Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ahrimania [Pl] [Dedyk]

Arymanik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Raty do Dupy bo na pewno nie sa takie jak napisane, pelerynki 1kk(mialem tyle na 20lvl) dopiero! Gm nie widac! NIE POLECAM

To mnie rozwaliło... Widocznie nie potrafisz grać w metina, a już napewno nie na privie może przeżuć się na Tibie?

P.S

Server działa juz idealnie wbijać i grać zapraszam!

smokaf8.jpg
Opublikowano

eee ? Heroes III setki nieprzespanych nocy granie przez hamanchi z kolegami albo przechodzenie kampani rysowanie swoich potworów i na forum Herosów 3 robienie animacji swoich kampani swoich wyjeebanych map i modów pomoc w robieniu WoGa ahhh.Kurrwa poniosło mnie ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serwer jest super, tym co się nie podoba i krytykują go tekstami np. Raty do Dupy bo na pewno nie sa takie jak napisane. To świadczy o ich małej umiejętności grania na hard serwerach.

Zapraszam do Shinsoo.

Pozdrawiam Alive(Deathless)

Opublikowano

Hmm może GA wyjaśni o co chodzi z tym herosami czy jakoś tak ;p?

Moderatorze pamiętaj .. Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu

Opublikowano

Po wbiciu większego lvl'a (w moim przypadku 87lvl) server się nudzi :/

Ale ogólnie jest OK.

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Jeszcze 1 mam pytanie,Aryman napisales ze "zmieniona wieza demonow"Co tam takiego nowego?;p

btw moglby ktos clienta wrzucic na inny host?BO na megaupload limit mam wyczerpany:f

Opublikowano

damian? hah smieszna jestes...

woja praktycznie sam zrobilem caly czas ludzie gadali ze mna na szoku nie z damianiem

Opublikowano

a to z tą witalnością itp .. na jaki lv?

Opublikowano

a to z tą witalnością itp .. na jaki lv?

To tak WuZy,

Quest jest od 1 poziomu. Czyli idziesz do "Strażnika Legowiska" i wybierasz zadanie "Trening Bojowy". Zadania się różnią w zależności od tego jaki posiadasz poziom postaci. Czyli zadanie się zmienia w przedziale co 10 Poziomów. Więc jeśli masz 11 to będziesz mieć odpowiednie zadanie dla swojej postaci:).

Za wykonanie Zadania, dostaniesz "Srebrny Certyfikat", przedmiot który da Ci możliwość podniesienia jednej ze Statystyk Twojej postaci o 1 Punkt.

Mam nadzieję że wyjaśniłem w dość prosty sposób:)

Pozdrawiam Ary

admin2r.png
Opublikowano

Dziękuje bardzo za odpowiedź zrozumiałem co i jak.. Pozdrawiam

Opublikowano
Nowe Zadanie na 80 Poziom, Dość trudne, ale nagroda jest tego warta.

A czy możesz podać nazwę tego questa? oraz czy osoby które przekroczyły już 80 lvl również będą mogły robić tą misję ( o dziwo nie pokazał mi się nowy quest hmm)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...