Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aviar Mt2 [Pl] [Dedyk]

SeeYou7

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie zagram. Zniechęciła mnie rozmowa, jaka jest tutaj prowadzona pomiędzy dwoma użytkownikami. Według mnie, założyciel serwera/GA (nie wiem jak to tam jest u Was) niepotrzebnie wdaje się w polemikę w użytkownikami. Wygląda mi to na typowe "mądrzenie się" jednego przed drugim. Masz + za reklamę.

Opublikowano

I jak tam serwer gra już ponad 600 osób haha. Przy 100 osobach lagi ciekawe dla czego hehe... internet 10 mb + 4gb ram nie dziwię się.

bez linków zewn.

Opublikowano

UP weź dzieciaku ogar bo widać że jesteś jednym z tych chorych w ogóle nie doświadczonych GMów. Kto wpadł na ten mądry pomysł zrobienia 2 konta i pisania takich rzeczy Hanzo? taa jest to bardzo możliwe bo jego mały mózg jest do tego zdolny Only2Only ma racje. A tak po za tym nikt tu nie gra więc po co trzymać ten serwer! Ja mam 4funa na troszke słabszym sprzęcie bo ty mają gb ram a nie 8 jak cos ( mówiłem to wcześniej ) i gra 2 x wiecej osób. Człowieku ZAMKNIJ TO i POĆWICZ !

bez linków zewn.

Opublikowano

mało osob gra bo serwer wydaje sie trudny a w rzeczywistości taki nie jest .Ale jak każdy chce mieć odrazu skile P eq +9 i jeździć na 1 hitcie bez żadnych sankcji to tego serwera nie wybierze. Co do is to do nieczego nie jest potrzebny . W isie nie ma tych itemek dla "lepszych" graczy tzn zadnych szkat broni hwang . Taki powinien być is. z mojej strony wszystko.

Legenda
Opublikowano

Tym co mówią, że serv hard to niech ida na 4fun. Wy wszystko chcecie mieć jak na tacy? A wysiłku 0.

Pomoc na servie wbijaj do shinsoo i pisz do Diablica (podexpie oraz pomoge w trudnych sprawach)

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

sam jesteś żałosny wszystko działa .Skad możesz wiedzieć jaki jest serwer skoro nawet nie potrafisz sie zarejestrować??? NA PODSTAWIE TAKICH INFO JEST TU PODANA/Wydana PONAD POŁOWA OPINI . Lepiej samemu sprawdzić niż kierować sie opiniami takich "specjalistów"

Opublikowano

czy wy tylko umiecie sie bronic slowami "hard" ? przeciez ten serw jest beznadziejny! 10 osob na krzyz on-line, w miescie pustki wiec po co grac? Nudny serwer i tyle i nie mowcie ze trudny, bo trudne macie globale

Na tym serwie graja cioty ktorym sie nie udalo nic osiagnac na jakimkolwiek globalu...

Odbijcie ta odpowiedz z sensem, a nie piszac ze nie umiem grac i "serfer jest hart !!111"

Opublikowano

10 osób?

W pierwszy dzień było ponad 60+ graczy online, więc człowieku się odczep. i wgl. po jakiego ch*** krytykujecie?

Hanzo zrobił harda i tyle, dziś będzie serwer dużo zmieniony.

Ciekawe kto wydałby na serwa kasę? "dedyka"?

Hanzo tak zrobił i postawił sobie dedyka. Bo nie tylko w metin2 tworzy się serwery prywatne 4Fun, 4fun jest dla dzieci który nic nie potrafią. Umieją 24/7 przesiedzieć pod NPC i zmieniać bony.

@mariobejs

Serwer posiada 3hosterów strony głownej, is itp.

Cupidyn podał Ci już 2, a ja Ci podam 3.

http://77.252.185.156:2080/index.php

@ cycatek

Twierdzisz, że tam grają osoby którym się nic na globalu nie udało?

Mówię Ci chłopczyku zdziwiłbyś się :f

Nie chce się chwalić na forum, jak chcesz wiedzieć po prostu napisz na pw.

@ ZubrNL

Na serwera nawet nie wszedłeś to jest bezsensowne nabijanie postów.

@Topic

Ludzie jak macie się kłócić między sobą to na PW, bo nie długo modek zamknie Temat, ponieważ dzieci spamują.

Pozdrawiam! i zapraszam do gry. Shinsoo, nick: Diablo.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

10 osób?

W pierwszy dzień było ponad 60+ graczy online, więc człowieku się odczep. i wgl. po jakiego ch*** krytykujecie?

Hanzo zrobił harda i tyle, dziś będzie serwer dużo zmieniony.

@mariobejs

Serwer posiada 3hosterów strony głownej, is itp.

Cupidyn podał Ci już 2, a ja Ci podam 3.

http://77.252.185.156:2080/index.php

W pierwszy dzien to ludzie sprawdzali co to za gowno i skoncz wreszcie sie bronic ze serwer jest trudny, bo tylko dla takich nubkow jak ty moze byc "hard"

Teraz po 10 osob on-line, a to mowi samo za siebie

ps. polecam Dragonmt2 http://www.dragonmt2.pl/

Opublikowano

Czy ja coś mówię, że serwer jest trudny?

Jak to widzę, nóż mi się w kieszeni otwiera takiego gnoja tylko złapać i do je***.

Serwer może ma jednego - ale nie będę mówił jakiego, ponieważ Noobostwo tego Topicu, będzie spamować przez następne 2, 3 strony.

@cycatek

No i widzisz, nie potrafisz grać na Trudnych Serwerach, świadczy o tym, serwer DragonMT2, 4funik jak nie wiem..

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Wczoraj przybylo do nas ponad 30 graczy, wiec malo nas nie jest i wcale sie nie idzie nudzic. To DT, to exp, to jakis event, czasami na metki (duzo ich jest, bo nikt nie bije).

Ci co mowia ze server lipa to pewnie nawet na niego nie wchodzili albo wbili 5lvl i to jeszcze na hackach. Wbijcie 50+ dopiero sie zaczyna zabawa. Nic nie ma w zyciu za darmo .

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Czy ja coś mówię, że serwer jest trudny?

No i widzisz, nie potrafisz grać na Trudnych Serwerach.

Jestes debilem? Ten serw to porazka, jedyny trudny serwer ktory istnieje i na ktorym gram to metin2PL, wiec stul dupcie

Opublikowano

Ja pierdole zamknać mordy a nie.Jedni lubia 4fun inni medium inni hard.Cycatek mowisz ze nie doswiadczeni gracze,jestem ciekaw jaki ty masz lvl na PL??.Wiesz dlaczego nie gram na PL bo tam jest tak samo zleci ci sie n00b o nicku cycatek i leci na easymetin2 z dmg. Mowiac krotko jak chcecie krytykowac serw to troche kultury i dajcie jakies powody a nie posty nabijacie jak jakies zule.Jak nie byliscie na serwie to co mowicie ze dno,bo malo graczy gra.Gralo by wiecej ale przez was i wasze glupie komentarze typu "juz dawno serw powinni zamknac bo malo osob gra" wiecej osob nie dolacza bo mysli ze pewnie jakies same hacki a GM n00bki i nic z tym nie robia.

Serwer Fajny tak jak pisalem,jedyne co zmienilem to opinia do GM( moze robia cos z serwerem,banuja hackow) ale kontakt z nimi to mowi duzo za siebie,mam nadzieje ze jakis GM po przeczytaniu teog zmieni zdanie i raczy mi odpisac.Neo

d9548721aa6c8acf.jpg
Opublikowano
Ja pierdole zamknać mordy a nie.Jedni lubia 4fun inni medium inni hard.Cycatek mowisz ze nie doswiadczeni gracze,jestem ciekaw jaki ty masz lvl na PL??.Wiesz dlaczego nie gram na PL bo tam jest tak samo zleci ci sie n00b o nicku cycatek i leci na easymetin2 z dmg. Mowiac krotko jak chcecie krytykowac serw to troche kultury i dajcie jakies powody a nie posty nabijacie jak jakies zule.Jak nie byliscie na serwie to co mowicie ze dno,bo malo graczy gra.Gralo by wiecej ale przez was i wasze glupie komentarze typu "juz dawno serw powinni zamknac bo malo osob gra" wiecej osob nie dolacza bo mysli ze pewnie jakies same hacki a GM n00bki i nic z tym nie robia.

Ogarnij się trochę. Każdy może wyrażać własne zdanie na temat serwera. Co z tego, że jest to negatywna opina? Przeszkadza Ci to, to nie czytaj, tyle.

@Topic

Już wole na PLu pograć niż tutaj. Nic wyjątkowego ten serwer nie ma.

Opublikowano
Cytat

Ogarnij się trochę. Każdy może wyrażać własne zdanie na temat serwera. Co z tego, że jest to negatywna opina? Przeszkadza Ci to, to nie czytaj, tyle.

@Topic

Już wole na PLu pograć niż tutaj. Nic wyjątkowego ten serwer nie ma.

Czytaj ze zrozumieniem,nie mam nic do krytykowania serwa,jak komus cos nie odpowiada ,niech pisze ale ja sa to takie teksty ze stronka biedna to serw do bani to mnie krew zalewa.

d9548721aa6c8acf.jpg
Opublikowano

To że obrzuciliście błotem serwer np taki cycek(ten to od jakiegoś imienia!?) i mało osób gra to zasługa teamu w tym całym "spiepszeniu" serwera nie była znacząca bo po kilku dniach wszystko sie wyjaśniło serwer stoi 24/7 ....Osiagnać na globalu powiadasz ciekawe co ty osiągnałeś przy jakim nakładzie pienieżnym bo pewnie kradniesz matce/ojcu telefon zeby sobie smek nastukać . My tu nie mówimy o serwerach globalnych jak to ujałeś tylko o prywatnych i na tle takiego dragonmt2 jest trudny czytaj dział serwery prywatne metin2 jak nie lubisz grać na privach to idz na pl spamować do fubu o fmsa albo za gmami latać bo pewnie tyle potrafisz . Możesz sie pompować jak paw ale powiedz ze tak nie jest.... Denerwują mnie tacy goście jak , "co to ja nie jestem i wogóle mam o 8 wiecej od was" . Nic nie wnosisz do tematu oprocz tego że żalisz sie jak to mało osób gra bo gdyby nawet sie poprawiły staty to i tak nie masz zamiaru tu grać >NIE WIEM PO CO TU JESTEŚ???

Już po tym co masz w sygnie widać co sobą reprezentujesz jeśli tego słuchasz albo nie i lansujesz/pozer-ujesz wielkiego kozaka na tym forum tzn. tzw. hip hopera.

W pierwszym i drugim przypadku bardzo mi przykro

Jestem tu aby pokazać gdzie jest miejsce takich userów jak ty , jakbyś sie nie domyślił co jest wysoce prawdopodobne

Opublikowano

cycatek powinieneś warna zarobić, jesteś tylko tutaj po to, żeby sobie posty nabijać, na kij piszesz 20 post z kolei, że Ci się serwer nie podoba?

Wystarczy raz, dwa razy a nie kurde spam..

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

hahaha to jest event?? DWIE osoby na evencie haha porazka SERWER GÓWNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Turionmt2 miał racje a ja go nie słuchałem ! GÓWNO

Opublikowano

2 osoby na evencie ???byłeś tam ze tak stwierdzasz??? Było pewnie wiecej graczy sam nie uczestniczyłem ze wzgledu ze sie edukuje i nie gram 24/7 ale ten serwer wystartował kilka dni temu niektórzy zaczeli gre nawet wczoraj i co oni moga na evencie z metkami??? Skad maja mieć eq ?? tu nie ma +9 u npc wiec wiesz... nie bede cytował twojego komentarza bo nie zniże sie do twojego poziomu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...