Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aviar Mt2 [Pl] [Dedyk]

SeeYou7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brońcie dalej swego Boskiego/Najlepszego itp itd serwera.

Jutro server zostaje bardzoo zmieniony

Czyli to jest tak jakby beta serwer? Ciągle jest coś mieniane, a to dodanie kd do handlarza, a to zwiększenie expa itp. To miał być hard, a za parę dni robi się 4 fun.

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi osobiście podobają sie HARD serwery^^ więc napewno zagram thx Cuidyn że mi go pokazałeś

upps47.jpg

Szukam Privka Hard,Medium jak masz coś ciekawego proszę napisz na PW

Legenda
Opublikowano

cycatek widze jak piszesz tu jedno i to samo radze Ci skończyć juz. Wszyscy widzą jak nabijasz posty kompromitujać ten serv a może pochwial czyjaś prace. Na 99,9% nie umiesz zrobić dedyka bo tobie dedyk kojaży sie z 4fun. A po drugie trzeba mieć pieniadze na utrzymania takiego serva.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Zawiedli mnie z dodaniem KD .... Najgorszy pomysł jaki zrobili . Przerabiają HARD na 4funa ... Odrazu odechcialo mi się grac , tak to chodziłem na metiny dropić kd i huja z tego mam . Wy mnie nie zrozumiecie , jak bym nie robił eq + kd dropienia byłbym top 3 co najmniej (=.0)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zawiedli mnie z dodaniem KD .... Najgorszy pomysł jaki zrobili . Przerabiają HARD na 4funa ... Odrazu odechcialo mi się grac , tak to chodziłem na metiny dropić kd i huja z tego mam . Wy mnie nie zrozumiecie , jak bym nie robił eq + kd dropienia byłbym top 3 co najmniej (=.0)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To nie jest dedyk :> wiem bo bylem w team ;>

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Opublikowano

cycatek widze jak piszesz tu jedno i to samo radze Ci skończyć juz. Wszyscy widzą jak nabijasz posty kompromitujać ten serv a może pochwial czyjaś prace. Na 99,9% nie umiesz zrobić dedyka bo tobie dedyk kojaży sie z 4fun. A po drugie trzeba mieć pieniadze na utrzymania takiego serva.

A po co grac jak nie 4fun? Chyba nie gracie na powaznie ;o

Opublikowano

xRoks, nie nie będzie resetu postaci, z tego co się dowiedziałem od Ga Hanzo, serwer powinien dziś działać w godzinach popołudniowych.

Pozdrawiam! i Zapraszam do Shinsoo! =D

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

hm moim zdaniem serwer nie jest hard i nie wszystko zalezy od szczescia tylko od wytrwałości popatrz sobvie na taki arcanemt2 albo promt2 sztabki sakwy szczescia fmsy sciagniete z chinskich 4 funów grać na takich serwerach naprawde szkoda. Tutaj przynajmniej nie zapytaja cie o kopiowanie itemek nie ma dużo złodziei. Każdy ma tak samo nie że jeden zrobi eq w 1 dzien a drugi w tydzien

sztabki te po 2kk yang

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...