Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kpbot [Int + Cheios]

YourFear

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi coś nie działa, zobacze jeszcze raz i jak co to napisze co jest nie tak i może ktoś pomoże :)

@Edit:

Bocik chodzi, ale mam pytanka 3:

1. Jak chce dac medny na tak od 50% to ile mam wpisac??

2. Train Rage: wiem co to jest mam tam wpisane 1000 i mi biega po całym spocie przed fortem a jak chce zeby az tak nie biegał daleko i jak dam mniej no to mi nie bedize działał to ile moge wpisac??

3. czy działa na haninie thiefem??

Odp1: Jak masz 2k hp to wpisujesz 1000 i to jest 50% z 2k hp, to chyba logiczne. Chcesz 30% z 2k hp to...600... chyba logiczne.

Odp2. 1000 Range jest wielkością ... jak byś stanął w r10 na środku to 1000 jest akurat na cały room.

Odp3. Działa każdą postacią, na każdym serwerze.

Fornication Under Consent of the King =)

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odp1: Jak masz 2k hp to wpisujesz 1000 i to jest 50% z 2k hp, to chyba logiczne. Chcesz 30% z 2k hp to...600... chyba logiczne.

Odp2. 1000 Range jest wielkością ... jak byś stanął w r10 na środku to 1000 jest akurat na cały room.

Odp3. Działa każdą postacią, na każdym serwerze.

ok dzięki

mam 1800hp

i czy znasz skille do bota dla thiefa ?? chodzi mi o hilding, stun i o confusion.

Opublikowano

ok dzięki

mam 1800hp

i czy znasz skille do bota dla thiefa ?? chodzi mi o hilding, stun i o confusion.

Nie, nie bawiłem się w ustawianie skilli bo to nie ma sensu.

Bo nie odnawia many...

Opublikowano

no to macgyver napisz jak sie odpala wiecej jak 2 acc boz tego co wiem yosak dal limit wlasnie taki na jedno ip

kazde sciecie daje 10% many/hp wiec jak masz wystarczajaco many i bijesz mooby co sie scina to ci many nie braknie

na jednego staga jak masz mooba to potrzebujesz 460 many+

jk na 2 stagi (maski w lesie) to 960many+

dobre no cooldown i jedziesz z moobami w takim tepie ze bieganie od mooba do mooba trwa wiecej

jednak jak chcesz lac duszki to tylko rycek

range masz na kazdej broni opisana np luk g40 ma 176 wiec mozesz na oko stwierdzic ile to 2000

Opublikowano

Pytania 2.

1. Czytałem że jest możliwość robienia pt. jak to zrobić?

2. Do pana który pisał o tym że można odpalić 4 boty. jak ? ;d

Dziękuje, Bless.

Opublikowano

thief to najgorsza postac. Wiem bo mam thiefa na 59 i tylko zbieram nim kase (za leech), bo szkoda expic takie cos. Def z dupy, brak dobrych obszarowych skilli, evasion z dupy. o.O

Opublikowano

i jak sie pewien pan chwalil ze 4 konta na jednym kompie odpalil i byl caly czas aktywny na forum tak nagle schowal sie we mgle

jak wiec panie macgyver sie odpala 4 konta bota z jednego kompa (ip) skoro yosak ma wyrazny limit 2 acc/1ip

chciales sie pochwalic swoimi bajkami?

co do thiefa to nie badz frajer bo patalachy tylko go potrzebuja do wylehowania swoich postaci potem maja go gleboko w dupie

Opublikowano

i jak sie pewien pan chwalil ze 4 konta na jednym kompie odpalil i byl caly czas aktywny na forum tak nagle schowal sie we mgle

jak wiec panie macgyver sie odpala 4 konta bota z jednego kompa (ip) skoro yosak ma wyrazny limit 2 acc/1ip

chciales sie pochwalic swoimi bajkami?

Tej wypowiedzi nie skomentuje bo to za niski poziom.

Z całym szacunkiem, ale używanie mózgu NIE BOLI!

Co do odpalania bota więcej niż 2 razy, wystarczy umiejętnie użyć wirtualniej maszyny...

Opublikowano

ooo jednak jestes bo tak zamilkles...

xD

tak oczywiście, napisze tuta i pozbędę ostatnich wolnych spotów

Opublikowano

pytanie zabilem moba ktory zlazil z górki dropa zostawil wysoko nie moge do niego sie dostac da rade jakos wylaczyc to bym mogl wejsc wyzej?? prosze o wmiare szybka odpowiedz juz stracilem tak 3-go dropa w ten sposob :s

Opublikowano

Nympho juz wam wystarczajaco duzo powiedzial teraz tylko glowka ruszyc a odpalicie wiecej...

@Brawo dla tego pana =)

Właściciel bota napisał że będzie on kosztował 1-2 Euro na miesiąc...

Czyli jakieś 4 do 8 złotych. Całkiem śmieszne pieniądze, zwłaszcza że bota wydajność na dwóch kontach dropiąc same BOBH'y + Heady to jest ~ponad 150kk miesięcznie. (Z cenami Servera Cheios)

Opublikowano

trzeba poczekac zawsze po update jakis czas nie dziala bot, mozliwe ze dzis wieczorem bedzie dzialal albo jutro dopiero wiec spokojnie panowie :)

Opublikowano

Tak dobrze mi szło...

I jakieś dwa dni temu... próbowałem robić IMP'a :-|

Albo przez imp'a albo przez bot'a. Jak tam u was?

Zbanowali mi 11 kont.

Opublikowano

Słyszałem że za impa jest autoban, ale co do tego pewien nie jestem (dawno nie próbowałem).

Jeśli chodzi o bota hmm expie właśnie ryca (45 lvl prawie), na innym acc dropie bobhy (od tygodnia) i bana nie dostałem - jeszcze :P.

sign.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...