Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kpbot [Int + Cheios]

YourFear

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odpuść sobie kala i tego bota.

Nie umiesz posługiwać się ojczystym językiem, to co dopiero obsługa bota.

YourFear wszystko dokładnie opisał wystarczy popatrzeć na poprzednią stronę.

Nie baw się botami do gier tylko lepiej weź się do nauki polskiego bo to taki ładny język

Kocham http://www.mpcforum.pl!!!

18706.png

Pomogłem daj +

Sheut-.png

Opublikowano

Bisek śmiercisz kupom bo to prafta sze ty robiż blenty ortografitne i nie umierz pisaci po polskiemu. A bot działa bardzo ładnie, + dla YourFear i dostałem bana na 1 postać, ale juz nie było na niej eq wtedy.

Opublikowano

Od dzisiaj (ups w zasadzie to od wczoraj, bo już piątek mamy :P) bot działa także na Polskim serwerze kala: Cheios.

Wystarczy dodać do Extra Config: Server Cheios

sign.png
Opublikowano

Po dzisiejszym update wyrzuca bota, bo nie ma tych aktualizacji no chyba logiczne..

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

Bot już działa miłej gry ;]

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

witam uzywam Bota na serverze cheios ale mi pochodzi z 10min i pisze You are expeled na s1 s2 nie mam takiego problemu uzywam Train Range 500 - 600 wiecej nie moge bo mi wyjdzie po za slot z jednym mobem :P no ks 0 ktos wie dlaczego mam ten expeled ? ;/

592a91dabc8f7_post-266002-0484525001288117608_thumb.png

Opublikowano

elo tez macie problemy z tym botem ze dlugo czekacie az sie zaloguje? i czy mozecie odpalic 2 boty z tym innym portem bo u mnie caly czas próbuje i nie moze 1 bot dziala ale drugi nie chce moze dlatego ze jest na tym samym serverze? mial ktos taki problem i znalazl rozwiazanie moze:P?

Opublikowano

Witam jak ja odpalam to pisze caly czas "24" , "19" itd , ze reconnect ;/ i mi sie nie chce wlaczyc , nie wiem o co biega :/ Sory za tak chaotyczną wypowiedz ale nie potrafie tego inaczej opisac :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

U mnie problem wygląda następująco:

Włączam, wszystko pięknie, ładnie, ale gdy przychodzi do logowania: "You are expeled", później Wait, podane sekundy i nic poza tym.

Chodzi o serwer PL.

Z góry dziękuje za odpowiedź ; ]

Opublikowano

Mam pytanie skoro mam wybrany już dobrze server i wszystko fajnie ale dane logowania w statach logowania wyskakuje mi ID i zaraz ponim hasło po czym linijke dalej pisze że złe ID literówki nie popełniłem.

Opublikowano

to jest zwykła konstrukja bota wiec dlugo bedzie działa nie potrzeba funduszy na utrzymanie tylko, koles chce kase ale nie usunie kazdemu tego bota z kompa tylko moze podac go do inxsoftu i oni zablokuja bot ale nie chce on podac bo nie posada 2 bota ktory by dzialal a sam jedzie na tym bocie

Opublikowano

ehm Khali i tu się mylisz :P

Jak napisałem bot działa na serwerze proxy.

hmm jak to wygląda? aplikacja KPBot łączy się z serwerem proxy, który pośredniczy w połączeniu z serwerem inixu (i odsyła dane do naszej maszyny).

To co macie u siebie na dysku to jest tylko mała część całego bota, dlatego to poprawki jakie są wprowadzane do bota (gdy inix zrobi update, albo jak ostatnio wprowadzenie chata do bota) odbywają się po stronie serwera proxy i nie wymaga to ściągania nowej aplikacji :P

Napisałem w innym temacie ale napiszę i tutaj.

Serwer niedługo wygaśnie (nie wiadomo jeszcze kiedy yosak podał tylko info, że "niedługo").

W planach ma stworzenie płatnego bota.

@Khai

Ja już się nie bawię hackami, nie mam nawet czasu na to :P

c++ też nie dla mnie, wziąłem się za webmastering i coś tam sobie czasami tworze (planuje iść bardziej w tym kierunku).

sign.png
Opublikowano

aa to się pomyliłem. to lipnie :/ . a ty kminiłeśfajne boty, czemu z tym się nie bawisz ??

A co do bota mi juz nie działa pisze mi ciągle wait tyle i tyle sekund ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...