Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ahrimania [Pl] [Dedyk]

Arymanik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za mało expa? Czy wy ludzie poszaleliście? w 4 dni można wbic 80lvl zrobić mase misji. Przykładem jestem ja. Server zajebisty, GA odpowiada na PW, Biologa można oddawać cały czas tylko chyba na konarach jest co 1h. Misje na lv konia co 1h.

Polecam.

Daj minusa... Minusie

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja za BArdzo nie kumam was nie jestem w temacie nie bylo zadnego resetu kont a ni nic ta? i czy cos sie zmienilo.. Nie jestem naprawde w temacie 8 godzin w budzie robi swoje..

Chelsea <33

Opublikowano

Ja za BArdzo nie kumam was nie jestem w temacie nie bylo zadnego resetu kont a ni nic ta? i czy cos sie zmienilo.. Nie jestem naprawde w temacie 8 godzin w budzie robi swoje..

Nic sie nie zmienia poza IP servera, zadnego resetu kont

Opublikowano

Mógł byś mi potwierdzić rejestracje na forum serwera ;p?

Moderatorze pamiętaj .. Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu

Opublikowano

A ja tam poczekam... Do tej pory Ary mnie jeszcze ine zawiodl, ale mam nadzieje ze w koncu zrobisz nam jakis event dzis wieczorem jak serwer zatrybi? -,-

Pozdrawiam i czekam.

Opublikowano

Chłopcze rys22 kur której już to osobie mówie? nie znasz sprawy TO NIE PIERDOL, jestes tak zjebany że nie możesz tego pojąć?? że niby spamujemy i żebysmy się nie wypowiadali, to jest forum mam prawo napisac jakie mam zdanie, myslisz że co tylko posty typu server super polecam mogą być? a jak ktoś nie poleca servera to zara płaczecie wszyscy na temacie i sami spamujecie no ludzie troche rozumu.

psdapdspapdsap.png
Opublikowano

Ary robi co może żeby nam się lepiej grało a wy narzekacie na to że jest off.

A w sprawie tych itemek zatrutych itp. to dropić one mogą ze szkat ripa i chyba ze smoka(co do tego smoka nie jestem pewny bo go nie ubiłem).

A nawet jeśli by sprzedawał itemki za kase to ta kasa leci raczej na serwer.

Szczerze polecam serwer, grałem tam pod paroma nickami niektórzy mnie nie lubili ale olewałem ich opinię.

Administracja jest bardzo miła zawsze można z nimi pogadać.

Opublikowano

Nie chodzi mi o tarcze choć o to w pewnym sensie.Gdybym grał od nowa nie porywał bym się graniem szamanem gdyż na privach takich jak ten (można osiągnąć coś więcej chodzi mi tutaj elity) jest poprostu nieopłacalne.Ogólnie jakoś niewyobrażam sobie pvp szamanem bijąc only z dzwonka (sory taki jest jednak serw)

I nie mówcie "zacznij tą ninją" Bo gdy już all wykoksili nie ma to sensu.No i robienie questów od nowa czyli jak by tu powiedzieć Masakra.

/ps Jeżeli chcecie grać na tym serwerze szamanem to stanowczo odradzam.Szaman nie ubije na poli ripka gdy nie ma dobrego dzyna (bambusik) o którego trudno

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

/ps Jeżeli chcecie grać na tym serwerze szamanem to stanowczo odradzam.Szaman nie ubije na poli ripka gdy nie ma dobrego dzyna (bambusik) o którego trudno

Osobiście mogę powiedzieć że na serwerze naprawdę wyczynem jest ubić RiPka solo, bez drugiej osoby. Został tak zrobiony aby wymusić na Was grę w drużynach i współpracę, bez tego na serwerze ani rusz:)

Pozdrawiam Ary

admin2r.png
Opublikowano

Ale taka prawda że szaman jest tutaj traktowany jako buffa tylko że ja Brooke i trochę szamanów pokazała klase w pvp.W expie nie jest trudno oczywiście idzie piknie ;D Ale zabicie ripa elita jest niemożliwe...

Rozumiem rip trudny ale Inne klasy łatwiej macie zabić

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...