Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ahrimania [Pl] [Dedyk]

Arymanik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yyy. serwer działa?

Otwieram serwer przez spol. cały czas jest "błąd podczas połączenia się z serwerem"

sigxc.pnghaha.gif

- Jestem Hardkorem !

- A ja jestem Papqus, pozdro.

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a mi nie dziala jak odpalam loguje sie to pisze logowanie do gry i metek sie wylacza tak jest za kazdym razem wie ktos oco chodzi? jak to naprawidz rano jak gralem to bylo gites

Legenda
Opublikowano

włamano sie do bazy danych. Kazdy miał GM mode w poniedziałek wszystko powino być ok.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Piszcie dalej takie głupoty, a tego nie ogarnę.... Net działa o dziwo.... Ale zajmę się tym wieczorem. Druga sprawa, jeszcze raz ktoś napiszę że robię coś dla kasy, to naprawdę...Wściekne się i serwer nigdy nie ruszy...

Co do Ciebie Shanti, tak Party wpłacił z 4k.... z czego podatek to 1k... więc zostaje 3k. Czemu podatek? Bo dość duża kwota, oraz nie była tytułowana dotacją.

Więc 3000zł? To dużo? Na 2 miechy?, a tam chyba doliczyłeś się hmm 11? Co wydaje mi się śmieszne, bo nie zapominaj na studia też musiałem zarobić ponad 2000zł i to nie tą zasraną grą...

Co do tego ile reszta wpłaciła może łącznie z 1500zł, ale 3 miesiące dedyka opłaciłem. Więc na + jestem 200zł co idzie na prąd i internet, bo jak widzicie bez mnie i mojego kompa (prądu i neta) sobie nie pogracie.Więc za przeproszeniem mor... PARTYZANT ma pełen dostęp i zawsze będzie mieć, ja jedynie pomagam i ogarniam to od strony TECHNICZNEJ!!... Czego Wy krzykacze nigdy nie ogarniecie...

Nie pozdrawiam, bo już mam Was dość...

admin2r.png
Opublikowano

Powbijali sobie debile 120 llve dali se hwangi i zaciesz na mordach ah jak ja takie cos lubie a to neo ktore znowu wlaczylo gm mode niech sie wstydzi bo rozpierdala czyjas prace .... Teraz do tego goscia co to wlaczyl:

Pomysl chlopie jak ty bys probowal postawic server na nogi i godzinami siedzial i wkladal w to swoje pieniadze a ktos by ci to rozjebal? Przyjemnie by ci bylo? Ah neo polskie niema granic

Opublikowano

moje informacje sa takie ze to wszstko przez Deatha podal passy do navi swojemu koledze i moze on tak namieszal...przynajmniej tak slyszalemm od partyzana...do tego czy on namieszał nie jestem pewien

Opublikowano

moje informacje sa takie ze to wszstko przez Deatha podal passy do navi swojemu koledze i moze on tak namieszal...przynajmniej tak slyszalemm od partyzana...do tego czy on namieszał nie jestem pewien

Wyszło by na to że Death miał passy na wszystkie priv serwery ??? przecież większość padła z tego samego powodu ... jak nie wszystkie .. hmmm

Opublikowano

taki serwer jak ahrimania na który Ary wydał kpe kaski nerwów i czasu pada przez event flag?pwned

Ale tak szczerze to ciesze się że tak się stało i pozdrawiam ahrimanika.

Zapraszam na ahrimanie pobawimy sie gm mode!!;DD

event flag to uruchomienie gmmode dla graczy z pozycji gracza jest so specjalna komenda naszczeście mało kto potrafi ją wpisać i dobrze ale napewno kiedyś ktoś zrobi z nia tut co i jak

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Ludzie mówicie hacked, own3d a gówno się znacie... po prostu używają dzieci skrypta do odpalania komend, jak byście zakładali serwer to byście wiedzieli że GRA też się loguje i każdy pod jakimś względem ma pełny dostęp... Ale musi obejść zabezpieczenia, skrypt powoduje że możecie wszystko... Ale musicie uruchomić go u siebie:) oraz być zalogowanym na swojej postaci:P

admin2r.png
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kiedy ON ? ;>

No wlasnie w chu sobie z nami leca....3 skille na P dzis wbilem...

Wymyslaja jakies Cofki...kto nam teraZ ODDA ITEMY?

nie mowiac o expie... zobaczymy o ile cofna;/

Pozatym mial byc on po godzine czylo kol 22 .20 a jest 23 18 i dalej duupa.

Sygna Poszla na spacer. wiosne mamy ;)

Opublikowano

padł?

Postacie metin2 Priv

Mutusahai -na all priv woj od 1lvla mental od 80+ z dobrym eq bodziak

Rapten-na all priv ninja dagger only

Shuhatihai-na all priv sura czesto wp

Mensuhati-na all priv szaman po 90 heler od 1 smok

CELESTIAL -BYLO MINELO 96LVL SZAMANKA Bufaq najleprza na serwerze eq z woja

woj-164 EQ PRO OKRADZIONY PRZEZ ManiaqPL

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...