Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Metin2.Com Beta

qspy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już widzę te lagi przez PvP w mieście i "nupków", którzy będą co chwile puszczać firework' i xD

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

To nie jest żaden priv chyba, tylko GLOBAL INTERNATIONAL, tak mi się wydaję. Może się mylę..

Więc lagów nie powinno być.

....

g0Tef.jpg

Opublikowano

To nie jest żaden priv chyba, tylko GLOBAL INTERNATIONAL, tak mi się wydaję. Może się mylę.. Więc lagów nie powinno być.....

Wiem, ale nie mam "hiper- mega" internetu, więc nawet 200 osób w mieście wywoła u mnie małe lagi... :/

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

Zrób reinstall gry- to powinno pomóc, a jak nie to zainstaluj na innym dysku.

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

ja pierdole

i masa tych jebanych dzieci z mpcforum bedzie tam, nosz kurwa jego mac.

hahah spadlem z krzesla no w sumie to i racja mam nadzieje ze nie bedzie tych neo bo to tylko normalnie wstyd co beda wyprawiac.

Opublikowano

A ja sobie pogram z przyjemnością ninja :D... Ciekawe jak tam będzie to wyglądało xD...

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

To jest beta server i będzie On stał 7 dni: od 16 do 23 sierpnia.

Jeśli chciałbyś zagrać dalej na tym serwerze, ale oczywiście od początku i bez żadnych "bajerów" (możliwy lvl na start itd.) to zagraj na Metin2 UK lub jakimkolwiek innym GLOBALU, bo będzie i tak wszystko to samo na każdym serwerze prowadzonym przez GameForge.

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

Sura WP nie ma bata xD Wam tez jak wlaczacie gre to sie wgl torrent nie patchuje tylko odrazu gra wlacza ?:P

Down:Ja bede mial nick WPciak tez redy zrobimy gildie sie w pt poexpi wink.gif

Opublikowano

Bedzie ktos gral w shinsoo ? ;>>

jak cos to nicki na Pw lub gg 9509913 moze zrobimy gildie :D

ja mam 3 konta : sura wp (na SM), smok(buff) i BODY jako postac "glowna"

mi tydzien wystarczy zeby "wytestowac" serwerek :)

pozdrawiam i polecam

Opublikowano

Neosy...

Oni juz tu są ;(

Już można liczyć na wszelkie rodzaju hacki bo NEO nawet na 99LvL nie będą umieli grać -.-

Pozdrawiam :)

Opublikowano

moze mi ktos powiedziec gdzie pisze ze tylko 1 konto na 1 ip ;) ? prosze o link :)

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

ja Tam Mentalem DO groty Kox + Konto GM mam :)

<script type="text/javascript" src="http://jd.revolvermaps.com/r.js"></script><script type="text/javascript">rm_f1st('7','282','true','false','000000','3s9me6h59za','true','00fff6');</script><noscript><applet codebase="http://rd.revolvermaps.com/j" code="core.RE" width="282" height="282" archive="g.jar"><param name="cabbase" value="g.cab" /><param name="r" value="true" /><param name="n" value="false" /><param name="i" value="3s9me6h59za" /><param name="m" value="7" /><param name="s" value="282" /><param name="c" value="00fff6" /><param name="v" value="true" /><param name="b" value="000000" /><param name="rfc" value="true" /></applet></noscript>

Opublikowano

Bedzie ktos gral w shinsoo ? ;>>

jak cos to nicki na Pw lub gg 9509913 moze zrobimy gildie :D

ja mam 3 konta : sura wp (na SM), smok(buff) i BODY jako postac "glowna"

mi tydzien wystarczy zeby "wytestowac" serwerek :)

pozdrawiam i polecam

masz czas do skasowania kont 2 do jutro inaczej Banned IP :) Pozdro bo server jest na konto tylko dla 1 osoby inaczej mowiac ty np mozesz 1 konto ja 2 bo ja gm inna osoba tez 1

@edit sory za dubel

<script type="text/javascript" src="http://jd.revolvermaps.com/r.js"></script><script type="text/javascript">rm_f1st('7','282','true','false','000000','3s9me6h59za','true','00fff6');</script><noscript><applet codebase="http://rd.revolvermaps.com/j" code="core.RE" width="282" height="282" archive="g.jar"><param name="cabbase" value="g.cab" /><param name="r" value="true" /><param name="n" value="false" /><param name="i" value="3s9me6h59za" /><param name="m" value="7" /><param name="s" value="282" /><param name="c" value="00fff6" /><param name="v" value="true" /><param name="b" value="000000" /><param name="rfc" value="true" /></applet></noscript>

Opublikowano

gdzie tak pisze ? na forum jesli tak to niczego takiego nie znalazlem a panie up watpie ze masz tego gm czy co ty tam niby masz wiecej gadasz niz udowadniasz jsli dasz chociaz ss to uwierze ^^

Opublikowano

@up prosze temat Polaka jakiegos

h

ttp://board.metin2.co.uk/index.php?page=Thread&threadID=89888

Opublikowano

a ja mam SGM i jestem pro elo elo admin joł hahahahahah

mam zmienne ip :)) wiec bede gral na 1 koncie czy tak czy tak ...

pozdro

aha

jak mam usunac konto ? jesli usuwanie konta trwa 7 dni ? xDo.O

do jutra Ci expresem polarnym usune ??

Opublikowano
Of course it is legal.Like you have 2 or more accounts here there's the same number on the testserver as well...

taaa a to dziwne ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...