Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kpbot [Int + Cheios]

YourFear

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chwile po tym jak napisales ze nie dzialaja zaczely dzialac ^^ ale jakos dziwne chodza mam takie wrazenie :s czy to tylko moje schizo juz xD?

Opublikowano

skoro jest expell to znaczy ze serw dziala bo tak wogole by nie polaczylo a wiec yosak chyba opacil:)

a expell wiaze sie z tym ze byl update (tu akurat cheiosa) i yosak nie aktualizowal klienta

teraz juz smiga:)

Opublikowano

hmm ostatnio yosak wrzucił treść maila jakiego dostał (to była już podobno 3 wiadomość :P) i serwer miał być wyłączony wczoraj, a z tego co wiem to raczej nie opłacił serwera (dziwne, że jeszcze działa).

sign.png
Opublikowano

Miejmy taką nadzieję.

Mi na razie działa dobrze.

Jak bot będzie płatny to i tak go kupię bo 2 euro to nie dużo:P

Kocham http://www.mpcforum.pl!!!

18706.png

Pomogłem daj +

Sheut-.png

Opublikowano

Mam problem jesli chodzi o ID skilli, a konkretnie problem z Dance of Killing. Na poczatku postu jest podany Extra config do doka, lecz po zalogowaniu bota bot go nie urzywa. Moglby mi ktos podac prawidlowy extra confik do Dance of Killing? Albo liste z ID skilli, bo nie moge znalezc do thiefa skille ID

Opublikowano

siema, dziala wam bot? zauwazylem ze wywalilo wszystkie boty o 22, a ja sam nie umiem juz zalogowac swojego bota

Opublikowano

Mi też wywaliło bota koło ~~23. Widać która jest godzina i jeszcze nic sie nie zmieniło. Miejmy nadziję,ze bot dalej bedzie biegał,bo naprawde mi sie przydaje :P

Opublikowano

Darmowy bot jest oficjalnie zamknięty , Usługa płatna rozpocznie się w dniu 15 grudnia 2010 roku będzie ona kosztować

1 Miesiąc KPBot Key, 2.5 €

1 Miesiąc KPBot Key, 2.2 £

1 Miesiąc KPBot Key, 3.4 $

KPBot Key jest coś podobnego do CD Key lub Serial Liczba np. 1234-5678-90AB-CDEF-GHIJ. Trzeba będzie wprowadzić prawidłowy klucz w programie KPBot klienta botów.

1 klucz = 1 Bot

Będzie można więcej niż jednego chara odpalać w tym samym czasie, jeśli masz więcej niż jeden klucz

Opublikowano

PaySafeCard PIN (10€ -> do wyboru: 4 klucze miesięczne | 2 klucze na dwumiesięczne | 1 klucz czteromiesięczny)

Moneybookers (2.5€ lub 3.4$)

ewentualnie (20% drożej)

PayPal ($4.00)

sign.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...