Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aviar Mt2 [Pl] [Dedyk]

SeeYou7

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest dedyk. Nie masz pojęcia nawet co mówisz, nie zamierzam się kłócić w Reklamie Serwera. Pokłócimy się w sądzie.

Podoba się Filmik? Daj add.png .
Opublikowano

To jest dedyk. Nie masz pojęcia nawet co mówisz, nie zamierzam się kłócić w Reklamie Serwera. Pokłócimy się w sądzie.

Prosze Cię juz zaczynasz mnie rozśmieszaszz tym sądem co post to sąd haha ale dobra bo już nie wytrzymam ze śmiechu powiem tak.

- Albo jesteś tak głupi, że nie wiesz co to dedyk, co jest BARDZO możliwe.

- Albo lubisz okłamywać graczy.

Ludzie (jeśli jeszcze nie wiedzą), to się dowiedzą jak przy 130 osobach nie będzie dało się grac haah. Pewnie zaraz będzie post typu już gra 200 osób. Nie pisz tego bo padne ze śmiechu. Już zgłosiłem do Moderatora pozdrawiam ;D

bez linków zewn.

Opublikowano

Zapomniałem powiedzieć czegoś o sprzecie

2.5 GH/Z PENTIUM 4 DUALCORE2

8 GB

100 mb/s

Tak jest NAPISANE ale tylko NAPISANE nie jest to prawda to prawdziwy sprzęt tego DEDYKA haha:

2.5 GH/Z PENTIUM 4 DUALCORE2

4 GB

10 mb/s

bez linków zewn.

Opublikowano

Haha.

Widzę , że się tutaj dużo porobiło.

SeeYou7.

Podasz go do sądu ?

Ciekawe , ale IP można sprawdzic na stronce , lub przez connect changera.

Pozatym tak jak ktoś już wcześniej napisał :

Robicie hardy , a porównajcie CN - 4FuN a Polskie hardy.

Gdyby wyszedł Polski dedyk typu sdlongju , to pewnie byłby cały zawalony graczami.

Tyle z mojej strony.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pograją, Pograją, dlaczego niby jak ty byłeś w Teamie serwer padał? Bo nie ogarniasz... I przestań pisać bzdury. Tyle z mojej strony.

Opublikowano

@UP ?

A niby jakie on twoje dobra naruszyl >?

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Opublikowano

boze dzieci forum o pozwy do sadu czy do gry i przyjemnosci pogadania i pogrania ogrnijcie sie troche bo tu juz jest lekka przesada.

mi server sie bardzo podoba lubi hard a ten jest nawet bardzo a jesli nie lubicie grac na takich servach to idzicie sobie na 4fun krote padaja po 3 dniach

takie jest moje zdanie pzdr

Opublikowano

tylko mi strona nie działa ? Znaczy jest biała i napisy są ale rejestracji się nie da włączyć.

EDIT : JUZ Jest OK.

Opublikowano

Na serwerze został powiększony EXP RATE na stałe. Teraz expi się lepiej i gra stała się bardziej przyjemna. Zapraszam do gry! ;]

Opublikowano

Na Qlimax były spoko handlarze i dobre raty! przynajmniej to moje zdanie ( rosy u npc itp)

Teraz exp jest zwiększony ale z takimi npc nie chce się grać.!

Zwój powrotu Um i buty wiatru 3kk które zbierasz przez 5h ;d

@edit

i Spam tymi np: Awansował na 2lvl i po co to komu wiedzieć nie lepiej żeby to dopiero pisało od 65+?

Edytować misje u biologa na Mniejsze lvl nie tylko te z tymi zębami czyli 30+

Opanować te banowanie bo ktoś używa zwoju powrotu do miasta a wy banujecie za to że ma MH!

Opublikowano

Już po wszystkich aktualizacjach. Można się już logować.

Opublikowano

"* Resp komendanta i lodowej wróżki w atlantydzie.

* Z Komendanta dropią ulepszacze aby zrobić hwanga."

Resp nie został dodany . bylem tam zobaczyc .

Legenda
Opublikowano

Odemnie leci +. To jest hard serv i ktoś napisał wole grać na pl-u to graj ktoś Ci karze tu grać? Na pl jest pełno botow na privach 0. Exp większe niz na pl drop lepszy i naprawde fajny serv GM jest prawie cały czas.

Łatwo można być top.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Nie polecam grać na 100% wbiłem 53 lvl i z kolegą ubiliśmy na marmurach 9 ogonów i po banie dostaliśmy!! wielkie dno !!

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Wczoraj GM pisał, że po restarcie będzie można mieniać bony non stop. W nocy był restart, lecz bony nadal można zmieniać co 10min...

Opublikowano

to tak gm nie daje banow za nic bo jakby dawał dostałbym juz . Zmiany maja być wprowadzone.

@JustDie jak sie bije na hakach pewnie z 1 lvl nie licz na dropa . takich jak ty banować z miejsca

@Pendravix łatwiej było na Qlimaxie .My tu mowimy o hardzie

biolog nagrody zmienione

to z tym awansowałeś powinno zostać zmienione jak przybedzie graczy bo teraz to az takich wielkich szkód nie robi

a bany leca głównie za 1 hit killera .jak 1 lvle ubijaja sobie wszystkie bosy poza tymi z dt , nie spotkałem sie z banem za zwoje powrotu , sam bardzo czesto korzystam z tych zwojow i jakos jeszcze nie otrzymałem bana zaraz odpowiem na reszte

Serwer bardzo dobry jeśli bedzie wiecej graczy zostanie wprowadzone ch2 i inne udogodnienia

jakbym chciał sie czepiać to tylko te zmiany co 10 minut sa denerwujace a tak pozatym jest fajnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...