Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][Eu]New Private Serwer - Olfenmt2

przemo97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem moglbys dac edita i wrzucic nowe spol? bo mi pisze jak chce sciagnac spol "Plik jest chwilowo niedostępny." wynagrodze +-em :]

Kiedyś tu coś powstanie ... ale jeszcze nie dzisiaj

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

daja minusy za to ze serwer sie muli czy cos to mój serwer.. nie! wiec do mnie pretensji nie miejscie

Za co te - Jak masz wonty Sam znajdz serwer i go dodaj

Prosze Moderatorów i Adminów O zdjecie mi 30% ostrzeżeń

Opublikowano

daja minusy za to ze serwer sie muli czy cos to mój serwer.. nie! wiec do mnie pretensji nie miejscie

ludzie gosc sie nameczyl przy robieniu reklamy a wy narzekacie na lagi wywolane przez server i dzieci neo uzywajacych komend. To nie wina osoby zakladającej temat tylko servera

bez yt.

Opublikowano

Wcześniej też tak było.Ale mi się wydaje że już chyba padł;/ ponieważ trzech typów o nickach : Hard,sdsdsdsdsd i ktoś jeszczę mieli Kamer mod z GM mode .......

Opublikowano

Siema. A ja mam taki problem... Wchodzę w metka (przez clijenta), loguję się, wszystko ładnie pięknie, wybieram postać i mnie wywala... ;/

Aha. Nie wiem czy to ma znaczenie, ale jak chcę się zalogować na ch2, wyskakuje mi błąd podczas łączenia... ;/

Poradzicie coś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...