Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aviar Mt2 [Pl] [Dedyk]

SeeYou7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logoix.png

24.png

parametry.png

7.png

2.5 GH/Z PENTIUM 4 DUALCORE2

8.png

8 GB

9.png

100 mb/s

linki.png

10.png

http://77.252.185.156:2080/index.php/

11.png

12.png

Niedługo zostanie dopisany.

13.png

14.png

forumm.png

15.png

Nie podajemy.

16.png

STATUS

18.png

http://www.speedyshare.com/files/24192962/AviarMT2.exe

17.png

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=d71a9fb9441cdf3264fce08cc43174365f361e59785e9a33959e4a14f83e5d7c-1284135966

infoo.png

5.png

handlarzrnoci.jpg

1.png

nastartz.jpg

2.png

TAK

3.png

10x

4.png

10x

6.png

10x

yt.png

kontakt.png

GG: 7006194

team.png

[GA]Hanzo

[GM]ReggaD

[GM]SeeYou7

[GM]Hello

[GM]Vindikator

bonus.png

* 24/7

* Skrypt Logowania

* Wszystko zrobione na ostatni Guzik

* Epickie Bronie maja DMG

" Z Metinów dropi Kamien Duchowy.

* U Stajennego można kupić Konia 1 poziom.

* Jest to Hard, na bardzo stabilnym Dedyku.

* Drop z metinów naprawiony.

* Resp komendanta i lodowej wróżki w atlantydzie.

* Z Komendanta dropią ulepszacze aby zrobić hwanga.

* Ulepszacznie Zbroji:

- Stal +9(70lv) - Zbroja Impertatora(80lv) - Hwang(85lv) -

- Stal +9(70lv) - Zbroja Ho-Gu(80lv) - Hwang(85lv) -

- Stal +9(70lv) - Zbroja Zeok-Hoek(80lv) - Hwang(85lv) -

- Stal +9(70lv) - Wodna Szata(80lv) - Hwang(85lv) -

stopka.png

Podoba się Filmik? Daj add.png .
  • Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

IP:77.252.185.156

Zobaczymy jak wejdę , ale jak narazie to zapowiada się fajnie.

Ciekawe ile postoi :>.

@EDIT

Serwer nie dla mnie - nie lubię takich serwerów.

Ceny troszkę za drogie do dropu , ale co tam..

Polecam , ale nie zagram

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ludzie ogarnijcie się!!! Po co ten wyścig " kto zrobi największego harda" albo "kto zrobi największego harda i wysępi najwięcej kasy z IS"? Zrozumcie że ludzie na takich serwerach grać nie chcą i nie będą!!! Jest tyle polskich hardów że ło ho ho ho moja Zocho. A takich serwerów medium ile jest? Yitian2 gdzie itemy są po 20zł i BoundMT2 gdzie bez IS że tak powiem gówno osiągniesz(no teraz zmienili trochę da się kupić 6 i 7 bon od innych graczy). Ale taki normalny serwer medium ktoś widział? Gdzie kasa nie jest tylko tym dlaczego serwer powstał? Gdzie jest dobro gracza itp? Jak na razie Ahrimania czy jakoś tak dba o graczy no ale to też bym hardem nazwał bo ciężko się expi i boja na start nie ma.

Zróbcie chodź jeden polski serwer który nie będzie ani hard ani 4Fun, gdzie głównym założeniem nie jest IS i gdzie grało się będzie z przyjemnością a graczy wam brakować nie będzie.

Rozumiem bla bla bla masz serwy hamachi bla bla bla idź na chinola jak ci się nie podoba bla bla bla nikt nie zmusza cię do gry na naszym serwerze bla bla bla... Ale czy nie chcielibyście jednego serwera dla wszystkich?

Opublikowano
pogralem 20 minut i 8 lvl dopiero

Ja taki lvl w 5 min wbiłem, chyba że ty 15min siedziałeś w mieście...

Serwer dobry, lecz trochę za słaby exp.

Opublikowano
Nikogo nie zmuszamy do gry na naszym serwie.
vs.
Rozumiem bla bla bla masz serwy hamachi bla bla bla idź na chinola jak ci się nie podoba bla bla bla..

No mniej więcej miałem to na myśli. Dzieki dopisze to

Opublikowano

Exp marny, troszeczkę lepszy niż na Plu. Drop kasy nie dopasowany do cen w sklepie. Brak kamieni duchowych/kamieni duszy, pewnie z metinów CZASEM wypada.

@Edit:

Exp jeszcze jest tymczasowo zwiększony o 100%. Czyli raty takie jak na PLu. BONUSY MOŻNA ZMIENIAĆ CO 10 MINUT...

@down

Nie jest większy o bardzo dużo, tylko troszeczkę. 2 godziny grania i max lvl to 27....

Opublikowano

Menddor, jak nie wiesz to nie pisz. Exp jest większy od Metin2 PL o bardzo dużo.

Opublikowano

Myślisz, że ktoś ma czas na granie na tym serwerze? Padnie serwer po pół roku i tyle z tego. Takie hardy to nie wiadomo po co. Hard to Metin2PL, a nie prywatne serwery. Na pvp serwerze masz całe miasto pełne,a tu będziesz miał koło siebie strażnika wsi... takie jest moje zdanie na temat "hard serwer prywatny".

Co do serwera. exp marny, drop yang marny i zapewne drop marny.

ps. nie myśl, że dorównujesz globalowi, bo daleka i nieosiągalna droga.

@Topic - OX otwarty?

31087.gif

32745.jpg

5392.jpg

32034.png

12223.png

28214.jpg

18162.gif

4367.jpg

19416.gif

Opublikowano

Nie każdy ma dostęp do Bazy, tylko ci najważniejsi. Poza tym serwer nie padnie ponad 3 lata. Nikt nie będzie grał? Jak gra 50 graczy.

Opublikowano

...juz mi sie zygac chce jak widze polskie dedyki...dziwicie sie ze na chinskich serwerach gra najwiecej polakow?Po prostu Metin2 PL to niestety syf tak samo jak polskie dedyki...tak jak mowil Up moznabybylo zrobic serwera ktory nie jest ani hard ani 4fun np 200k z psa KD+5 u handlarza,dodanie bonu za 100k zmiania bonu za 50k.6 i 7 bon za np 350k...a nie robic takie cos ;/

Opublikowano

jezeli ci sie nie podoba to po co sie wypowiadasz, poprostu nara i lec na serwery hamachi ktore padaja po 2 dniach!

jest duzy wybor serwerow HARD i EASY! ten jest hard, i duzo osob to uznaje i na nim gra bo lubia! ja lubie i gram!

wiec sie tak nie wypowiadaji spadaj na chinola

bez ofert handlowych.

Opublikowano

Ważne ogłoszenie:

Admini tego serwera to zwykli oszuści!!! Po pierwsze TO NIE DEDYK lecz zwykły komputer na którym stoi serwer ( prosze sprawdzić sobie jego IP ja to zrobiłem ) ii? :

Nazwa sieci: NET4PC-Czechowice-Dziedzice

Kraj: PL

Pula adresów IP: 77.252.185.128 - 77.252.185.191

Opis sieci:

NET4PC Sebastian Grudzien

Asnyka 9

Czechowice-Dziedzice

NETIA

Netia SA

Poleczki 13

02-822 Warszawa

Poland

Dane adresowe sieci:

Poleczki 13

02-822 Warszawa

Poland

Asnyka 9

Czechowice-Dziedzice 43-502

Poland

Jak już mówiłem są to oszuści z serwerem łączą się przez team viever i jest to serwer który może 5 dni potrzyma w porywach do 10.

EDIT.

Zapomniałem dodać ze to stary www.qlimaxmt2.bo.pl CZYLI CHYBA WSZYSTKO JASNE?

bez linków zewn.

Opublikowano

caly czas wychodza takie same serwery typu " badz pro zamow w is itemow 100 " taka prawda jedyny jak narazie dobrze ogarniety to madaka tego zdecydowanie nie polecam

Opublikowano

jezeli ci sie nie podoba to po co sie wypowiadasz, poprostu nara i lec na serwery hamachi ktore padaja po 2 dniach!

jest duzy wybor serwerow HARD i EASY! ten jest hard, i duzo osob to uznaje i na nim gra bo lubia! ja lubie i gram!

wiec sie tak nie wypowiadaji spadaj na chinola

Widac 0 kultury odrazu "wypierdalaj itd.." ja tylko wyrazilem swoje poglady na temat takich serwerow a co do serwow hamachi to na nim nie gram^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...