Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ahrimania [Pl] [Dedyk]

Arymanik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czy możesz podać nazwę tego questa? oraz czy osoby które przekroczyły już 80 lvl również będą mogły robić tą misję ( o dziwo nie pokazał mi się nowy quest hmm)

Kapitan Ci go daję, chodzi o to że masz dostarczyć kapitanowi losowe przedmioty:) a nagroda wg. mnie jest tego warta;D

Zapraszam www.ahrimania.pl

admin2r.png
  • Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to w sumie nie opłaca sie teraz grać bo.. no kurde 80 lv mam .. i teraz np 8 misji straciłem . lepiej nową zrobić

Moderatorze pamiętaj .. Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu

Opublikowano

Siemka!

Dostaliscie bana na ip ale wciaz was kreci ahrimania??

Chcecie grac dalej?

Ban na ip to dla nas pikus ;P

Wystarczy zainstalowac jeden program by grac dalej ^^

Program ten nazywa sie hotspot shield ver. 1.51

Do pobrania za darmo

Hotspot Shield 1.51

O Programie

Program Hotspot Shield po uruchomieniu tworzy VPN (Virtual Private Network) technologie te dostarczają takich funkcji jak tunelowanie, uwierzytelnianie oraz szyfrowanie. Tunelowanie jest procesem szyfrowania pakietów z danymi, tak by uczynić je niemożliwymi do przeczytania, gdy przechodzą przez sieć publiczną. Taki tunel VPN zestawiony przez Internet chroni wszystkie dane przechodzące przez niego, niezależnie od aplikacji. Dzięki czemu bezpiecznie możemy serfować po sieci.

Opublikowano

ahej.jpg

Jak przeczytacie zobaczycie ze partyzant ma dowody wplaty a lepszego powodu nie znajdziecie

a tu ary twierdzi ze nie zaplacil za te itemki

arye.jpg

Ary gdyby on ci nie zaplacil nie dostawalby nowych itemkow

Opublikowano

ahej.jpg

Jak przeczytacie zobaczycie ze partyzant ma dowody wplaty a lepszego powodu nie znajdziecie

a tu ary twierdzi ze nie zaplacil za te itemki

arye.jpg

Ary gdyby on ci nie zaplacil nie dostawalby nowych itemkow

Hmmm... Uwierz mi sponsorował od miesiąca, więc mi to było na rękę. Dawałem mu na kreche tzn. DEBET, no cóż Sponsor, ale kto by pomyślał że ktoś kto utrzymuje serwer zrobi taki numer?

admin2r.png
Opublikowano

Nikt się nie mylił do jego EQ, ale sprzedał coś? Nic.. pokazywał też nic? Chciał się dobrze bawić za sponsoring to się bawił. A że był jednym z najlepszych i podejrzewaliście musiałem mówić że uczciwie, bo nikt nie chciałby z nim rozmawiać i grać.... Zrozumieć ciężko?

admin2r.png
Opublikowano
Bo będę z nim jeszcze rozmawiać to po pierwsze, po drugie dostały bany niewinne osoby... Więc wersja nr1. Usunę całe jego eq.... Wersja nr2 odbanuje... Proste?

Mogę też dać trochę kasy i mieć pr0 eq?

Opublikowano

Już nie pier.. bo żałosna jest ta twoja gadka,a jak to było jak pisalismy że PARTYZANT ma eq od ciebie i ten nasyzjnik poszedł na forum to pisałes kto jeszcze o tym powie to dostanie bana na ip i co to jest spawiedliwe a ejdnak mieliśmy racje. Widac że zrobiłes server pod zyski i nic więcej masz w dupie graczy liczy sie tylko kasa.

psdapdspapdsap.png
Opublikowano

To ze graczy i wszystko związane z serwerem ma w D... juz nie jednokrotnie pisal na forum serwera ^^

sygnatura.png

"... Możemy być jedynie tym, kim jesteśmy, nikim więcej, nikim mniej ..."

Opublikowano

ary NIE spodziewalem sie tego po Tobie, jak kulturalnie pytałem czy naszyjnik jest wynikiem kupna za pieniadze, uporczywie twierdziles ze jest to błąd serwera, przy czym moja gildia (Killaz) została nazwana "gildią plotkujących biedaków"

do tego jestem ciekaw dlaczego AX-y dostaly bana za kupno itemów, skoro jak sie okazuje jest to całkowicie legalny proceder. (?)

również jestem ciekaw dlaczego shanti został zdjęty z teamu (za nielegalny handel z graczami, btw. na utrzymanie serwera)

aaa. no i również jestem ciekaw dlaczego Sharminte, BorN i Kamil dostali bany za plotki, które jak wszyscy widzimy okazały się prawdą.(?)

iiiii Dlaczego użytkownik o nicku Mirek, z forum Ahrimania zniknął z listy użytkowników?? niewygodna postać?

Tak więc podsumowując.

Ja, Shanti, Sharminte, Kamil, BorN zostalismy nazwani debilami z brakami umysłowymi, oraz nagrodzeni banami ( za wyjątkiem mnie ) za coś, co okazało się prawdą??

POZDRO 600

Opublikowano

Mówiłem od samego początku Sharminte!! mówiłem wam... a wy go chroniliście jak swojego ojca czy jaka tam... w ogóle nie będę tego komentował... i serwer był i jest żalowy..

361_goku_super_saiyan_dragon_ball_.jpg

Opublikowano

Czas wygarnac cala prawde na temat tego serwera. Jestem Shantaro cala grafike jaka prezentuje Ahrimania jest zeedytowana przeze mnie, bardzo zaluje ze czlowiekowi takiemu jak Aryman wogole pomoglem. Jego prawdziwe oblicze odkrylem po tym jak wrocilem po 2 tygodniowej przerwie, zwiazana z pobytem u mojego ojca.

Arymana znam go z s1 z Metin2.pl czlowiek wydawal sie wporzadku troche zakrecony ale z aspiracjami, ambicjami, podobalo mi sie to. Dlatego pomoglem mu w tworzeniu serwera serdecznie mnie przyjal nie bylo zadnego problemu zebym mu pomagal w tworzeniu serwera. Problem sie pojawil wtedy kiedy przez swoja chciwosc domniemal wobec mojej osoby oszustwa, czego oszustwo dotyczylo, rzekomego sprzedawania przedmiotow na swoj koszt kiedy kazdy przedmiot w grze byl sprzedawany na jego osobe wszelkie osoby moga to potwierdzic, kiedy wpadlem do domu wyjasnialem z nim te sprawe, przepraszal mnie za swoje pochopne kroki wobec mojej osoby, mimo ze mnie znal ponad rok, wakacje przeznaczalem od rana do wieczora na wspoltworzenie serwera on po otrzymaniu od osob trzecich rzekomych informacji iz ja sprzedaj cos na swoj koszt oczywiscie brak jakichkolwiek dowod, wprost napisalem Arymanowi ze jestem gotow stawic sie na TS i rozmawiac z oskarzycielami oczywiscie do takiego spotkania nie doszlo dlaczego?

Wyjasnie wam po co Ahrimania wogole powstala. Aryman stworzyl serwer by zarabiac chajc, na co? Glownie Yamaha R6, to nie tylko jeden z celow Arymana, a serwer nie upadnie dlaczego? Maszynka ktora produkuje kase, pozwolilibyscie tak poprostu zniszczyc? Pytanie retoryczne. Aryman w momencie kiedy poczul o jakie pieniadze tu chodzi przestal myslec racjonalnie wszedzie widzial oszustow i zlodzieji, dlaczego? Ktos to jest chciwy i prozny wykazuje taki symptom osaczonego biznesmena. Bardzo mi zal ze dalem sie wkrecic w cos takiego ale wszystko bylo na moj koszt, do niczego mnie nie zmuszal sam sie zglosilem zaluje ze dalem sie w to wkrecic, zal mi samego siebie.

W dniu dzisiejszym dowiedzialem sie od osob trzecich ze zostalem wyrzucony z rangi super moderatora? Dlaczego? Pytanie retoryczne.

No coz, czlowiek uczy sie na bledach mam nadzieje ze wy tez wynieslicie jakas lekcje z gry na tym zalosnym serwerze nastawionym glownie na zarobek.

Jezeli chodzi o jakiekolwiek dowody.

Mam mase archiwum. Ale wolalbym nie wyciagac ciezkiej artyleri. Mam nadzieje ze zastanowicie sie porzadnie za nim zagracie na serwerze Ahrimania.

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bany za plotkowanie to jest szczyt idiotyzmu nikt normalny nie wchodzi na publiczny TS gildii i mowi otwarcie ze zarobil 1200 zl na danym graczu? Ludzie maja o tym nie mowic? Temat tabu? Moze ta osoba powinna zaczac sie od siebie. O tak zapomnialem zaufala zlym osoba hahaha. Aryman trzeba bylo myslec nad tym cos sie robi, ale ty masz zasade "Pierw zrobic potem pomyslec" i tak sie koncza wszelkie machlojki i kretactwa. A najgorszy jest fakt ze jestes chodzaca menda spoleczna ktora zeruje na ludziach. I otwarcie przy wszystkich napisze: "ZALUJE ZE NIE SPRZEDAWALEM EQ NA AHRIMANII, ZAROBILBYM CHOCIAZ TROCHE GROSZA ALE BYŁEM ZA UCZCIWY DLA KOGOS TAKIEGO JAK TY."

Wierze i pokladam nadzieje w ludziach ktorzy szastaja kasa na prawo i lewo. Ze temu czlowiekowi juz nie dadza zarobic ani grosza. I tak sie nachapał za wsze czasy.

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

I chuuj kurrwa wiedziałem że tak będzie kurrwa każdy polski dedyk to kurrwa kase na tym trzepią jak skurrwysyn

Shantaro zrobił wyyjeebane pliki chociaż Ary też robilł przy questach ale kurrwa na zarobek iść ? tłumacząc że błąd serwera ? to się już śmieszne kurrwa robi taka sama historia jak z BoundMT2 jednak historia się powtarza.

Czy zrobi ktoś dedyka polskiego nie na zarobek ??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bany za plotkowanie to jest szczyt idiotyzmu nikt normalny nie wchodzi na publiczny TS gildii i mowi otwarcie ze zarobil  1200 zl na danym graczu? Ludzie maja o tym nie mowic? Temat tabu? Moze ta osoba powinna zaczac sie od siebie. O tak zapomnialem zaufala zlym osoba hahaha. Aryman trzeba bylo myslec nad tym cos sie robi, ale ty masz zasade "Pierw zrobic potem pomyslec" i tak sie koncza wszelkie machlojki i kretactwa. A najgorszy jest fakt ze jestes chodzaca menda spoleczna ktora zeruje na ludziach. I otwarcie przy wszystkich napisze: "ZALUJE ZE NIE SPRZEDAWALEM EQ NA AHRIMANII, ZAROBILBYM CHOCIAZ TROCHE GROSZA ALE BYŁEM ZA UCZCIWY DLA KOGOS TAKIEGO JAK TY."

Wierze i pokladam nadzieje w ludziach ktorzy szastaja kasa na prawo i lewo. Ze temu czlowiekowi juz nie dadza zarobic ani grosza. I tak sie nachapał za wsze czasy.

Pozdrawiam. 

Rozumiem ze Shantaro sobie sprzedal z kilka itemkow bo to on robil grafike do clienta ktora spodobala sie 99,9 procentom graczy, rozmawial z nami, robil nam eventy i on to robil wszystko za darmo, ale Aryman nie podchodzil od poczatku do niczego z czego nie bedzie mial zysku.

Zauwazcie ze Shantaro sobie sprzedal z itemki na wartosc ok. 400zl ale tyle mu sie nalezalo, a Aryman na ile sprzedal itemkow? mozemy sie domyslac ze cos ok. 10 tysiecy

Nawet nie pomyslal zeby mu chociaz 50 zlotych, Shantaro mogl sobie pojsc na wakacje do jakies roboty i zarobic troche gotowki ale wolal pomoc przyjacielowi a ten jak mu sie odwdziecza? Szkoda gadac ...

Wnioski Aryman to zwykla swinia pazerna na kase, przez swoja zachlannosc stracil 1 z wierniejszych przyjaciol

Opublikowano

Rossan no chyba szanta mowi ze nic nie zarobil z 10k zl? BTW. Myslalem ze Aryman jest inny. Szanta wyrabistego klienta zrobil(za to mu chwala. Ary odpal mu 2k zl za klienta ^^) A ary? G O W N O. Teraz bedzie bluzgow.

TO JEST HUJ NIE DOROBIONY. TYLKO KASA KASA KASA. JAKIE DEBILE LAZA PO SWIECIE. SRY. W POLSCE

EDIT:

Wklejajcie Plakietke Anty-Neo-Kids zeby wkurwic arego bo sam jest n30

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...