z A W S Z E frajerze...

Sądząc po tym co tu wypisujesz wnioskuję iż masz 10 lat?

Nie będę odpisywał na twoje żałosne odpowiedzi:)

Pozdro kmiocie ;]

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Panowie i Panie! Serwer jest online, gra 38 osób, dzisiaj max 68, niestety nie da się połączyć, gdyż wyskakuje "Failed to connect to server" Chyba już nie pogramy, bo jest blok na polskie łącza. Tak mi się wydaje, to nie jest potwierdzone... Jeśli ktoś twierdzi inaczej to może niech przedstawi sposób na połączenie się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...